Dalam Negara Pasangan Thailand Kurang Ajar! Main Cop Parking, Bila Kena Tegur Suka Hati Tampar

Joined
Sep 12, 2019
Messages
10
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#1
Pernah tak korang tengah pusing cari parking, pastu nampak petak kosong tapi ada pulak makhluk Tuhan yang main suka suka nak 'cop' parking?

"Seorang gadis berdepan dengan situasi tu baru-baru ni di mana satu pasangan dari Thailand tunggu dekat petak parking. Lagi teruk, kata Shafika pasangan ni selamba je tampar!




Sumber: Twitter

"Cerita dia, that Myvi dah tunggu belakang parking tu before the previous car keluar. & tetiba wife Chinese tu keluar from kereta & stay there untuk cop parking for her husband. Her husband pusing satu round untuk sampai ke parking yg wife dia cop while myvi tu dah tunggu lama."​
"Then bila dah sampai, dia pintas myvi tu & terus masuk parking & keluar kereta like nothing happens. So yang kereta myvi ni of course la bengang & cakap kat dia why suddenly take that parking while diorang dah tunggu lama. Btw, yang drive myvi tu was Arabian."​
"Then the Chinese guy tengking laki tu & tampar. Dia yang buat salah & dia yang tampar orang. Then my friend called security & diorang terus nak chaw."​

Untuk tonton video dan baca lebih lanjut, sila klik link di bawah:​
 
Top