Pelaburan Emas VGMC

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 25, 2011
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Saya join sebab...tak mcm MLM, kena cari org/downline utk dptkan income(kalau buat dapat income lebih)

saya join sebab...dvden/bonus pasti dpt (pasif income)

saya join sebab...aset yg kita miliki GOLD ( suma org tau harga emas tetap akn naik)

saya join sebab...dpt xtra income melalui Gold Trade platform mcm trade Forex

saya join lagi sebab ...ada share A**, tapi...A** cuma bg 8.5% SETAHUN..! (A**- Alamak Sikit Benar) VGMC bg 10%

SEBULAN !.. or 120% setahun..!

FAST ACTION,FAST RESULT :)

PM saya, saya akan bantu anda
 
Joined
Nov 25, 2011
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#3
Cuba PM nk nngok sket dier punyerr twaran hebat tu
Salam tuan yg bertanya.....
Disini saya beri sedikit contoh kehebatan perlaburan emas VGMC ini..dan saya bandingkan sedikit dengan perlaburan yg paling popular di Malaysia Iaitu ASB(contoh jer ye)

Divenden

VGMC = 10% sebulan
ASB = 8% setahun

VGMC labur RM4500 * min 10% sebulan = RM450*12bulan = RM5400 ( >< tiap2 bulan selagi kita subcribe share dgnnya.) --> Untung RM900 (RM5400 - Rm4500)

ASB Labur RM4500 * max 10% setahun = RM RM450 ( dapat setahun sekali)

Kalau nak tgk live akaun boleh jumpa saya ......

Pengiraan diatas adalah berdasarkan 1 lot share holder(minimun langganan) kalau 2 lot, 3 lot ? tuan boleh kira sendiri......

Tu baru dividen. Belum lagi untung atas trading jika tuan pandai main trading.....

Belum lagi jika tuan berjual/beli kredit vgmc.......dan lain2

So tepuk dada tanya hati....

Sekian
 
Last edited:
Joined
Nov 25, 2011
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#6
Salam tuan yg bertanya.....
Disini saya beri sedikit contoh kehebatan perlaburan emas VGMC ini..dan saya bandingkan sedikit dengan perlaburan yg paling popular di Malaysia Iaitu ASB(contoh jer ye)

Divenden

VGMC = 10% sebulan
ASB = 8% setahun

VGMC labur RM4500 * min 10% sebulan = RM450*12bulan = RM5400 ( >< tiap2 bulan selagi kita subcribe share dgnnya.) --> Untung RM900 (RM5400 - Rm4500)

ASB Labur RM4500 * max 10% setahun = RM RM450 ( dapat setahun sekali)

Kalau nak tgk live akaun boleh jumpa saya ......

Pengiraan diatas adalah berdasarkan 1 lot share holder(minimun langganan) kalau 2 lot, 3 lot ? tuan boleh kira sendiri......

Tu baru dividen. Belum lagi untung atas trading jika tuan pandai main trading.....

Belum lagi jika tuan berjual/beli kredit vgmc.......dan lain2

So tepuk dada tanya hati....

Sekian
VGMC intro..:

Minimun modal... 1 lot.
1 lot = 1000 share ; 1 share = USD1.25(nov 2011)
bermakna 1 lot = USD1250/RM4125 (Neg)

Kawe beli time harga USD1.10(3 bln lepas),
Harga saham nie makin naik, Harga dec'11 USD1.30,

bulan2 bonus 10% dari jumlah syer (kuantiti emas,oz),
Dalam masa 6 bln, Insyaallah akan dapat modal balik..

Kalo main jual beli emas dalam internet lagi cepat dapat modal balik,
dalam 3 bln, insyaallah dah dpt modal balik,
 
Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,003
Likes
0
Points
36
Offline
#7
Salam TT,

Ada orang kata kenaikan Silver lebih Hebat daripada Emas?

Emas mencatat kenaikan 500% manakala Silver 800%.

Boleh komen sikit... :)
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,874
Likes
1
Points
48
Offline
#8
hai... tak serik2....
ini lebih kurang sama macam pelaburan swisscash dulu....
cuma swisscash dulu, mereka kata invest kat pesisir pantai..
yang ini pula.. mereka kata invest pada emas..

mengarut betul..

mana ada harga emas naik 10% sebulan / 120% setahun?
dalam sejarah emas.. paling tinggi pun 36% je setahun..

2006 : 18%
2007 : 36%
2008 : 5%
2009 : 26%
2010 : 25%

jadi macam mana pula pelaburan ini boleh bayar dividen 10% sebulan?
tak lain tak bukan.. duit dari pelabur baru dipusing2kan untuk diberi kepada pelabur terawal..
sama je macam swisscash dulu..

jadi.. minta maaf.. saya close topik ini dan dengan rasminya...
saya umumkan.. pelaburan emas VGMC ini di istyiharkan sebagai pelaburan penipu/skim cepat kaya
terbaru oleh pihak WC.

Jadi, ianya dilarang untuk dipromosikan di WC.

Sekian,! topik close!




Ps:- Salah satu prinsip dalam pelaburan emas.. jangan sesekali melabur kepada emas yang anda tidak dapat pegang.
Pss:- Kat forum sebelah, memang tak heran kalau benda nie mendapat sambutan yang hangat.. swisscash dulu pun.. kat situlah lubuk dia membesar dan mencari mangsa.
 
Status
Not open for further replies.
Top