Pelaburan Emas ? Kaya kaya & kaya

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,811
Likes
0
Points
38
Offline
#1
Beberapa hari yg lepas ada kawan introduce aku dengan satu program pelaburan emas.
Maybe sesapa yg dah join, boleh post something here....

Here the link : www.vgmc.com
 
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,811
Likes
0
Points
38
Offline
#5
ramai gak member aku dah join....

sebulan dapat jugak 1k ++ woooooo :)
 
Joined
Jan 31, 2009
Messages
153
Likes
0
Points
16
Offline
#9
tersenarai dlm web suruhanjaya sekuriti malaysia,maknanya bleh join ke?
 
Joined
Sep 11, 2010
Messages
46
Likes
0
Points
6
Offline
#14
Jgn promote sebarangan je bro.

Ade tu nama syarikat ni dalam senarai hitam SC.

Beringat sebelum kena
 
Joined
Oct 24, 2010
Messages
3
Likes
0
Points
1
Offline
#16
betulkah pasal pelaburan emas ini? klu dia x bg emas betul jgn masuk sebab 2 nama aje pelaburan emas.Klu pelaburan emas mestilah ada emas.Klu pelaburan jula e-book mestilah ada e-book.klu nk tahu pasal emas saya cadangkan 2 orang ni en shukor or pokli.search aje mesti dapat.
p.s:tok guru sy pasal emas walau x pernah jumpa tp selalu contact.
 
Joined
Sep 11, 2010
Messages
46
Likes
0
Points
6
Offline
#17
betulkah pasal pelaburan emas ini? klu dia x bg emas betul jgn masuk sebab 2 nama aje pelaburan emas.Klu pelaburan emas mestilah ada emas.Klu pelaburan jula e-book mestilah ada e-book.klu nk tahu pasal emas saya cadangkan 2 orang ni en shukor or pokli.search aje mesti dapat.
p.s:tok guru sy pasal emas walau x pernah jumpa tp selalu contact.
scam saja ni.
boleh check dlm website SC.
company ni ada dalam senarai syarikat yg tidak diiktiraf SC
 
Joined
May 22, 2010
Messages
355
Likes
4
Points
0
Offline
#19
agree with incik Tarmizi_78. ape bende Virgin Gold ni? :p yang aku tau yang pegang Gold Bar real tu je, baru virgin. hoho
 
Status
Not open for further replies.
Top