Panduan Buat Duit Online Dengan Google Sniper 3.0!

Joined
Oct 3, 2014
Messages
23
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Hi, salam warga WC sekalian! korang pernah dengar tak tentang Google Sniper 3.0? Ia adalah panduan buat duit online yang terbaru daripada George Brown (millionaire paling muda di UK).



Sebelum ini ada beberapa version Google Sniper, seperti Google Sniper 2.
Google Sniper 3.0 adalah panduan terbaru yang telah dikemaskini dan telah dilancarkan pada hujung tahun 2014 dan telah menjadi internet sensasi di seluruh dunia!

Google Sniper 3.0 memberi panduan (Blueprint) cara nak buat duit online secara autopilot dengan clickbank (Step by Step Tutorials)
. Panduan@Tutorials ini sangat berguna dan dapat menambah pengetahuan tentang teknik SEO kepada mereka yang masih baru atau newbie dalam internet marketing, terutamanya yang berminat untuk menceburi bidang affiliate marketing seperti saya.

Cara yang diajar memang senang diikuti dan dipelajari jika betul-betul difahami dan dipraktikkan. Saya telah mencuba beberapa steps melalui panduan ini dan dalam proses mempelajarinya dan setakat ini hasilnya.....

:-Otengok screenshot clickbank saya di bawah :-O








mungkin ka dalam masa beberapa bulan lagi boleh dapat income $100 @ RM355.78 sehari??...:D:D:D

Berminat lebih lanjut tentang Panduan ini? Klik Disini
 
Last edited:
Joined
Oct 3, 2014
Messages
23
Likes
0
Points
1
Offline
#3
Sebenarnya google sniper 3.0 adalah panduan buat duit online dengan Clickbank dalam bentuk "e-book dan video tutorials" dan dalam bahasa English oleh George Brown.

Panduan ini mengajar korang bagaimana "menukarkan" laman web atau blog korang kepada "mesin wang tunai" iaitu menjadikan laman web atau blog korang bersifat "pasif" dan bertindak secara autopilot. Hanya selepas anda buat "setting" pada website@blog korang, korang x perlu melakukan apa-apa sbab laman web atau blog korang akan bekerja untuk korang...Korang hanya perlu tunggu wang untuk mula muncul!

Beberapa kandungan google sniper 3.o
a niche you can monetize
a keyword you can monetize
.....
.....
Domain name secret
...
Creating Sniper Site - Google Sniper site Walkthrough
Google Ranking...
dan macam-macam lagi info yang berguna!

Kalau korang berminat untuk mendapatkan panduan lengkap google sniper 3.0 boleh la klik pada banner di bawah...

=> Baca Google sniper 3.0 review disini
=> http://tinyurl.com/kv6a65x

 
Last edited:
Joined
Sep 7, 2014
Messages
44
Likes
8
Points
8
Offline
#5
Google Sniper ni dah 3.0 pun takde perubahan sngt dari yang awal. Ramai yg mengatakan ianya scam kerana ilmu yang dikongsikan tidak seperti yg mereka jangkakan - sudah ada di internet, ada yg dah tak relevan kpd perubahan2 yg Google buat skrg.

Nak kata scam/ tak - saya boleh kata sedang2. Tak berbaloi bagi yg dah lama dalam IM. Yang tak ada ilmu IM langsung, boleh cuba untuk ilmu yang dikongsikan.

Semua produk2 ni kena bergantung kepada usaha juga. Ilmu sikit pun jika digunakan sebaiknya mmg boleh bawa kita jauh.

Cuma untuk produk GS ni, saya tak galakkan sngt cuma ia sekadar pandangan individu.
 
Joined
Jul 14, 2015
Messages
23
Likes
2
Points
1
Age
27
Offline
#6
Denga macam gempak.. Ebook2 ni sy tengok kat free wso semuanya lebih kurang.. Tapi yang lebih kurang tu la tak pandai2 nak buat..huhu
 

fays90

freshman
Joined
Apr 4, 2016
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#7
apa-apa pun produk dia still nombor satu kat clickbank bahagian e-marketing. Cara dia pasarkan produk dia tu btl cuma.
 
Joined
Feb 8, 2007
Messages
204
Likes
2
Points
18
Age
46
Offline
#8
Sebagai pembeli dan pengguna Google Sniper, saya setuju dengan tuan Luqman Mikhail. Kalau anda newbie, GS v 3.0 ni boleh la, sebab ada points2 yang menarik di situ. Tetapi, kalau sudah biasa dengan IM, mungkin byk information yang diberikan sudah outdated.
 
Top