Teknologi Pelan unlimited calls

Joined
Oct 26, 2016
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#22
tak da lah. kalau yg pelan prepard mahal sgnt. sekgr ada pelan-pelan ada unlimited call
Plan L ni lepas 6 bulan dpt free unlimited internet tiap2 hri sejam. Boleh tambah additional hour tak utk unlimited internet ni? Takut x sempat habis main game sejam tu.
Ultra hour pass boleh je tambah hour. Murah pulak tu boleh je add additional hours mcm ni. Refer kt bwh utk hrga nak tambah hour sbb aku ada survey kt celcom website.

1 hour =RM1
3 hours =RM2
12 hours = RM5
24 hours =RM8
 
Joined
Oct 26, 2016
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#23
Plan ni berbaloi sbb birthday rewards free 100gb Super Video Walla on birthday. Mana lgi nak dpt free 100gb mcm ni weii.
 
Joined
Oct 18, 2018
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#25
Plan ni berbaloi sbb birthday rewards free 100gb Super Video Walla on birthday. Mana lgi nak dpt free 100gb mcm ni weii.
Banyak tu 100gb free super video walla. Boleh laa nak marathon habiskan segala movie and main game smpai puas time birthday tu.
 
Joined
Oct 18, 2018
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#26
Pelan skrg biasanya sudah ada unlimited call, tapi benefit yg lain biasanya perlu tengok brp bayaran sebulan, kalau bayar lebih tentu dpt lebih benefit, inilah cara mrk buat bisnes.
Yup tpi aku ada survey telco lain punya hrga lgi mahal. Celcom punya lgi murah and plan ni pun flexible dah siap ada pass terus x pyah nak cri plan lain dah kalau data x cukup.
 

Ismat

freshman
Joined
Oct 18, 2018
Messages
8
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#27
Banyak cantik nak banyak jam kena byr lebih laa. Tu pun nasib baik dpt free je. Boleh je tambah additional hour ultra pass.
Baru aku tahu boleh tambah jam lgi. Okay laa ingtkan sejam je tpi ada option jugak rupanya kalau x cukup masa utk free unlimited internet tu.
 

Dynamo

freshman
Joined
Feb 9, 2018
Messages
31
Likes
0
Points
6
Age
29
Offline
#30
Ultra hour pass boleh je tambah hour. Murah pulak tu boleh je add additional hours mcm ni. Refer kt bwh utk hrga nak tambah hour sbb aku ada survey kt celcom website.

1 hour =RM1
3 hours =RM2
12 hours = RM5
24 hours =RM8
X silap kini ada promosi utk Ultra Hour Pass ni, RM1 boleh dpt 2 jam, RM2 boleh dpt 6 jam...
 

Dynamo

freshman
Joined
Feb 9, 2018
Messages
31
Likes
0
Points
6
Age
29
Offline
#31
Yup tpi aku ada survey telco lain punya hrga lgi mahal. Celcom punya lgi murah and plan ni pun flexible dah siap ada pass terus x pyah nak cri plan lain dah kalau data x cukup.
Ya aku juga lebih suka plan yg flexible, sbb kadangkala ada bulan tertentu yg x byk guna data, rasa bazir pulak kalau terpaksa bayar lebih...
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
119
Likes
6
Points
18
Offline
#33
Kalau aku guna terpaksa topup RM30 setiap bulan hahaha, x cukup guna kalau 1GB sebulan.
takpe plan ni flexible ha kalau rasa nak pakai lebih upgrade je pass bila bila masa so okay tak bazir duit & data
 
Top