paypal Photo ID verification problem

Joined
Mar 21, 2012
Messages
44
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Salam.. saya ada masalah skit berkenaan dengan paypal..
akaun paypal saya kena limit..

pihak paypal mintak saya proof of address dengan photo id..
saya dah bagi dokumen yg diorang mintak..
masalah sekarang ni proof of address dah lepas, photo id je x lepas
saya dah bg IC dgn lesen tapi x lepas jugak, camne ye nak lepas?
saya xde passport nak bg..

mintak tolong camne nak bg lepas Photo ID verification ni..
 
Joined
Dec 5, 2008
Messages
19
Likes
1
Points
3
Offline
#2
dah pastikan x gambar clear dan alamat kat ic / lesen (tarikh masih hidup) tu sama dengan yg kita register kat paypal
 
Joined
Aug 8, 2008
Messages
95
Likes
0
Points
6
Offline
#3
dah pastikan x gambar clear dan alamat kat ic / lesen (tarikh masih hidup) tu sama dengan yg kita register kat paypal
Ada tanya ke kenapa mereka tak aprove photo ID? Cuba email paypal, mereka mmg cepat balas email dan segera menyelesaikan apa2 masalah.
 
Top