Panduan Buat Minisite Dgn Blogspot

Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,213
Likes
2
Points
38
Offline
#1
Anda nak buat Minisite atau Surat Jualan? Dulu memang susah, kena belajar coding, css, html bagai. Kalau nak upah orang..upahnya agak mahal untuk satu minisite, dalam RM400-RM600 jugak le..



Kini, Dengan kurang dari 15 minit, anda dah dapat buat 1 minisite? Dan anda boleh buat unlimited minisite.
Senang kan. Saya rekemen sebab saya sendiri dah lakukan.

Boleh try tengok sini >> http://bit.ly/BS2MS2018

Ini kelebihan blogspot to minisite:

✔ Mudah dibuat, semua dah disediakan, tunggu nak edit jer
✔ Tiada kos tambahan, semua dah lengkap siap dengan order form
✔ PERCUMA selamanya sebab anda hanya gunakan blogspot (tidak perlu bayar hosting)
✔ Terdapat 50 header professional dalam format PSD (Photosthop)
✔ Pelbagai template landing page


Lagi info, klik sini >> http://bit.ly/BS2MS2018

Tag:
buat minisite dengan blogspot, membuat minisite dengan blogspot, buat minisite guna blogspot, panduan minisite ke blogspot
 
Top