[ Panduan RefererX v2.0 ] Dari Zero ke Hero!! Teknik solehpolysas......

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
Dalam Panduan RefererX Versi 2 ini, saya memberikan teknik yang lebih advance & memudahkan anda untuk mengawal pergerakan atau aliran masuk trafik.
Jadi semua trafik yang masuk tidak disia-siakan.

Dengan menggunakan teknik redirect, anda boleh Filter Trafik mengikut negara.
Anda boleh set seperti :

Malaysia : Pergi ke Blog Melayu
US : Pergi ke blog Adsense

dan sebagainya. Semuanya dikawal mudah dengan hanya 1 link. :)
 
Joined
Dec 17, 2010
Messages
261
Likes
0
Points
16
Offline
Saya dah beli Panduan RefererX V1 sblm ni. Ada free update ke untuk V2 ni :) hehe
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
Saya dah beli Panduan RefererX V1 sblm ni. Ada free update ke untuk V2 ni :) hehe
Update ke V2 adalah percuma, sy sudah email link download dahulu.
Cuba semak email. Jika link sudah tidak boleh digunakan, hubungi sy melalui email semasa pembelian dahulu.

Sy akan berikan link download yang baru.
 
Joined
Nov 27, 2010
Messages
268
Likes
2
Points
18
Offline
To be honest...saya pembeli ebook ni V.1...dlam tu jer mmg info dia padat..n saya x expect bro soleh akan update ebook tu secepat ni.
Sbb selalunya org akan update lama...namun sya amat beterima kasih sbb beliau update...update kali ni mmg lbh mantap..info ya menang membeli,menang memakai.
Klu tengok kat WSO,info yg mcm ni dgn update seperti ni..mmg dah main 27usd dah..sbb ya lah barang update kan...survive produk tu ada..tp harga bro soleh tawarkan adalah amat berpatutan.

Saya bkn nak mengampu,kipas or pa2 jer yang sewaktu dgn nya sbb saya BELI ebook ni...di ulang,saya BELI ebook ni..bkn review percuma or bli hrga murah dgn syarat bagi review....or saja nak bodek bro soleh...tidak. Saya x pnah ada contact dgn bro soleh pun pasal testi ni..ok,hope smua faham....tiada desakan n tiada paksaan.

Just saya rasa ebook ni memberi banyak manfaat pada saya dan memudahkan kerja saya dalam IM..secara tidak langsung,saya dapat membina satu landasan yang kukuh utk bertapak dan maju ke depan sbb dlm IM ni yang paling penting adalah---> TRAFFIK.

Tahniah bro Soleh!! Saya tidak pernah menyesal membeli ebook anda...saya dapat rasakan ebook ni akan d update spti RX dan yg paling untung tentulah pembeli2 terawal mcm saya...so,grab cpat2 sblm hrga naik.

Terima Kasih sekali lagi bro soleh..:)
 
Joined
Feb 23, 2012
Messages
1,167
Likes
0
Points
38
Offline
To be honest...saya pembeli ebook ni V.1...dlam tu jer mmg info dia padat..n saya x expect bro soleh akan update ebook tu secepat ni.
Sbb selalunya org akan update lama...namun sya amat beterima kasih sbb beliau update...update kali ni mmg lbh mantap..info ya menang membeli,menang memakai.
Klu tengok kat WSO,info yg mcm ni dgn update seperti ni..mmg dah main 27usd dah..sbb ya lah barang update kan...survive produk tu ada..tp harga bro soleh tawarkan adalah amat berpatutan.

Saya bkn nak mengampu,kipas or pa2 jer yang sewaktu dgn nya sbb saya BELI ebook ni...di ulang,saya BELI ebook ni..bkn review percuma or bli hrga murah dgn syarat bagi review....or saja nak bodek bro soleh...tidak. Saya x pnah ada contact dgn bro soleh pun pasal testi ni..ok,hope smua faham....tiada desakan n tiada paksaan.

Just saya rasa ebook ni memberi banyak manfaat pada saya dan memudahkan kerja saya dalam IM..secara tidak langsung,saya dapat membina satu landasan yang kukuh utk bertapak dan maju ke depan sbb dlm IM ni yang paling penting adalah---> TRAFFIK.

