Teknologi Pelan internet bagus untuk student

Joined
Sep 12, 2019
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#1
Hai warga wangcyber.. I ni student kt salah satu uni kt selatan.. Skrg kan ada banyak pelan internet untuk pelanggan prepaid.. Nak tanya, pelan mana yg sesuai untuk I ye sebagai student? Yg berbaloi gitu hehe..
 
Joined
May 3, 2011
Messages
17
Likes
0
Points
1
Offline
#2
tu lah.. memang bnyak gila pelan skrg.. tapi yg aku tetap suka guna, celcom.. celcom mana2 aku pegi line mesti superb.. kan haritu ada diorg launch ultra hour pass.. kira bayar bila nak guna internet je.. mungkin tu sesuai utk student skrg
 
Joined
Sep 17, 2019
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
23
Offline
#3
tu lah.. memang bnyak gila pelan skrg.. tapi yg aku tetap suka guna, celcom.. celcom mana2 aku pegi line mesti superb.. kan haritu ada diorg launch ultra hour pass.. kira bayar bila nak guna internet je.. mungkin tu sesuai utk student skrg
Tapi Celcom Cepat ke, bkn plan mahal ke??
 
Joined
Sep 17, 2019
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
23
Offline
#4
Hai warga wangcyber.. I ni student kt salah satu uni kt selatan.. Skrg kan ada banyak pelan internet untuk pelanggan prepaid.. Nak tanya, pelan mana yg sesuai untuk I ye sebagai student? Yg berbaloi gitu hehe..
Sebagai student, Digi Xpax bagus sbb murah, tapi kalau ada best ingat share tau
 
Joined
Jan 14, 2019
Messages
7
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#5
Hai warga wangcyber.. I ni student kt salah satu uni kt selatan.. Skrg kan ada banyak pelan internet untuk pelanggan prepaid.. Nak tanya, pelan mana yg sesuai untuk I ye sebagai student? Yg berbaloi gitu hehe..
Dik, takat soalan ni aku rasa ko kena cek dulu coverage tmpat ko tu. Byk je plan murah tp end up bukan syok pun pakai. amek ler plan yg coverage die steady nk online 24 jam
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
39
Likes
1
Points
8
Offline
#7
kalau saya akan pilih pelan telco prepaid yg coverage stabil. kalau murah tapi line masalah x best jg kalau asyik loading je kan. better amek pelan yang jimat tak bazirkan duit student.
 
Joined
Dec 13, 2018
Messages
1
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#8
Tapi Celcom Cepat ke, bkn plan mahal ke??
aku dah guna 4 tahun dan mmg ag ok dari telco lain. Biasa ambl yg monthly plan tu tkde la mhl nau. nk try test plak plan ultra hour yg baru tu. kalau jimat cara tu, aku mmg nak guna plan tu je pasni
 
Joined
Sep 12, 2019
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#13
tu lah.. memang bnyak gila pelan skrg.. tapi yg aku tetap suka guna, celcom.. celcom mana2 aku pegi line mesti superb.. kan haritu ada diorg launch ultra hour pass.. kira bayar bila nak guna internet je.. mungkin tu sesuai utk student skrg
Ultra hour pass? Oh ada tgk iklan dia.. Mcm berbaloi utk student en sbb beli bila perlu je kan.. Okay2..
 
Joined
Sep 12, 2019
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#14
Dik, takat soalan ni aku rasa ko kena cek dulu coverage tmpat ko tu. Byk je plan murah tp end up bukan syok pun pakai. amek ler plan yg coverage die steady nk online 24 jam
Tu lah.. Member2 uni pun kata celcom yg okay kt sana.. Tu kot2 ada yg tahu pass internet mana yg sesuai utk student..
 
Joined
Sep 12, 2019
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#15
aku dah guna 4 tahun dan mmg ag ok dari telco lain. Biasa ambl yg monthly plan tu tkde la mhl nau. nk try test plak plan ultra hour yg baru tu. kalau jimat cara tu, aku mmg nak guna plan tu je pasni
Lama dah 4 tahun guna.. Mesti bagus en coverage dia.. Tu lah ada pass yg baru keluar ni kan, so rasa mcm nak cuba.. Baca review pun okay je..
 
Joined
May 3, 2011
Messages
17
Likes
0
Points
1
Offline
#17
aku dah guna 4 tahun dan mmg ag ok dari telco lain. Biasa ambl yg monthly plan tu tkde la mhl nau. nk try test plak plan ultra hour yg baru tu. kalau jimat cara tu, aku mmg nak guna plan tu je pasni
aku pun dah try dah minggu lepas, memang jimat basic internet aku. yelah beli bila nak guna je..byar 2rggt aku dpat langgan 3 jam unlimited .mmg puas hati.
 
Last edited:
Joined
Aug 30, 2017
Messages
24
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#19
Sebagai student, Digi Xpax bagus sbb murah, tapi kalau ada best ingat share tau
kalau prepaid better xpax kot. kat bandar pon certain places je yg boleh guna. harga plan lebih kurang sma je dgn yg lain. dari murah baik keluarkan duit utk internet yg berbaloi.
 
Top