Pemalas pun buat US$ 2,119.74. Dapat cek bulan-bulan!

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Kini pemalas macam saya pun boleh buat duit lebih US$ 2,119.74 (RM 6,800++).
(Tak pernah cakap omputih pun!)

Mahukah Anda Tahu Bagaimana ‘Yang Tak Rajin’ Macam Saya Pun Boleh Dapat Cek Bulan – Bulan Walaupun Dah 2 Tahun Tak Promosi Bak Seorang Ninja?!’

View attachment screenshot1-a.jpg

> Teknik sempoi buat duit yang menggabungkan 4 strategi ninja, 1 video praktikal asas dan 5 manual advance yang anda perlu tahu.

Hai, orang panggil saya saya Akmal Adios.
Sudah lebih 3 tahun saya berkecimpung dalam dunia perniagaan khususnya di internet. Ada yang saya buat diam-diam, ada yang saya buat servis dan ada yang saya dapat duit autopilot!
Saya tak nak cerita semua benda yang saya buat. Tapi cukuplah dengan teknik NINJA AFFILIATE yang saya nak kongsi kepada kawan-kawan.

Teknik ini sangat berkesan. Walaupun saya mempelajarinya dari orang lain, namun saya ‘improvise’ teknik ini – menggunakan cara saya sendiri. Dan yang bestnya ia memberikan saya cek bulan-bulan.

Fuh, cukuplah bayar bil Astro, elektrik dan utiliti yang lain. Sebab yang saya dapat sikit ni, dipuncakan oleh saya ni pemalas. Secara ringkasnya …



Maaf, Jualan Telah Dipindah Ke www.RahsiaNinja.com




Sebuah panduan lengkap, santai dan berkesan dalam menjana pendapatan bulanan yang autopilot – walaupun anda langsung TIDAK pandai bahasa Inggeris!
Ia mengandungi ebook utama, video praktikal dan manual advance. Akan saya terangkan satu persatu supaya anda faham apa sebenarnya yang saya jual di sini.




Anda boleh berikan 1001 alasan, tapi saya di sini terus menerus buat duit dengan happy! :)






Maaf, Jualan Telah Dipindahkan Ke Laman Web Baru! KLIK SINI

 

Attachments

Last edited:

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Ruangan FAQ.


1. Bagaimana kalau GAGAL buat duit dengan teknik ini?
JAWAPAN : Saya akan pulangkan wang anda 100%. Dengan syarat anda praktikkan ke-empat-empat strategi yang saya sebutkan.

2. Bagaimana kalau saya newbie, boleh belajar ke?
JAWAPAN : Boleh, saya ajar start dari zero. Dengan 2 bonus (Ninja Praktikal dan Ninja Manual Advance), anda pasti boleh. Insya Allah.

3. Kalau nak bayar melalui Paypal, berapa ye?
JAWAPAN : Kalau nak bayar paypal, ini harganya =
RM20 = $6.80. (DAH HABIS!)
RM25 - $8.50. (DAH HABIS!)
RM30 - $10.00. (DAH HABIS!)
RM35 - $11.60 (DAH HABIS!)
RM40 - $13.30 - - Harga Sekarang!


4. Bagaimana kalau saya tak rasa confident buat duit dengan cara anda, Akmal?
JAWAPAN : Kepada yang tak confident nak ____, saya rasa itu bukan alasan yang sesuai.
Saya dulu pun tak confident. Tapi saya paksa diri saya sendiri.
Saya pun bermula dengan newbie.
Sebab tu saya sediakan Ninja Praktikal dan Ninja Manual Advance untuk membantu anda.
Malah saya juga akan SUPPORT pembeli ____ melalui link affiliate anda di ______.
Jadi TIADA lagi alasan untuk tidak mahu mencuba!


