[ Panduan RefererX v2.0 ] Dari Zero ke Hero!! Teknik solehpolysas......

Status
Not open for further replies.

ikram84

Senior
Joined
Jul 18, 2007
Messages
1,122
Points
38
alhamdulilah.. dah dapat.. baru send duit link download dah dapat... mungkin kebetulan admin online kot :)

review sy memang ebook ni memang boleh membantu newbie, pertengahan mcm sy.. insya allah, ada buku ni mungkin lebih rancak la sy mengunakan RX ni...

thanks soleh...
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Thanks.. :)
Mudah-mudahan ianya membantu untuk meningkatkan lagi kemahiran menggunakan RefererX dan mendapat hasil yang benar-benar lumayan.

ps: sy memang sedang online waktu itu, :) Sedang manage server, kemudian nampak email u, so sy terus proses. Alhamdulillah buat masa ini tidak ada lagi pelanggan yang dapat lambat.

Jika lambat, SMS sy, nanti sy proses lebih cepat sekiranya tiada kekangan. :)

alhamdulilah.. dah dapat.. baru send duit link download dah dapat... mungkin kebetulan admin online kot :)

review sy memang ebook ni memang boleh membantu newbie, pertengahan mcm sy.. insya allah, ada buku ni mungkin lebih rancak la sy mengunakan RX ni...

thanks soleh...
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Terima kasih kepada En. Mohamad Zairi b. Asri diatas pembelian tersebut.

ps: sekiranya ada pertanyaan sebelum membuat pembelian sila ajukan disini / PM, saya akan bantu anda.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Jualan Panduan RefererX masih dibuka.. Dapatkan sekarang...
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
salam. dah buat bayaran dekat cimb. ;)

harap2 panduan2 ni membantu saya, sebab dah lama beli tapi tak guna sbb x reti.

thanks.

Salam,
Sy dah hantar awal pagi tadi.. semak email Inbox / SPAM.

terima kasih diatas pembelian anda. Praktikkan apa yang saya ajar, pasti anda berjaya menggunakan RefererX.
 

KuMusafir

Newbie
Joined
Apr 8, 2011
Messages
134
Points
16
Tahniah bro solehpolysas..panduan yg menarik ni..^_^ gatal jer rasa hati nak grab..^_^
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Tahniah bro solehpolysas..panduan yg menarik ni..^_^ gatal jer rasa hati nak grab..^_^

Grab la satu.. :)
Memang gatal punyalah lps ni.. xterlayan nak run RX, silap2 busy memanjang run RX.

Cara cari keyword - dah dibongkar
Cara cari database - dah dibongkar
Cara buat site analysis dgn cepat - dah dibongkar
Cara promote dengan lebih pantas - dah dibongkar

Apa lagi yang kurang? traffic mesti mencanak naik. :)
 

KuMusafir

Newbie
Joined
Apr 8, 2011
Messages
134
Points
16
Grab la satu.. :)
Memang gatal punyalah lps ni.. xterlayan nak run RX, silap2 busy memanjang run RX.

Cara cari keyword - dah dibongkar
Cara cari database - dah dibongkar
Cara buat site analysis dgn cepat - dah dibongkar
Cara promote dengan lebih pantas - dah dibongkar

Apa lagi yang kurang? traffic mesti mencanak naik. :)

tu yang x blh tahan..:) dpat byk mcm yg bro punya tu..10 juta lbh tu...dapat gak ke saya dpt mcm tu?
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
tu yang x blh tahan..:) dpat byk mcm yg bro punya tu..10 juta lbh tu...dapat gak ke saya dpt mcm tu?

YUP..100% boleh dapat.. yang penting kena usaha.. tau lubuk, tp xusaha, xdapat jugak..

Sy bgtau semuanya, tools yg nak digunakan, kemudian tggl buat je..
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Tahniah bro..Mmg RX dan mod solehpolysas tak bleh dipisahkan. Servis RX Maju dan kini jual Ebook RX pon laris mcm pisang goreng panas..:)

YUP..100% boleh dapat.. yang penting kena usaha.. tau lubuk, tp xusaha, xdapat jugak..

Sy bgtau semuanya, tools yg nak digunakan, kemudian tggl buat je..
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Tahniah bro..Mmg RX dan mod solehpolysas tak bleh dipisahkan. Servis RX Maju dan kini jual Ebook RX pon laris mcm pisang goreng panas..:)

Thanks.. :)

Kunci kejayaan : FOKUS

hehe, mcm sy beritahu semasa kita chatting dahulu.. bro punya pun dah semakin maju tu.. Teruskan usaha, pasti berkembang pada masa akan datang..
 

KuMusafir

Newbie
Joined
Apr 8, 2011
Messages
134
Points
16
Thanks.. :)

Kunci kejayaan : FOKUS

hehe, mcm sy beritahu semasa kita chatting dahulu.. bro punya pun dah semakin maju tu.. Teruskan usaha, pasti berkembang pada masa akan datang..

Jeles ku tengok korang ni..xpa2....the day will come for me..yg pting fokus..:)
 
Status
Not open for further replies.
Top