Pc games yang korang main sekarang?

DollahAzman

freshman
Joined
Jun 6, 2015
Messages
1
Points
1
Dah lama sangat tak main Pc games.Sekarang dekat kedai takder Pc games yang berkenan di hati So sementara nak tunggu game2 yang best keluar, fin sekarang main balik game lama-lama yang dulu berabuk dalam CD case tu.

Macam game Ed hunter~game tembak2 sambil dengar music background GnR...not bad tapi nyampah cepat sangat matinya.

Lagi satu kalu boring main Desperados:Wanted dead or alive.

kalau nak relaks main game Zoo tycoon dengan roller coaster tycoon....

korang main games apa sekarang? Citer la kot best boleh gi kedai beli.
 

Rizwan Wahid

freshman
Joined
Oct 31, 2015
Messages
16
Points
3
Age
36
Saya masih lagi main Borderland the Pre-Sequel
Baru install balik Civillization V..teringin nak main lagi.
 

kuchalana

Senior
Joined
Nov 3, 2009
Messages
532
Points
18
Yang last seklai kau layan FM11...selepas tu memang dah xlayan game dekat pc..bosan2 tu main solitair je la
 

mrlongshen

freshman
Joined
Feb 19, 2017
Messages
5
Points
1
Age
30
Saya masih setia bermain permainan online yang diberi nama Ragnarok Online. Hehe +HisapRokok+
 

Fazli7

freshman
Joined
Jan 1, 2015
Messages
22
Points
3
Saya main Dota 2 sahaja sekarang. Itu pun tak boleh selalu sangat. Nanti isteri bising. Haha!
 

anuarlela8284

freshman
Joined
Mar 25, 2017
Messages
4
Points
1
Age
37
Dulu slalu main diablo 3.. tapi skang sibuk keja.. jarang main dah.. ada ke geng diablo kat cni?
 

ridhwan90

freshman
Joined
Oct 7, 2017
Messages
23
Points
1
Age
29
Sekarang tengah hangat pasal Fifa 18 baru keluar. Ada sesiapa main fifa 18?
 
Top