Teknologi Pelan unlimited calls

Joined
Aug 22, 2011
Messages
52
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Sekarang ni semua pelan bagi unlimited calls. Apa pendapat korang? Pelan apa yang best dapat unlimited calls plus other benefits macam internet quota and rewards for the user. Meh meh share korang punya pendapat
 

Hairi12

freshman
Joined
Oct 18, 2018
Messages
8
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#2
Sekarang ni semua pelan bagi unlimited calls. Apa pendapat korang? Pelan apa yang best dapat unlimited calls plus other benefits macam internet quota and rewards for the user. Meh meh share korang punya pendapat
Yang paling latest aku dengar celcom xpax XP Lite tu bagi unlimited calls jugak tpi dpt 1gb je internet data.
 
Joined
Oct 18, 2018
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
30
Offline
#3
Yang paling latest aku dengar celcom xpax XP Lite tu bagi unlimited calls jugak tpi dpt 1gb je internet data.
Memang dapat 1gb je tapi boleh je pair dgn dua pass, M/L kalau x cukup 1gb tu. Tapi kena byr lebih laa jugak.
 
Joined
Oct 18, 2018
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#4
Yang paling latest aku dengar celcom xpax XP Lite tu bagi unlimited calls jugak tpi dpt 1gb je internet data.
Ni plan yg 28 hinggit tu kan. Ok laa tu 1gb. Lgipun ni dh kira murah kalau tengok telco lain punya basic plan lagi mahal.
 

Ismat

freshman
Joined
Oct 18, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#5
Aku dengar dpt unlimited internet daily kan tpi knpa bagi sejam je ek
 
Joined
Oct 18, 2018
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
38
Offline
#6
Aku dengar dpt unlimited internet daily kan tpi knpa bagi sejam je ek
Banyak cantik nak banyak jam kena byr lebih laa. Tu pun nasib baik dpt free je. Boleh je tambah additional hour ultra pass.
 

Hairi12

freshman
Joined
Oct 18, 2018
Messages
8
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#7
Memang dapat 1gb je tapi boleh je pair dgn dua pass, M/L kalau x cukup 1gb tu. Tapi kena byr lebih laa jugak.
Nak guna bnyk internet data mmg kena byr lebih laa. Lagipun pair pass dpt 3gb video walla.
 

Dynamo

freshman
Joined
Feb 9, 2018
Messages
23
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#10
Pelan skrg biasanya sudah ada unlimited call, tapi benefit yg lain biasanya perlu tengok brp bayaran sebulan, kalau bayar lebih tentu dpt lebih benefit, inilah cara mrk buat bisnes.
 

Dynamo

freshman
Joined
Feb 9, 2018
Messages
23
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#11
Yang paling latest aku dengar celcom xpax XP Lite tu bagi unlimited calls jugak tpi dpt 1gb je internet data.
Hmm 1GB tu dengar mcm basic plan je, cukup utk mrk yg setakat mau stay active talian mrk tu.
 
Joined
Oct 18, 2017
Messages
20
Likes
0
Points
1
Age
39
Offline
#13
Ni plan yg 28 hinggit tu kan. Ok laa tu 1gb. Lgipun ni dh kira murah kalau tengok telco lain punya basic plan lagi mahal.
Kalau guna prepaid plan rasanya ada yg lebih murah lagi, tapi mcm x ada data percuma yg dibagi dan x ada unlimited call.
 
Joined
Oct 10, 2019
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#18
M dan L tu apa beza? Bayar lebih perlu brp? Mahal ke x?
Sekarang ni semua pelan bagi unlimited calls. Apa pendapat korang? Pelan apa yang best dapat unlimited calls plus other benefits macam internet quota and rewards for the user. Meh meh share korang punya pendapat
pelan celcom mcm rm30, u boleh enjoy video walla 3gb percuma
 
Top