>>> PANDUAN ILMU REZEKI AL HIKMAH Ilmu Langka Ulama & Guru Pondok Nusantara

OsmanAdnan

Senior
Joined
Sep 26, 2008
Messages
921
Points
18
>>> &#9733;&#9733;&#9733; PANDUAN ILMU REZEKI AL HIKMAH &#9733;&#9733;&#9733; Ilmu Langka Ulama & Guru Pondok Tanah Seberang Kini Dibongkarkan! &#9733;&#9733;&#9733; <<<​

&#9733;&#9733;&#9733; Saya jamin, Ilmu ini belum pernah dibongkarkan dalam ebook dan buku kerezekian dan kerohanian yang banyak dijual di pasaran online atau offline. Kalau anda dapati kandungan ilmunya sama dengan apa yang pernah anda pernah baca atau belajar, saya pulangkan duit anda 100%!
&#9733;&#9733;&#9733; Mohon SMS/whatsapp saya di 014-8398060 untuk respon pantas. Terima kasih.

Assalamualaikum warga WC sekalian.

Saya sebenarnya dah lama tak berforum. Kalau anda tengok join date saya kat WC ni, 26/09/2008. Kiranya ni dah masuk tahun ke 6 saya dalam WC. Tapi sejak kemunculan FB, whatsapp, instagram dan lain-lain media social, saya dah lama tak berforum. So kali ni, saya nak test kuasa forum ni ok lagi ke tak lepas saya tinggalkan forum 4,5 tahun dulu.

&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;
Panduan Ilmu Rezeki Al Hikmah kini DILANCARKAN!
&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;​

Demi niat untuk meningkatkan ekonomi umat Islam, saya kini melancarkan Panduan Ilmu Rezeki Al Hikmah..

&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;
>>> &#9733;&#9733;&#9733; http://www.RezekiAlHikmah.com &#9733;&#9733;&#9733; <<<
&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;


View attachment ecover1_a.jpg


&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;
PERHATIAN : Panduan ini adalah panduan bercetak setebal 42 mukasurat.
Panduan ini akan dipos kepada pelanggan dengan pos ekspress. Harap Maklum.
&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;​

Anda boleh layari website di atas, tengok dulu apa ilmu yang diajarkan dalam panduan ini. Di bawah saya ringkaskan pengisian modul panduan Ilmu Rezeki Al Hikmah ini:

&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;
9 Modul Ilmu Rezeki Al Hikmah ini adalah :
&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;​

# Modul 1 : Rahsia Memanggil Rezeki Secara Ghaib
#Modul 2 : Kaedah Menarik Rezeki Yang Melimpah Ruah, Berkat Dan Memiliki
#Modul 3 : Rahsia Amalan Surah Al Waqiah
#Modul 4 : Ilmu Membuahkan Wang Ghaib – 21 atau 41 hari amalan untuk melihat hasilnya
#Modul 5 : Kaedah Solat Hajat dan Kaifiat Tasbih Nabi Yunus
#Modul 6 : Rahsia Membuat Ibu Duit (Amalan, Bukan Azimat)
#Modul 7 : Amalan Memohon Hajat dengan Zikir Asmaul Husna
#Modul 8 : Kaedah Menarik Tender, Bisnes, Proposal, Resume dan lain-lain
#Modul 9 : Kaedah Spiritual Membantu Anak Lulus Peperiksaan / Temuduga dengan Cemerlang

[ Nota : Ini hanya ringkasan modul. Untuk tahu lebih lanjut penjelasan setiap mudul, sila layari http://www.RezekiAlHikmah.com]

&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;
>>> &#9733;&#9733;&#9733;Tawaran Terhad untuk warga WangCyber-10 Orang Sahaja! >>> &#9733;&#9733;&#9733;
&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;

Ok. Kalau anda dah puas hati dengan penjelasan saya tentang panduan ni, saya nak bagi satu tawaran istimewa khusus untuk warga WangCyber.
Tapi..Terhad untuk 10 Orang sahaja ya..
Tawaran saya ialah :
>>> &#9733;&#9733;&#9733; Potongan Harga RM 30 dari harga sebenar Panduan RezekiAlHikmah.
>>> &#9733;&#9733;&#9733;Bermakna, anda cuma perlu bayar RM 50 sahaja!
>>> &#9733;&#9733;&#9733;Anda akan dijemput sebagai JV partner eksklusif bagi pelancaran rasmi Panduan Rezeki Al Hikmah ini. Komisen RM 35 untuk satu jualan. Jual 2 unit dah balik modal, siap untung RM 20 lagi masuk poket.
>>> &#9733;&#9733;&#9733; Jangan risau, niche ini takkan tepu di pasaran. Niche ini bukan macam niche kecantikan, kesihatan, produk lelaki yang semakin hari semakin banyak persaingan dalam pasaran (especially pasaran Malaysia).Niche ini akan sentiasa segar, tambahan pula panduan ini ilmunya lain dari yang lain, berbeza dari apa yang pernah didedahkan dalam mana-mana ebook atau buku kerezekian dan kerohanian sebelum ini. Jadi, confirm boleh buat sale punyalah!
>>> &#9733;&#9733;&#9733; Lepas 10 orang pembeli, harga akan saya naikkan ke harga asal (macam dalam website) iaitu RM 80. Lepas tu baru saya akan promote produk ni kaw-kaw punya, dan saya akan guide JV partner macam mana nak buat sales kat group JV Partner Rezeki Al Hikmah.

&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;
>>> Tapi, ada syaratnya kalau anda nak beli dengan harga RM50 ni.. >>> &#9733;&#9733;&#9733;
&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;​

Ok..Syaratnya mudah je. Anda mesti bagi testimoni produk ni lepas dah baca dan amal apa yang diajarkan dalam panduan ini. Macam yang anda tengok di website www.RezekiAlHikmah.com, kosong je kan website tu tanpa testimoni. Ya..Sebab memang ni produk baru, fresh lagi..Testimoni pun takde lagi. Panduan ni baru seminggu kat pasaran, saya tak sempat pasarkan lagi sebab terlampau sibuk dengan bisnes offline..:)
Jadi, saya mahukan testimoni anda, supaya nanti lagi senang anda nak buat sale dengan produk ni.
Tu je syaratnya..Simple kan..

&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;
>>> Ok..Saya taknak banyak cakap lagi >>> &#9733;&#9733;&#9733;
&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;​

Sapa yang serius berminat SMS atau whatsapp saya terus kat 014-8398060. Nak komen kat thread ni pun boleh, tapi saya mungkin lambat reply sebab saya sekarang kat kampung, line internet tak berapa nak ok, so saya online pakai mobile je. So, mungkin bagi yang reply thread ni lambat sikit saya reply balik. Sebab online pakai mobile ni susah nak post kat forum ni, hehe. So nak lebih cepat respon, SMS atau whatsapp je saya kat 014-8398060.

&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;
>>> Ingat..10 Orang je tau. First Come & Pay, First Serve..:D >>> &#9733;&#9733;&#9733;
&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;&#10040;​

Wassalam dan Terima Kasih..
 
Top