Peerghhh!!!...siapa kata orang Melayu tak pandai cipta software terbaik

japari

junior
Joined
Feb 18, 2012
Messages
93
Points
8
Software sedut trafik yang dihasilkan oleh orang kita boleh tahan malah setanding dengan Mat Saleh. Software sedut trafik - refererx-mini. Beroperasi dengan cara asas blogwalking, iaitu melawat ke satu-satu blog - meninggalkan komen dan meninggalkan Link URL di bahagian ‘chat box’. Anda tidak perlu melakukannya secara
manual dan sudah tentu ia akan memakan masa. Referer X Mini akan menjadikannya automatik dan memudahkan kerja anda.
Kelebihan Blogwalking bersama RefererX Mini adalah anda tidak perlu lagi pergi satu-satu ke blog untuk meninggalkan komen berserta link anda. Dengan beberapa setting mudah, dengan 1 klik , komen dan link Blog anda akan menjajah ke beratus,beribu malah berpuluh ribu Blog secara automatik.
Lihat screenshot dibawah trafik yang blogspot saya dapat. Ni bukan photoshot tau.

View attachment chart.png

View attachment daily.png

View attachment weekly.jpg

software tu dah lama dah ada kat pasaran, baru sekarang saya cuba, sekarang nak dapat trafik bukan lagi masalah besar, tu baru satu blogspot, nak setup blogspot lain plak, lain niche. Software sedut trafik terbaik dari ladang ciptaan Orang Malaysia untuk Orang Malaysia
 
Top