Partner dh kurang tertarik

purplekoala

freshman
Joined
Jan 18, 2021
Messages
9
Points
1
Age
22
Bolehlah cuba ni...boleh sebagai hair dryer dan facial steamer jugaView attachment 22991
Post automatically merged:



HAHAHA kalau saya guna, ok je, tahan lama...taklah mcam yang takde brand, kejap je dah rosak sebab terlalu panas kan
dah berapa lama awak guna. saya punya philips, dh lama dh tp pakai je lagi
 
Last edited:

notkaren

freshman
Joined
Jan 18, 2021
Messages
8
Points
1
Bolehlah cuba ni...boleh sebagai hair dryer dan facial steamer jugaView attachment 22991
Post automatically merged:



HAHAHA kalau saya guna, ok je, tahan lama...taklah mcam yang takde brand, kejap je dah rosak sebab terlalu panas kan
PAK DIAAAAA boleh tahan besar juga hair dryer ni sebab usually saya pakai yang kecik jerrrr hahahahahahahah teringat lagi dulu nak rambut kering cepat pastu maleh nk jaga terus potong pendek je macam laki +Haha++Aghh+
 
Last edited:

reinerbrown

freshman
Joined
Jan 18, 2021
Messages
9
Points
1
Age
30
tengoklah kamu punya bajet berapa..ni memang bergantunglah...kalau dyson memang mahal, harganya boleh sampai 4 angka tu
ha'ah kena survey2 dulu, jgn pakai main beli je...skarang byk product yg overpriced, kena fikir priority

kalau rasa masalah dari segi beauty tu lebih kepada rambut, then beli produk rambut
kalau rasa masalah dari segi berat badan, cari jalan utk turunkan berat badan…byk je dekat pasaran skarang, tea tox bagai
kalau muka tu asal tak beli produk merkuri sudah
 
Last edited:

ladycaca75

freshman
Joined
May 30, 2011
Messages
43
Points
8
Bolehlah cuba ni...boleh sebagai hair dryer dan facial steamer jugaView attachment 22991
Post automatically merged:



kalau saya guna, ok je, tahan lama...taklah mcam yang takde brand, kejap je dah rosak sebab terlalu panas
lawanyaaaaa design dia Nampak sleek gitchuuuu tp tkda duit lg la nak beli hahahahahah
 

chuge

freshman
Joined
Aug 8, 2012
Messages
41
Points
6
ha'ah kena survey2 dulu, jgn pakai main beli je...skarang byk product yg overpriced, kena fikir priority

kalau rasa masalah dari segi beauty tu lebih kepada rambut, then beli produk rambut
kalau rasa masalah dari segi berat badan, cari jalan utk turunkan berat badan…byk je dekat pasaran skarang, tea tox bagai
kalau muka tu asal tak beli produk merkuri sudah
betul cari perlahan-lahan, penting cari yang sesuai dengan bajet kamu dan fungsinya. macam ni kamu baru tak sakit hati sgt mau beli ni
Post automatically merged:

lawanyaaaaa design dia Nampak sleek gitchuuuu tp tkda duit lg la nak beli hahahahahah
boleh lah, tak semahal dyson tu punya hair dryer tapi quality lebih kurang je...ramai org ckp ni the dupe version utk dyson tp lagi affordable
 
Last edited:

evonvon

freshman
Joined
Oct 13, 2011
Messages
23
Points
1
PAK DIAAAAA boleh tahan besar juga hair dryer ni sebab usually saya pakai yang kecik jerrrr hahahahahahahah teringat lagi dulu nak rambut kering cepat pastu maleh nk jaga terus potong pendek je macam laki +Haha++Aghh+
hahahahaah xD kelakoooo. tp pernah gak experience mcm tu, rasa nk maintain rambut panjang tp malas nk jaga so potong je terus pendek
 
Last edited:

reinerbrown

freshman
Joined
Jan 18, 2021
Messages
9
Points
1
Age
30
betul cari perlahan-lahan, penting cari yang sesuai dengan bajet kamu dan fungsinya. macam ni kamu baru tak sakit hati sgt mau beli ni
Post automatically merged:


boleh lah, tak semahal dyson tu punya hair dryer tapi quality lebih kurang je...ramai org ckp ni the dupe version utk dyson tp lagi affordable
kan. kalau takat beli dari kedai kedai macam yubiso and sebagainya takut tak tahan lama la pulak. dah susah saya nak kena cari baru. baik beli terus product yang orang familiar
 
Last edited:

notkaren

freshman
Joined
Jan 18, 2021
Messages
8
Points
1
hahahahaah xD kelakoooo. tp pernah gak experience mcm tu, rasa nk maintain rambut panjang tp malas nk jaga so potong je terus pendek

tula pasallll +Haha++Haha++Haha+ hahahahaha. tapi mmg sebagai wanita sgt leceh sbb semua benda nk kena jaga..pastu kena cari yg berkualiti, kalau tak rosak badan kita. pastu org complain kita high maintenance lololol dahtu nak cantik mestila kena maintain!!!! haha
 
Last edited:

purplekoala

freshman
Joined
Jan 18, 2021
Messages
9
Points
1
Age
22
hahahahaah xD kelakoooo. tp pernah gak experience mcm tu, rasa nk maintain rambut panjang tp malas nk jaga so potong je terus pendek
rasanya semua perempuan pernah buat benda ni hihihi
 
Last edited:
Top