Panduan Bisnes Gajet | Panduan Borong Gajet Elektronik Di China

Dloanman

freshman
Joined
Dec 25, 2012
Messages
28
Points
1
gajet1-jpg.209917Nak Buat Bisnes Gajet? Tapi Tak Tahu Kat Mana Nak Ambil Stok Yang Murah-Murah & Berkualiti?
Mari Saya Tunjukkan Lubuk "Barangan Gajet" Di China, Serta Macam Mana Nak Pergi Ke Sana Dan Borong Bawa Balik Ke Malaysia Dengan Selamat!

DOWNLOAD LUBUK GAJET DI SINI ==> http://bit.do/lubukgajet

Pernah tak nampak kat instagram atau kedai-kedai phone dan gajet kat luar sana... Mereka jual iPhone yang versi lama sikit seperti iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 dengan harga murah-murah?

iPhone tu bukan iPhone fake... tapi iPhone Ori! Tapi.. diorang boleh jual harga yang murah-murah!
Malah ada juga sesetengah versi iPhone yang sudah tidak lagi di hasilkan oleh kilang dan tidak lagi dijual secara rasmi oleh pihak Apple (seperti iPhone 5s), tetapi, ianya dijual oleh peniaga-peniaga ini dalam bentuk set baru dengan harga yang murah-murah!

Dan sekali lagi.. ianya adalah iPhone ori! Bukan iPhone fake ya! Hah! Pelik tak? Macam mana diorang boleh dapat stok untuk jual semua iPhone tu?

DOWNLOAD LUBUK GAJET DI SINI ==> http://bit.do/lubukgajet

Ini Yang Saya Nak Bocor Rahsia!.

iPhone-iphone tu semua sebenarnya adalah...... iPhone Refurbish / Second Hand.
Ia adalah iPhone-iphone lama yang telah dibaikpulih dan diperbaiki! Apa maksudnya?

Maksudnya, iPhone tersebut adalah iPhone lama, yang telah diperbaiki dan disolek menjadi seperti iPhone baru!
Mana-mana bahagian yang rosak atau buruk pada iPhone itu, ditukar dan diganti baru, seperti, rangka, body, casing, bateri, charger, earpod.. malah, kotak phone itupun diganti dengan kotak yang baru!

Hasilnya.. memang nampak sebiji macam baru!
Apa yang kekal lama, hanyalah motherboard iPhone tersebut! Sebab itu, iPhone tersebut boleh menjalankan iOS Apple.
Ianya masih iPhone yang Ori! Cuma, beberapa komponen yang telah rosak atau buruk, telah diganti dengan komponen yang baru!

Selain iPhone refurbish, ada iPhone-iPhone yang dijual adalah iPhone terpakai yang kualiti dan condition nya hampir kepada iPhone yang baru, tiada sebarang calar, kemek dan kerosakan.

Permintaan terhadap iPhone-iPhone ini memang sentiasa HOT!

Dibawah ini sedikit bukti bahawa iPhone-iPhone lama ini sememangnya sentiasa mempunyai permintaan yang agak tinggi!

shopeesale.png


Mana Diorang Dapat Stok?.

Hah! Inilah yang saya nak cerita ni!
Perkara ni saya terjumpa sewaktu melancong ke China sambil-sambil mencari idea dan peluang perniagaan!
Maklumlah, sebagai konsultan perniagaan, saya sering mendapat pertanyaan dari client-client saya tentang apakah peluang-peluang perniagaan yang boleh mereka jalankan?

Saya lihat, perniagaan barangan gajet dan aksesori ini sememangnya mempunyai permintaan yang tinggi! Maklumlah, hari ini, boleh dikatakan setiap orang mempunyai sebuah handphone masing-masing. Budak-budak kecik pun dah ada handphone sendiri... Malah, ada juga individu yang punyai hingga 2-3 handphone serentak. Satu guna untuk hal peribadi, satu guna untuk hal kerja atau bisnes, dan satu lagi, guna untuk main game sahaja!

Dari situ sahaja kita boleh lihat, permintaan terhadap gajet dan aksesori ini memang tersangat-sangatlah tinggi!.

Tapi malang sekali... tidak ramai yang tahu... kat mana nak dapatkan stok dan supply barangan-barangan gajet dan aksesori ni?! Kalau yang dah tahu tu pula.. Hah! Jangan haraplah mereka nak buka mulut dan bagitahu anda lubuk supllier mereka! Kirim salam lah.. boleh jalan lah!!..

Jangan Risau!! Meh Abang Long Kasi Pecah Lubang!.

Dah.. dah!.. Jangan sedih-sedih!
Disini saya akan kongsikan dengan anda.. kat mana sebenarnya lubuk untuk dapatkan barangan gajet serta aksesori-aksesori yang lain tu!

Bukan sekadar iPhone sahaja tau!

Tapi segala macam mak nenek gajet anda boleh dapatkan kat lubuk ni!
Sebut apa sahaja bentuk gajet! Pasti anda akan jumpa disini!

iPhone, iPad, Webcam, Microphone, CCTV, Earphone, Casing, Thumbdrive, Memory Card, Macbook, Apple Watch, Android phone, Microsoft Surface, Bateri phone, Powerbank, Smart Watch, Card Reader, USB Cable, Bluetooth Speaker, Drone, Wireless Charger, Screen Protector, Walkie-Talkie, Phone spare-part, Kotak phone .. eh! Macam-macam lah! Tak habis kalau saya nak senaraikan semua gajet tu disini!

Pendek kata, apa sahaja gajet yang terlintas di fikiran anda... mahupun gajet yang tak pernah terlintas di fikiran anda! Ada dijual di lubuk ini!

Betul!.. Ada sesetengah gajet tu, mungkin baru keluar atau baru dihasilkan! Anda mungkin tidak pernah jumpa dan nampak lagi!.. Tapi, ianya sudah ada dijual di lubuk ini!

DOWNLOAD LUBUK GAJET DI SINI ==> http://bit.do/lubukgajet

 
Top