[ Panduan RefererX v2.0 ] Dari Zero ke Hero!! Teknik solehpolysas......

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 23, 2011
Messages
90
Likes
0
Points
6
Offline
saya nak bagi testimoni sikit..


Teknik bro soleh memang superb..tanyalah mana2 shbt yang telah beli panduan ini..

pasti rata2 memberikan feedback yang positif..


Tak rugi kalau anda memiliki panduan ini..


sedikit penambahbaikan ..kalau boleh add on cikit pasal cara daftar paypal dan cara guna vps ya tuan tanah..

panduan dah lengkap..tapi lebih baik kalau ada panduan dlm bentuk video ttg vps jugak..

diharapkan tuan tanah dapat buat video mengenai paypal n vps ya..


sekadar pendapat ya!!
 
Last edited:
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
Thanks. :)

Tutorial yg bagaimana anda mahukan lagi tentang VPS?
Ini kerana paparan VPS adalah sama seperti menggunakan sebuah komputer, jadi saya rasa tiada masalah untuk RUN RefererX di VPS.
Ianya sama sahaja seperti RUN di PC sendiri.

Jika anda maklumkan pada bahagian mana yang perlu dijelaskan, mungkin saya boleh bantu.

Lagi satu, panduan mengenai paypal sudah ada di merata-rata blog, website & forum.
Disebabkan itu sy buat panduan paypal. :)
Boleh search di google.

saya nak bagi testimoni sikit..


Teknik bro soleh memang superb..tanyalah mana2 shbt yang telah beli panduan ini..

pasti rata2 memberikan feedback yang positif..


Tak rugi kalau anda memiliki panduan ini..


sedikit penambahbaikan ..kalau boleh add on cikit pasal cara daftar paypal dan cara guna vps ya tuan tanah..

panduan dah lengkap..tapi lebih baik kalau ada panduan dlm bentuk video ttg vps jugak..

diharapkan tuan tanah dapat buat video mengenai paypal n vps ya..


sekadar pendapat ya!!
 
Joined
Oct 23, 2011
Messages
90
Likes
0
Points
6
Offline
owh yeke..kalau macam itu..its ok..

sebab tak pernah guna vps lagi.. :)

sebab lain ialah takde paypal..sbb tu terlintas nk bg opinion..

by the way..tq tuan tanah..nti kalau sy ada apa2 nk tanya..sy pm boss ya!

:)
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
Ok, patutlah..
Cuba baca panduan VPS yg sy berikan didalam tu sekali. Semuanya dah ada..

Panduan Paypal, boleh search di google.. ada ramai yg bg free. Kena rajin mencari sahaja. :)

owh yeke..kalau macam itu..its ok..

sebab tak pernah guna vps lagi.. :)

sebab lain ialah takde paypal..sbb tu terlintas nk bg opinion..

by the way..tq tuan tanah..nti kalau sy ada apa2 nk tanya..sy pm boss ya!

:)
 

zam126

freshman
Joined
Feb 18, 2009
Messages
2
Likes
0
Points
0
Offline
Newbie baru nak berjinak2 dlm RX & SX ni, panduan ni mmg penting bagi den, hujung bulan ni msuk gaji aku nak sebat panduan ni..:D
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
Newbie baru nak berjinak2 dlm RX & SX ni, panduan ni mmg penting bagi den, hujung bulan ni msuk gaji aku nak sebat panduan ni..:D
No problem bro.. :)
Setakat hari ini, alhamdulillah panduan ni dapat membantu semua user RX.

Panduan SX tiada lagi buat masa ini. Sy belum ke arah SX lagi buat masa ini. :)
 

kiebay

freshman
Joined
Nov 28, 2011
Messages
182
Likes
1
Points
18
Offline
nak tanya cikit bos, berkenaan RAW database auto downloader..

1. Selepas tamat 6 hari, lepas tu kita run balik (data yang asal kita pindahkan folder lain), adakah tools tersebut akan download database yang sama?
2. Kalau kita run tool tersebut pada 2-3 VPS yg berlainan, database yg sama jugak ker yg akan dikumpul nanti?

TQ:D
 
Status
Not open for further replies.
Top