5. Mohon Update Pembeli.
JAWAPAN : Berikut adalah update pembeli setakat ini :

KUOTA RM20 - TERLEBIH SOLD OUT
17 April 2013

1. MUHAMMAD FIRDAUS BIN YAAC - 7.27 pm.
2. NURUL ASYRAF BINTI YUSOFF - 8.06 pm.
3. Vyner / Ryner - 8.40 pm.
4. Mohd Abd Rahman / Fizie Rahman - 8.48 pm.
5. xlyrius - 8.59 pm.
6. MUHAMMAD HAFIZAN BIN WAN - 9.00 pm.
7. MUHAMMAD ZUHRI BIN ZAINAL - 9.06 pm.
8. Aiman Ismail - 9.17 pm.
9. MOHD KHAIROL AZHAR - 9.22 pm.
10. MOHD ZAINIZAM BIN MD KASS - 10.04 pm.
11. MOHD NAKHAIE BIN HASHIM - , 10.16 pm.
12. LEE CHEE YUNG - 10.24 pm.
13. Ahmad Nizam - 11.11pm
14. WARNNIE BT MUSAH / bluedianthus - 11.12 pm
15. FAZREEN FERDIANSHAH / Ferdy Fauzi - 11.23 pm
16. JaslinShoppe / Siti binti Jamal - 11.24 pm.
17. Ahmad Tarmizi 11.37 pm.

(**Sori kuota RM20 terlebih. Kelam kabut sebab ada hal kat luar. Takpelah rezeki korang).


KUOTA RM25 - SOLD OUT
18 April 2013

18. MOHAMAD HAZWAN BIN HARON - 2.04 am.
19. Shirli Har - 2.37 am.
20. kasimo wc - 2.50 am.
21. MOHD PAKHRURAZI BIN HAMZA - 7.16 am.
22. SUDIRMAN BIN TARMIZI - 9.29 am.
23. Nik Cashworld / Salina - 11.24 am.


KUOTA RM30 - SOLD OUT
18 April 2013

24. Izzat Zainal (Usaha Niaga) - 11.33 am.
25. Taufik Mohamad or Mohd Nor / rich world / kallam - 11.40 am
26. Zul Aizat - 1.00 pm.
27. captain_sky - 12.30 pm - PENDING.
28. Popo - 2.11 pm
29. Kamal Asimoni - 2.53 pm.
30. Joyc2u / Zilkifli bin Muslim - 3.27 pm.


KUOTA RM35 - SOLD OUT
18 April 2013

31. Azlan Bahar - 3.37 pm
32. Ridzuan bin Mohamad - 4.33 pm.
33. En Din / Baharuddin - 1.17 am.
34. Azmi Oyong / Sompo Zetchi - 7.01 pm.
35. Azmi Ismail - 8.00 pm.
36. Burhan Bedu / brohans - 9.27 pm.
37. Wan Mohd Ariffin - 9.03 pm.
38. NURRLI ADZNAM SHAH - 9.25 pm.
39. MOHD AZNIZI BIN MOHD YUSO / media 09 network - 9.34 pm.
40. Norhana Aziani - 11.45 pm.


KUOTA RM40 - - SOLD OUT JUGA!
19 April 2013

41. Arifin bin Ismail - 9.03 am.
42. Muhd Firdaus b Muhd Ridwan - 9.45 am.
43. Ahmad Rizal b M Din - 10.35 am.
44. Haziq bin Azmi - 12.35 pm.
45. Saiful Azwan - 8.00 pm.

20 April 2013

46. Najihah Mohd Noor - 7.26 am
47. Mustaqim Ahmad - 8.27 am
48. Irwan - 8.57 am.
49. Muhd Faiz - 1.17 pm
50. Jebat Mesranet - 3.20 pm.
51. Yusri Salleh / userie - 3.31 pm

21 April

52. Khai Missiri - 8.15 am.
53. Abu Hanis - 9.50 am.
54. Amirsy - 6.52 pm

22 April

55. Muhammad Fitri -
56. Nik Syukrie - 4.01 pm.
57. Zafrin Zaki 7.23 pm-
58. Haniff Herm - 8.34 pm.
59.
60.
 
Last edited:

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
tt , Free Review Xde ? ;;) kalau takde xpe la . :p . Via paypal . Nak bayar dalam USD berapa ?
 
Last edited:

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Rm20 tu kira versi review. Hoho. Kalau nak bayar paypal, sila rujuk post ke-2 di bahagian ruangan FAQ tu.
 
Last edited:

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Saya kat luar sekarang. Akan update dan bagi link download bila dah selesai urusan. Dalam malam skt. Tq semua!
 
Last edited:

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
Paypal payment sent bro.ada paypal sender's message saya sekali dgn payment tu
 
Top