Pelaburan Unit Amanah yang boleh dapat 10-15% (KWSP/CASH) dengan CIMB Wealth Advisors

Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#21
masa yang sangat sesuai tuk anda mulakan pelaburan di dalam unit amanah CIMB sekarang..berpeluang tuk menikmati pulangan yang maksima pada tahun ini..contact saya tuk lebih details mengenai unit trust CIMB ini..0193681350
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#23
Gandakan epf dan juga cash anda di dalam simpanan pelaburan unit trust CIMB dengan dana patuh syariah yg menawarkan pulangan average 10%-15% setahun..contact saya di 0193681350 tuk lebih details
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#24
View attachment clien.jpg

ni saya tepek real statement investment clien dan saya yang monitorkan..
profit dia skrg 18.22% dlm masa setahun..invest dlm dana CIMB Islamic DALI Equity Growth..Klu minat saya boleh bantu..sekadar perkongsian untuk anda menggandakan simpanan di tempat yg lebih baik..boleh contact say di 0193681350
 
Joined
Mar 1, 2012
Messages
21
Likes
0
Points
0
Offline
#25
original fuel saver sejak 09 untuk detail n testimonia what app 0124550664 rm110 sahaja harga termasuk pos laju seluruh malaysia,jaminan 1 tahun
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#26
View attachment editing dali.jpg

Happy Birthday DALI!! Kerana harini merupakan ulang tahun bagi penubuhan dana ini yang ke 16 tahun!!7 Mei 1998 - 7 Mei 2014..

Untuk sepanjang 16 tahun yang lepas, DALI telah memberikan pulangan yang baik kepada ramai pelabur2 individu dan juga organisasi koprat/company di Malaysia..

Last year return adalah 22.15%(31st Mac '13- 31 Mac '14).. 5years return pula 159.19%!! Woww.. Thats why, semakin hari semakin ramai yang saya dapat bantu orang2 diluar sana sama ada indidvidu dan juga koprat dan mengucapkan "Thank you for helping me/my company make good return".

Dan akan datang juga dana DALI ini akan bg dividend in July 2014. Jika anda atau company anda ingin transfer dari FD/Saving, account/ Current Acc, ASB, Tabung Haji, kedalam DALI.. boleh trus call saya di 0193681350..Saya sangat komited untuk bantu anda double up your return..
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#27
Anda telah terlepas peluang untuk mendapatkan return sebanyak 159.19% pada 5tahun yg lepas..
159.19%/5tahun = 31.838% pa

Anda juga telah terlepas peluang untuk mendapatkan return sebanyak 22.15% dari mac 2013 - mac 2014..

So yang dah lepas biarkan ia berlalu..dan usah dikenang lagi..cukup2 la tu..jadi skrg ni, anda jangan pula lepaskan peluang untuk mendapatkan pulangan seperti diatas untuk tahun2 yang akan datang ini..mulakan langkah anda sekarang dan jadilah pelabur yang bijak untuk invest di dalam DALI harini jugak!!terus hubungi saya di 0193681350 tuk step seterusnya..
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#28
View attachment dali mac.jpg

Report terbaru bagi performance DALI sehingga 31 March 2014!!

semalam dana ini telah genap ditubuhkan selama 16tahun dalam industri kewangan unit amanah di Malaysia

7 Mei 1998 - 7 Mei 2014 (16 thn)
Sepanjang 16tahun ini juga DALI telah menunjukkan prestasi yang luar biasa jika anda rujuk pada pic diatas Since Inception
16thn = 506.50%
506.50 klu dibahagikan kepada 16thn average setahun pulangannya adalah 31.65%

Adakah simpanan anda sekarang ni boleh memberikan pulangan sehebat DALI??

Itu kalau simpan selama 16tahun la..

Bagaimana pula performance DALI klu simpan dari 5thn yg lepas..
Rujuk pada pic diatas juga 5 years return adalah 159.19%
Jika 159.19% dibahagikan kepada 5thn average setahun pulangannya adalah 31.83%

Ada x anda mendapat pulangan 31.83% setahun dengan simpanan anda yg sedia ada sekarang ni jika simpan dari 5thn yg lps??

Ada x? klu xde trus hubungi saya 0193681350

Ni saya nak tunjukkan pula jika menyimpan dalam DALI dari Mac 2013 sehingga Mac 2014..rujuk pada pic lagi untuk 1 years adalah 22.15%..

cube cek balik semua simpanan anda yg sedia ada sekarang..ada x yg bg return sama sehebat DALI sebanyak 22.15% setahun?? klu ada..anda adalah pelabur yang bijak..tp Klu xde, anda KENA jadi pelabur yang bijak dengan bertindak sekarang untuk menggandakan simpanan dengan potensi pulangan yg lebih baik ke dalam Dana DALI memalui saya..Saya akan bantu anda..Kita pindahkan sahaja dari tempat simpanan anda yg sedia ada ke dalam DALI..Thats it!!mudah saje..

ni no saya 0193681350 tuk saya bantu anda..
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#29
View attachment 10330308_836597293036196_2685936353068420075_n.jpg

Mula invest = RM85,950 pada Feb. 2013
Nilai semasa = RM105,899 setakat 15.5.2014.
Untung = RM19,949 (~ 23.2%)

Dalam masa setahun 3 bulan sahaja telah menjana 23%!
Bln 7 ni akan dapat dividen lagi..
Alhamdulillah.

