Paypal: Pending Withdrawal

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
Salam semua,

aku draw duit dalam Paypal ke dalam debit kad PB semalam tapi masih pending sampai skrg. Aku selalu draw tak sampai sejam status selalunya dah completed, lepas tuh cuma tunggu dalam 4 5 hari utk tgk (online) fund dah ada dalam debit kad PB.

ada sorang kawan aku pn ada problem yang sama jugak tapi dia baru masukkan hari ni..system glitch ke ni? Kalau sapa2 ada problem sama post kat sini, esok lusa kalau problem masih berlarutan aku contact paypal..

sesetengah case, dieorg takleh dapat duit (bebas dari limited access) masuk ke dalam Paypal even dari EPN (Ebay Partner Network)..pelik :rolleyes:
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
semalam hari minggu kot.. tu yang dia slow sikit..
takpe tunggu je lah.. kalau dah 5 hari masih sama baru report sama diorang.. takpun call diorang terus..
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
Aritu saya pun ada problem camtu gak... lambat sikit dari biasa... tapi dapatle keluar jugak...

Mungkin psl ekonomi teruk ni diorang cuba kasi lengah2kan duit dari keluar...

Agaknyaler...

Err, adsense pn lambat gak bulan ni yer...
owh ada gk delay eh..first time experience camtuh, tuh saya tanya. adsense slalu dalam 26 - 28

Thanks for sharing..
 
Top