Paypal $200 utk dijual.. perlukan M2U..

e-fun

Senior
Joined
Dec 14, 2006
Messages
627
Points
18
Perkara tajuk dirujuk di atas..

USD200 Paypal untuk nilai RM600..

saya nak beli kuih raya kat WanitaNiaga.com.. tapi M2U fund x ckup lg..
please kengkawan.. sket2 pn jadila.. USD1 untuk RM3

***adeh.. sori mod.. tak tau plak kene letak kat sticky thread.. kalao tersilap minta dipindahkan.. maaf banyak2..
 

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
e-fun saya memang minat nak beli paypal tapi bukan jumlah yang e-fun nak tu.. kalau boleh saya nak beli sebanyak $50 aje... kalau boleh bagi tau lah saya... saya akan transfer malam ni gak :)
 

e-fun

Senior
Joined
Dec 14, 2006
Messages
627
Points
18
Salam Ikram.. alamak.. lambat sekentut jtk..
sori sangat2..
Saya dah jualkan pada Sabri SaifulSham kelmarin.. xsmpai 1jam dah dpt fund.. cepat sungguh,

tapi, kalau next time nak paypal fund, i'll contact u via PM, k? thanks sbb berminat..
 

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
ok tak pa... kekeke kena cari orang lain lak.. terima kasih kerana beri support kat saya :)
 
Top