Panduan Buat Minisite Dgn Blogspot

xbest

Senior
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,965
Points
38
Anda nak buat Minisite atau Surat Jualan? Dulu memang susah, kena belajar coding, css, html bagai. Kalau nak upah orang..upahnya agak mahal untuk satu minisite, dalam RM400-RM600 jugak le..



Kini, Dengan kurang dari 15 minit, anda dah dapat buat 1 minisite? Dan anda boleh buat unlimited minisite.
Senang kan. Saya rekemen sebab saya sendiri dah lakukan.

Boleh try tengok sini >> http://bit.ly/BS2MS2018

Ini kelebihan blogspot to minisite:

✔ Mudah dibuat, semua dah disediakan, tunggu nak edit jer
✔ Tiada kos tambahan, semua dah lengkap siap dengan order form
✔ PERCUMA selamanya sebab anda hanya gunakan blogspot (tidak perlu bayar hosting)
✔ Terdapat 50 header professional dalam format PSD (Photosthop)
✔ Pelbagai template landing page


Lagi info, klik sini >> http://bit.ly/BS2MS2018

Tag:
buat minisite dengan blogspot, membuat minisite dengan blogspot, buat minisite guna blogspot, panduan minisite ke blogspot
 
Top