Teknologi Pelan unlimited calls

tungkelly

freshman
Joined
Aug 22, 2011
Messages
61
Points
6
Sekarang ni semua pelan bagi unlimited calls. Apa pendapat korang? Pelan apa yang best dapat unlimited calls plus other benefits macam internet quota and rewards for the user. Meh meh share korang punya pendapat
 

Hairi12

freshman
Joined
Oct 18, 2018
Messages
12
Points
1
Age
29
Sekarang ni semua pelan bagi unlimited calls. Apa pendapat korang? Pelan apa yang best dapat unlimited calls plus other benefits macam internet quota and rewards for the user. Meh meh share korang punya pendapat
Yang paling latest aku dengar celcom xpax XP Lite tu bagi unlimited calls jugak tpi dpt 1gb je internet data.
 

Mamat Lan

freshman
Joined
Oct 18, 2018
Messages
9
Points
1
Age
31
Yang paling latest aku dengar celcom xpax XP Lite tu bagi unlimited calls jugak tpi dpt 1gb je internet data.
Memang dapat 1gb je tapi boleh je pair dgn dua pass, M/L kalau x cukup 1gb tu. Tapi kena byr lebih laa jugak.
 

Janet Lee

freshman
Joined
Oct 18, 2018
Messages
9
Points
1
Age
29
Yang paling latest aku dengar celcom xpax XP Lite tu bagi unlimited calls jugak tpi dpt 1gb je internet data.
Ni plan yg 28 hinggit tu kan. Ok laa tu 1gb. Lgipun ni dh kira murah kalau tengok telco lain punya basic plan lagi mahal.
 

Ismat

freshman
Joined
Oct 18, 2018
Messages
8
Points
1
Age
27
Aku dengar dpt unlimited internet daily kan tpi knpa bagi sejam je ek
 

Aliff Iqmal

freshman
Joined
Oct 18, 2018
Messages
7
Points
1
Age
39
Aku dengar dpt unlimited internet daily kan tpi knpa bagi sejam je ek
Banyak cantik nak banyak jam kena byr lebih laa. Tu pun nasib baik dpt free je. Boleh je tambah additional hour ultra pass.
 

Hairi12

freshman
Joined
Oct 18, 2018
Messages
12
Points
1
Age
29
Memang dapat 1gb je tapi boleh je pair dgn dua pass, M/L kalau x cukup 1gb tu. Tapi kena byr lebih laa jugak.
Nak guna bnyk internet data mmg kena byr lebih laa. Lagipun pair pass dpt 3gb video walla.
 

Dynamo

junior
Joined
Feb 9, 2018
Messages
70
Points
8
Age
30
Pelan skrg biasanya sudah ada unlimited call, tapi benefit yg lain biasanya perlu tengok brp bayaran sebulan, kalau bayar lebih tentu dpt lebih benefit, inilah cara mrk buat bisnes.
 

Dynamo

junior
Joined
Feb 9, 2018
Messages
70
Points
8
Age
30
Yang paling latest aku dengar celcom xpax XP Lite tu bagi unlimited calls jugak tpi dpt 1gb je internet data.
Hmm 1GB tu dengar mcm basic plan je, cukup utk mrk yg setakat mau stay active talian mrk tu.
 

LongahLong

freshman
Joined
Oct 18, 2017
Messages
55
Points
6
Age
40
Ni plan yg 28 hinggit tu kan. Ok laa tu 1gb. Lgipun ni dh kira murah kalau tengok telco lain punya basic plan lagi mahal.
Kalau guna prepaid plan rasanya ada yg lebih murah lagi, tapi mcm x ada data percuma yg dibagi dan x ada unlimited call.
 

Yusuf123

freshman
Joined
Oct 12, 2019
Messages
16
Points
1
Age
32
Kalau guna prepaid plan rasanya ada yg lebih murah lagi, tapi mcm x ada data percuma yg dibagi dan x ada unlimited call.
tak da lah. kalau yg pelan prepard mahal sgnt. sekgr ada pelan-pelan ada unlimited call
 
Top