Pc games yang korang main sekarang?

Joined
Jun 6, 2015
Messages
1
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Dah lama sangat tak main Pc games.Sekarang dekat kedai takder Pc games yang berkenan di hati So sementara nak tunggu game2 yang best keluar, fin sekarang main balik game lama-lama yang dulu berabuk dalam CD case tu.

Macam game Ed hunter~game tembak2 sambil dengar music background GnR...not bad tapi nyampah cepat sangat matinya.

Lagi satu kalu boring main Desperados:Wanted dead or alive.

kalau nak relaks main game Zoo tycoon dengan roller coaster tycoon....

korang main games apa sekarang? Citer la kot best boleh gi kedai beli.
 
Joined
Oct 31, 2015
Messages
16
Likes
3
Points
3
Age
36
Offline
#2
Saya masih lagi main Borderland the Pre-Sequel
Baru install balik Civillization V..teringin nak main lagi.
 
Joined
Nov 3, 2009
Messages
527
Likes
10
Points
18
Offline
#4
Yang last seklai kau layan FM11...selepas tu memang dah xlayan game dekat pc..bosan2 tu main solitair je la
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
33
Offline
#5
Sekarang setakat main dota sesekali ngan CNC..dulu kaki PES..hehe..malam xsempat nak main game..tulis blog haha
 
Joined
Aug 15, 2015
Messages
60
Likes
10
Points
8
Age
31
Offline
#6
Tengah layan

One Piece : Pirate warrior 3
Nobunaga's Ambition Sphere of Influence
Dota 2 - stop kejap
 
Joined
Feb 19, 2017
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#8
Saya masih setia bermain permainan online yang diberi nama Ragnarok Online. Hehe +HisapRokok+
 

Fazli7

freshman
Joined
Jan 1, 2015
Messages
22
Likes
2
Points
3
Offline
#9
Saya main Dota 2 sahaja sekarang. Itu pun tak boleh selalu sangat. Nanti isteri bising. Haha!
 
Top