Paling utama = carilah yang halal atau dalam bahasa korporatnya patuhi syariah.

✿ Shariah Compliance ✿ Invest ✿ Target ✿ Withdraw
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#30
untuk saya gandakan simpanan anda seperti testimoni clien diatas..anda boleh terus hubungi saya di 0193681350 call/sms/wassap..23.2% dlm masa 1thn 3bln..ada x simpanan sedia ada anda sekarang yg dapat return sehebat DALI? klu xde..anda perlu buat desicion sekarang..i will assist u..
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#31
Mulakan la simpanan di dalam unit amanah CIMB dengan dana patuh syariah DALI sama ada melalui cash or ep* akaun 1..potensi pulangan lebih tinggi dan lama lagi dividen akan declare..
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#32
View attachment 10363997_10201153864928760_2326504479208029586_n.jpg

Pelabur akan menikmati pulangan dalam bentuk dividend dan juga kenaikan harga unit yang amat TINGGI sekiranya anda membuat simpanan pelaburan dalam unit amanah saham CIMB Islamic DALI Equity Growth Fund..dalam tempoh 5thn duit simpanan anda akan lebih berganda berbanding A*B, Tabung Haj*, Ep* dll.

Jom transfer duit simpanan anda ke dalam unit amanah saham CIMB Islamic DALI sekarang kerana kami ingin anda MILiKINYA..

PM/WhatsApp/Call 019-3681350
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#33
mana satu pilihan anda tuk menggandakan simpanan yang sedia ada??
DALI juga merupakan dana yg patuh syariah dan dana ini telah ditubuhkan pada 16thn yg lps..dan rekod last year performance adalah 22.24%..Kaedah pemindahan adalah yg terbaik..saya akan bantu anda..hubungi saya di 0193681350
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#34
View attachment lump sum 50k.jpg

Ini pula sekiranya anda menyimpan lump sum RM50K...
Simpanan anda semakin meningkat mengikut tempoh simpanan:
5thn = RM 100k
8thn = RM 153k
10thn = RM 202k
12thn = RM 268k
15thn = RM 407k
20thn = RM 818k
25thn = RM 1.6mil
30thn = RM 3.3mil
Inilah yg kami mahu anda MILIKI

PM or WhatsApp/call 019-3681350
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#35
cuba anda bandingkan dengan pulangan kami di Unit amanah CIMB..
jika anda menyimpan ditempat berikut:

4% = pulangan fixed deposit
6% = pulangan ep* dan tabung haj*
8% = pulangan AS*
10%-15% = pulangan dari Unit amanah CIMB..

pulangan mana yg anda mahukan?
*dana patuh syariah
*boleh buat penama
*pulangan lebih baik
*mampu untuk semua membuat simpanan
*fleksible
*mudah dicairkan atau dikeluarkan
*Tiada tempoh matang (dinasihatkan simpan dlm tempoh 3-5thn dan keats)

terus hubungi saya di 0193681350 tuk lebih details
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#36
View attachment 10k.jpg

Ini contoh projection return jika anda buka akaun investment di dalam DALI dengan jumlah 10k selama 20thn dengan average return 12% walaupon DALI menunjukkan last year performance return sebanyak 22.24%..

invest 10k selama 20 thun dengan 12% return
TOTAL = RM307,106.36..

Kadar keuntungan menyimpan di dalam DALI sangat besar dan memberi pulangan keuntungan yang luar biasa daripada medium simpanan yang lain..

Call/Whatsapp 019-3681350
TIME IS MONEY..SPEED IS PROFIT
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#37
View attachment bulanan.jpg

Selain dari buat simpanan pelaburan secara lump sum..anda juga boleh menyimpan secara bulanan dengan fleksible..

Seperti contoh:
Simpanan secara bulanan ke Unit Trust serendah RM200..
Anda akan memiliki RM303K..

Untuk kegunaan dimasa hadapan:
- Pendidikan anak2...
- Mengerjakan haji/umrah..
- Perbelanjaan perubatan..
- Pembelian rumah/tanah/kereta..
- Perlancongan dan byk lagi..

Menabung menjamin masa depan anda!!
PM or Call/WhatsApp 019-3681350
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#38
anda banyak pilihan untuk menggandakan simpanan di dalam unit amanah CIMB..boleh melalui cash secara lump sum dan monthly saving ataupun dengan menggunakan ep* akaun 1..0193681350
 
Joined
Jan 22, 2012
Messages
76
Likes
1
Points
8
Offline
#40
View attachment cek 100k.jpg View attachment cek 50k.jpg View attachment cek 200k.jpg

ini adalah contoh2 cheque yang telah di collect dr investor tuk invest di dalam dana DALI yang terbaik dr CIMB Principal Asset Management (CWA)..ckop2 la anda dah lepaskan peluang tuk mendapatkan pulangan dr DALI seperti tahun lepas sebanyak 22.24%..

jangan biarkan anda terlepas lagi peluang ini tuk anda mendapat pulangan dr dana DALI pada masa akan datang..

hubungi saya call/sms/PM/whatssap tuk keterangan lanjut 019-3681350
 
Top