[Pelik!] Design Ecover, Minisite dan Banner Premium Pada Harga Promosi?

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Apa Kata Saya Siapkan Design Anda Dengan Kualiti Premium TANPA Kompromi Lagi*?
& Anda Boleh Terus Lancarkan Produk Segera!


> Kadangkala penat juga menunggu designer yang ambik masa terlalu
lama untuk menyiapkan satu-satu design. Saya faham perasaan anda.


Sebab Tu Saya Cuba Sediakan Satu Servis Design Yang Lain Daripada Lain.

  • [*]Siap dalam 72 jam
  • Design dijamin berkualiti
    [*]Revision sampai puas hati
  • Anda boleh mulakan projek bisnes anda hari ni jugak!


Apa Yang Berlaku Jika Design Lambat Siap?


  • [*]Projek bisnes anda berjalan lambat
  • TAK boleh buat duit segera
    [*]Nak menjual pun kena tunggu designer siap kerja
  • Ada masa offer sangat URGENT. Takkan nak tunggu lama lagi
    [*]Bila dah lambat sangat, nak jual produk pun dah tak laku. Contoh : jualan sempena akhir tahun, krismas dan sebagainya
  • Jangan jadikan perniagaan anda 'mangsa' kepada designer yang lambat


Design Saya Cepat, Malah Kualiti Lebih Bertambah!


  1. Saya sedang melatih diri sendiri membuat kerja design dan menyiapkannya dalam 72 jam
  2. Kerja saya fokus, KURANG facebook, TIADA sibuk buat benda lain sangat
  3. Kuasa fokus tinggi menambahkan kualiti design
  4. Kualiti saya jaga sebab ini salah satu cara saya cari duit makan untuk hidup
  5. Anda dapat design anda dalam 72 jam *





Jangan Cuba Buat Design Sendiri


Ini PETUA penting dalam perniagaan. Samada anda miliki design yang cantik
& elegan,

... ATAU ...


Anda jangan buat design langsung.


Sebabnya .....................................................


Design yang buruk hanya memburukkan reputasi syarikat mahupun perniagaan anda.

" Eh, takkan tak ada duit kot si mamat ni nak upah designer berkualiti ? "

" Eh, amaturnya design. Ni mesti syarikat cikai-cikai je. "

" Alahai, kerja pun macam lepaskan batuk di tangga. Tengok design pun dah tahu "


JADI .................................................................


Jangan biarkan persepsi buruk menjejaskan nama baik syarikat / perniagaan
anda yang anda jaga selama ini.


Biarlah anda korban sedikit pada wang, daripada anda 'korbankan' perniagaan anda.


Saya pernah melalui tempoh fasa tersebut. Ia memedihkan. Ia memalukan.
Percayalah cakap saya.


Tak Payah Salesletter Meleret-leret. Ini Portfolio Saya

Ini tempahan pelanggan WC :


2-YusainiSampel.png



Ok, ini pula 5 banner terbaru yg saya siapkan dalam kurang 24 jam :

3-BannerMan24Sampel.png



Ini pulak header blog terbaru dari saya (kena scroll ke tepi sebab panjang sikit) :

3-HeaderMan24Sampel.png



Ini satu lagi koleksi banner utk pakar aplikasi Facebook kita :

4-FairuzAbdullahSampel.gif




Satu lagi hasil karya Facebook :

6-RoniMansorSampel.jpg


Banner ******** kerajaan :

8-pinjamanperibadi.gif


8-pinjamanbanner250x250.gif


Hasil kerja terbaru lagi :

10-man24(2)sampel.jpg


Bukan nak menunjuk-nunjuk. Tapi biarlah ini saya jadikan sebagai bukti bahawa
saya serius mendesign produk anda dengan cantik dan kelihatan elegan.



Nak PSD? Saya Akan Berikan Untuk 10 Tempahan Pertama Sahaja

Jarang anda akan jumpa designer yang memberikan fail PSD beserta layer-layernya.

Jadi hari ni saya cuba over-deliver. Anda akan dapat design dalam segala format .jpg,
.png dan .gif termasuk dalam format .psd yang ber-layer.

Best kan? Senang sebab anda boleh edit sendiri kalau ada apa-apa teks nak diubah.



Saya Tahu Ada Orang Lain Letak Harga Design LEBIH Murah.
Tapi Ini Soal 'Survival' Perniagaan Anda & Kami Para Designer



Orang ramai sentiasa dan kita sendiri sukakan harga yang murah.

Tapi, anda kena tahu bahawa nak buat design banyak benda yang
terlibat sekali. Contohnya :


  • Kami perlu sentiasa kreatif
  • Sentiasa berfikir di luar kotak untuk design
  • Menghabiskan masa try dan error sehingga kelihatan cantik
  • Bertahun-tahun kami belajar design dan terus menerus belajar (memakan masa yang lama)
  • Sesetengah design kami perlu beli stok berbayar untuk jaga kualiti (KOS juga tu)
  • Membuat design walaupun nampak mudah, tapi perlukan masa untuk buat itu dan ini


Malah, inilah cara kami menyara hidup kami. Kalau harga terlalu murah,
agak sukar untuk kami bertahan dalam industri design laman web ini.


Walaubagaimanapun, kami masih berkira-kira untuk memberikan
harga berpatutan sebagaimana saya telah paparkan di atas.


Jadi, dengan harga berpatutan yang tidak terlalu murah, ia
membantu kami mencari sesuap nasi, dan memastikan
kami terus kekal kelangsungan dalam bidang designing.


Apabila kami kekal, anda pun akan seronok kerana boleh
terus-menerus menempah design dengan kami untuk
keberjayaan laman web dan perniagaan anda.


Jadi, tunggu apa lagi.




Senarai Harga & Cara Pembayaran


1. PAKEJ ECOVER

RM 50 Untuk 1 Ecover.

RM 100 untuk Ecover Bundle dengan design yang sama.


2. HARGA PAKEJ LAIN

RM 30 Untuk 1 Banner.

RM 80 Untuk 4 Banner dengan design yang sama tapi saiz berbeza.

RM 90 Untuk 1 Laman Squeeze.

RM 100 Untuk 1 Laman Web.


3. HARGA PAKEJ LENGKAP

Merangkumi minisite, 4 banner, ecover bundle, bullet, buy button, headline design, dan design optin box.
Cuma : RM 299



Nak pilih format ecover yang mana satu, boleh tengok kat web www.CoverActionPro.com


Buat pembayaran salah satu akaun berikut:

Hubungi saya segera untuk quote harga jika tempahan anda dalam jumlah banyak :>>

Langkah 1 : Bayar ke salah satu akaun berikut :

Maybank 164799105992 [Balqis]
Paypal : akmal.adios[at]gmail.com (Gantikan [at] dengan @)

Langkah 2 : Sila berikan bukti pembayaran kepada saya melalui :

PM saya, atau
akmal.adios[at]gmail.com (Gantikan [at] dengan @)
019-3495168


Tempahan Masih Dibuka Hari Ini!



 
Last edited:

KuMusafir

Newbie
Joined
Apr 8, 2011
Messages
134
Points
16
salam tuan..kalau pakej lengkap tu brape brape lama siap?
pastu kalau saya dah ada salesletter sendiri, bleh tak tuan masukkan sekali?
adakah masukkan sekali salesletter termasuk dalam minisite?
 
Top