Panduan Pemasaran CPA!

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
Baiklah, penjualan untuk Panduan Pemasaran CPA telahpun bermula. Jualan untuk report panduan ini adalah amat terhad dan ianya akan dihentikan apabila kuota yang dikehendaki telah mencukupi.

panduan_cpa.jpg


Ini adalah di antara sebahagian daripada modul yang ada di dalam panduan tersebut.

1) Pengenalan kepada CPA Marketing
2) Cara Berkesan Untuk Diterima Ke CPA Network
3) Keyword Research
4) Landing Pages
5) Tracking
6) Taktik Mendapatkan Trafik
a) Percuma
- Sosial Media
- Forum
- Artikel
- Domain
- Blogging
- JV
- Video

b) Berbayar
- PPC
- Banner
- PPV
- Email
- Survey dan Poll

c) Viral
- Sosial Networking
- Report

PPC Untuk CPA
- Strategi Keyword
- Strategi Ad Copy
- Testing dan Tracking
- Case Study
- Dan banyak lagi....

Selain itu, setiap pembeli panduan ini juga akan layak ke Private Forum yang dibuat khas untuk pembeli panduan ini. Anda akan diberikan update untuk setiap kajian kes dan method yang saya nyatakan di atas. Dan semstinya ia percuma.

Sekiranya anda berminat, sila membuat permbayaran melalui :.

Maybank
155015042309
Ahmad Uzair bin Ahmad Fuzi

Harga RM 47.Sebelum Dinaikkan Kepada RM 240 selepas semua modul pemasaran telah lengkap.

atau Boleh beli menerusi link http://duniacpa.com.

selepas membuat transaksi..sila hantar email ke [email protected] untuk mempercepatkan proses.

Update: jualan dibuka kembali.Hanya terhad pada 70 orang sahaja lagi.jadi, rebut sekarang.
 
Last edited:

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
bagitahu kat sini boleh tak ? Email nak masuk tak masuk2 sejak tadi, huhu
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
bagitahu kat sini boleh tak ? Email nak masuk tak masuk2 sejak tadi, huhu

rajakamil, email mmg lambat sket masuk. Masa sy beli pun camtu gak :D
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
huhu, ada duit masyuk sikit bulan ni, boleh lah membeli belah secara sewenag-wenangnya :p
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
rasa macam dapat alert tadi, tak dapat2 nak masuk lagi.

PS : Kalau bagi review takde diskaun ke....kui...kui..... (sila baca sambil membayangkan thread dari bro alang)
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
kemungkinan besar isi akan sama dgn yg oversea nyer kecuali isinya dh dialihbahasakan..:rolleyes:
aku biarkan org lain jawablah..
 

Nastrade

Newbie
Joined
Jan 5, 2008
Messages
403
Points
16
Cara Berkesan Untuk Diterima Ke CPA Network

tolong bagitau contoh-contoh CPA Network kerana ada yang tak dapat saya join!! Kalau yang biasa takde masalah.

p.s: Setakat phone verified dari US pun takde masalah skrang ni!!
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
724
Points
16
kemungkinan besar isi akan sama dgn yg oversea nyer kecuali isinya dh dialihbahasakan..:rolleyes:

dude,ko dah beli ke?

beli dulu baru tahu.....

aku pun pernah beli juga ebook CPA ni kat forum luar...asyik2x benda sama....agreed...sebab ape?sebab semuanya menceritakan overview sahaja...

tapi ebook uzair ni ada letak case study...mcm mana dia buat...keyword study,mcm mana nak carik trend semasa,poll method,trend by geo,trend by gender,cost,landing page...

real case study memang cepat nak faham..

aku share part case study..mungkin ramai lagi yg leh bagi review..
 
Last edited:

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
tolong bagitau contoh-contoh CPA Network kerana ada yang tak dapat saya join!! Kalau yang biasa takde masalah.

p.s: Setakat phone verified dari US pun takde masalah skrang ni!!

Ampedmedia
MarketLeverage
Ads4dough
neverblueads
motiveinteractive

tu sebagai contoh. kalau phoneverified ko xde masalah, maybe blog ko yang ko submit masa sign up. memang ketat dia punya application.
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37

RinggitHit

Senior
Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,497
Points
38
PM box bro dh penuh.... so, saya jwb kat sini je lah ya....

Belum dpt emel lg.... tlg resend ke ringgithit-at-yahoo-dot-com .... thanks! :)
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
PM box bro dh penuh.... so, saya jwb kat sini je lah ya....

Belum dpt emel lg.... tlg resend ke ringgithit-at-yahoo-dot-com .... thanks! :)

ok..tindakan telah diambil
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37

kakeru

Newbie
Joined
Apr 27, 2008
Messages
204
Points
16
Salam Bro Uzair,

Say dah buat pembayaran sebentar td.
Bley cek Invoice : 104659-63359578

TQ a lot!
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
Top