Peluang kepada bitcoin exchanger

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Saya mencari mereka2 yg nak menjadi agent exchanger di site saya ini.. utk sekarang mini site je dulu.. official site nnt bikin.. site saya ni ialah mengenai -- Bitcoin Hashing Hosted Services -- nak tau lebih lanjut pasal site saya.. sekodeng je mini site tu.. cuba fahamkan dan saya pasti ada yg akan contact anda untuk exchange nnt.. [ http://redbit.dinobytes.info/ ].. apa sebenarnya yg saya cari ialah mereka yg nak jual/beli bitcoin.. boleh la letak nama kat site ni nnt.. sebabnya saya nak beri peluang kepada customer2 saya utk exchange dgn korang semua.. senang cita.. saya listkan nama2 korang dgn info2 yg berpatutan di site saya.. so nnt customer saya semua boleh la contact korang utk exchange bitcoin dgn korang semua.. tapi nak jadi agent ni bukan main ckp/post je.. sebab ini membabitkan duit org lain.. so saya terpaksa meletakan syarat.. so syarat2nya ialah seperti di bawah :-

Syarat penyertaan :
- 1 salinan IC depan / belakang -- untuk record kami
- contact no anda.. eg : hp / no umah / no opis -- untuk record kami
- bayaran RM 100 dikenakan utk seumur idup list nama di site nnt

Note : utk sekarang ni.. letak nama dulu pun OK.. sebab official site belum launch lagi.. so for now saya nak nama je.. nak bagi semua pun boleh.. tapi xsyok lak ambik duit benda xde lagi.. so nama je.. nnt dah launch saya contact korang semua balik..

cukup la kot syarat2 tu.. mintak lebih2 xde makna sangat kot.. so kepada sesiapa yg berminat silalah email saya :
- admin@dinobytes.info
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#3
boleh je patutnya.. ramai dok jual beli kat localbitcoins.com.. lagi pun banyak sangat ke exchange sampai BNM nak kaco.. rasanya yg akan exchange tu pun nilai yg ciput2 je x.. hmm..
 
Top