Tahniah bro Soleh!! Saya tidak pernah menyesal membeli ebook anda...saya dapat rasakan ebook ni akan d update spti RX dan yg paling untung tentulah pembeli2 terawal mcm saya...so,grab cpat2 sblm hrga naik.

Terima Kasih sekali lagi bro soleh..:)
Terbaek!!!!!
 
Joined
Dec 17, 2010
Messages
261
Likes
0
Points
16
Offline
Update ke V2 adalah percuma, sy sudah email link download dahulu.
Cuba semak email. Jika link sudah tidak boleh digunakan, hubungi sy melalui email semasa pembelian dahulu.

Sy akan berikan link download yang baru.
Saya dah emailkan semula. Bley cek email bro :)
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
Terima kasih.
InsyaALLAH sy akan update lagi dengan teknik-teknik terbaru yang saya gunakan.

Walaunpun eBook ini bertajuk Panduan RefererX, tetapi teknik yang dimasukkan bukan sekadar Teknik Menggunakan RefererX,
Malah ada teknik yang boleh digunakan untuk kegunaan bersama web, software lain dan sebagainya.

3 in 1. Beli eBook Panduan RefererX, tp boleh gabung dengan benda lain.
Salah satu teknik yang boleh digunakan bersama software atau tools lain adalah Teknik Redirect.

Terima kasih sekali lagi diatas review ikhlas anda SangGuna. :)
Semoga eBook ini membantu anda untuk lebih berjaya kelak.

To be honest...saya pembeli ebook ni V.1...dlam tu jer mmg info dia padat..n saya x expect bro soleh akan update ebook tu secepat ni.
Sbb selalunya org akan update lama...namun sya amat beterima kasih sbb beliau update...update kali ni mmg lbh mantap..info ya menang membeli,menang memakai.
Klu tengok kat WSO,info yg mcm ni dgn update seperti ni..mmg dah main 27usd dah..sbb ya lah barang update kan...survive produk tu ada..tp harga bro soleh tawarkan adalah amat berpatutan.

Saya bkn nak mengampu,kipas or pa2 jer yang sewaktu dgn nya sbb saya BELI ebook ni...di ulang,saya BELI ebook ni..bkn review percuma or bli hrga murah dgn syarat bagi review....or saja nak bodek bro soleh...tidak. Saya x pnah ada contact dgn bro soleh pun pasal testi ni..ok,hope smua faham....tiada desakan n tiada paksaan.

Just saya rasa ebook ni memberi banyak manfaat pada saya dan memudahkan kerja saya dalam IM..secara tidak langsung,saya dapat membina satu landasan yang kukuh utk bertapak dan maju ke depan sbb dlm IM ni yang paling penting adalah---> TRAFFIK.

Tahniah bro Soleh!! Saya tidak pernah menyesal membeli ebook anda...saya dapat rasakan ebook ni akan d update spti RX dan yg paling untung tentulah pembeli2 terawal mcm saya...so,grab cpat2 sblm hrga naik.

Terima Kasih sekali lagi bro soleh..:)
 

MasterG

freshman
Joined
Aug 18, 2006
Messages
244
Likes
0
Points
16
Offline
salam saya adalah pembeli refererx ver1.... untuk rereferx ver2.0 nie ada tak saya dapat percuma di email saya.. saya check tiada pun atau terlepas pandang en soleh soleh soleh :) saya ada PM... apa pun versi dulu pun saya lihat dah terbaik...
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
ok sy sudah email link download yg baru & PM sudah dibalas.


salam saya adalah pembeli refererx ver1.... untuk rereferx ver2.0 nie ada tak saya dapat percuma di email saya.. saya check tiada pun atau terlepas pandang en soleh soleh soleh :) saya ada PM... apa pun versi dulu pun saya lihat dah terbaik...

Jika ada yang masih belum terima email daripada saya, sila maklumkan segera.
Saya tidak pasti kenapa email saya tidak sampai kepada anda.
Untuk memastikannya, cuba anda semak didalam SPAM BOX, mungkin email sy masuk dalam SPAM.

Jika termasuk didalam SPAM Box, anda perlu mark as Not SPAM untuk membolehkan anda menerima email ke inbox pada masa akan datang.
 
Status
Not open for further replies.
Top