Panduan Bisnes di Lazada

Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,542
Likes
2
Points
38
Offline
#1


Bagaimana Saya Menjana Jualan Lebih RM10,000 Sebulan Di Lazada?
Mari Saya Tunjukkan Kepada Anda, Supaya Anda Juga Boleh Melakukannya!


Lazada adalah merupakan satu platform marketplcae yang terbesar di Asia!
Walaupun saya turut menjual di platform-platform marketplace yang lain seperti Shopee, Lelong dan juga di website sendiri... Lazada tetap menjadi penyumbang yang terbesar terhadap jualan produk saya sejak tahun 2015.


Setiap minggu, jualan yang saya perolehi adalah sekitar RM2,000 hingga RM3,000 seminggu.
Dalam tempoh sebulan.. dapatlah sekitar RM10,000 menerusi platform Lazada sahaja!


Oklah tu kan? Lepaslah nak bayar duit ansuran bulanan rumah, kereta , duit sekolah anak, duit makan-minum serta sedikit duit untuk menyimpan!

Itu baru dari Lazada sahaja.... tak campur lagi dari Shopee dan Lelong!
Maklumlah! Kita orang berniaga ni.. kena banyakkan channel / tempat jualan... baru boleh dapat hasil lebih banyak! Tak bolehlah bergantung dan berniaga di satu tempat sahaja!... Sebab, kalau jadi apa-apa kat tempat tu... dah susah kita nanti!


Jualan Mencecah 6 Angka Sehari!

Ya! Jangan pandang rendah dengan kempen-kempen pemasaran yang dijalankan oleh pihak Lazada seperti Kempen 11.11 dan juga kempen 12.12 yang selalu dilakukan oleh pihak lazada setiap tahun!

Tahun lepas, sewaktu kempen 11.11 di jalankan, ada peniaga yang berjaya menjana jualan sehingga 6 Angka dalam tempoh sehari sahaja!


Ini adalah bukti jualan sebenar seorang peniaga di Lazada dalam tempoh 1 hari sahaja, iaitu semasa kempen 11.11 dijalankan!



Panduan Lengkap Menjual Barang Di Lazada!


Dapatkan Sekarang KLIK, Panduan Bisnes di Lazada.


tags:

panduan lazada,bisnes lazada, jual beli lazada, rahsia lazada, niaga lazada, income lazada, buat duit lazada
 
Last edited:
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,542
Likes
2
Points
38
Offline
#2
7 Sebab Kenapa Anda Perlu Jual Produk Anda Di Lazada!

Lazada Mempunyai Bilangan Pengunjung Yang Sangat Ramai!
Seperti yang telah saya katakan tadi... bilangan pengunjung yang melawati Lazada sama ada menerusi website ataupun apps, adalah seramai 700,000 orang sehari! Ianya jauh lebih ramai dari bilangan pengunjung di KLCC mahupun mana-mana pasaraya terbesar di Malaysia.

Pasaran Luas, Seluruh Malaysia!
Jika anda membuka kedai di sesuatu kawasan, maka, pelanggan anda adalah orang-orang di sekitar kawasan tersebut sahaja! Tapi, apabila anda membuka "kedai maya" di Lazada.... potensi pasaran anda adalah dari seluruh Malaysia, orang-orang dari Kelantan, Perlis, Johor, Sabah & Sarawak pun boleh beli produk anda!

Jualan 24 Jam Tanpa Henti!
Ya! apabila anda meletakkan barang anda di Lazada, orang boleh beli produk anda 24 jam... tiada lagi waktu terhad, waktu buka & tutup kedai! Pukul 2-3 pagi sewaktu anda sedang lena tidur pun, ada orang yang beli produk anda!

Kos Rendah!
Jika anda membina website sendiri, anda peru bayar kos domain dan hosting setiap tahun. Tetapi, di Lazada, tiada sewa bulanan atau tahunan yang anda perlu bayar! Anda hanya dikenakan caj 2% sahaja bagi setiap jualan yang terhasil! Kalau tiada jualan.. maka tiada sebarang caj!

Sistem Yang Canggih!
Sama ada dari segi sistem pengurusan produk, pengurusan tempahan mahupun sistem pembayaran, Lazada menyediakan sistem yang canggih yang memudahkan pembeli dan juga penjual! Anda tidak perlu lagi pening kepala memikirkan hal-hal teknikal berkaitan keselamatan sistem dan server apabila berniaga di Lazada!

Jimat Masa, Tak Perlu Layan Whatsapp!
Ah ha! Ini juga salah satu kelebihan utama apabila anda menjual di Lazada. Tak perlu lagi buang masa nak layan dan belai-belai prospek yang belum tentu lagi mahu membeli! Kalau mereka berminat, mereka akan terus klik butang order dan buat bayaran!

Promosi & Pemasaran Yang Hebat!
Setiap bulan, Lazada akan mengadakan promosi dan pemasaran yang hebat dan secara besar-besaran! Mereka akan membuat iklan di media massa, internet malah Lazada juga pernah menganjurkan konsert untuk kempen 11.11 dan 12.12 mereka. Promosi sebegini telah banyak melonjakkan jualan peniaga-peniaga di Lazada!

Lagi info Panduan Bisnes Lazada, Klik sini



tags:
panduan lazada,bisnes lazada, jual beli lazada, rahsia lazada, niaga lazada, income lazada, buat duit lazada
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,542
Likes
2
Points
38
Offline
#3


Bagaimana Saya Menjana Jualan Lebih RM10,000 Sebulan Di Lazada?
Mari Saya Tunjukkan Kepada Anda, Supaya Anda Juga Boleh Melakukannya!


Lazada adalah merupakan satu platform marketplcae yang terbesar di Asia!
Walaupun saya turut menjual di platform-platform marketplace yang lain seperti Shopee, Lelong dan juga di website sendiri... Lazada tetap menjadi penyumbang yang terbesar terhadap jualan produk saya sejak tahun 2015.


Setiap minggu, jualan yang saya perolehi adalah sekitar RM2,000 hingga RM3,000 seminggu.
Dalam tempoh sebulan.. dapatlah sekitar RM10,000 menerusi platform Lazada sahaja!


Oklah tu kan? Lepaslah nak bayar duit ansuran bulanan rumah, kereta , duit sekolah anak, duit makan-minum serta sedikit duit untuk menyimpan!

Itu baru dari Lazada sahaja.... tak campur lagi dari Shopee dan Lelong!
Maklumlah! Kita orang berniaga ni.. kena banyakkan channel / tempat jualan... baru boleh dapat hasil lebih banyak! Tak bolehlah bergantung dan berniaga di satu tempat sahaja!... Sebab, kalau jadi apa-apa kat tempat tu... dah susah kita nanti!


Jualan Mencecah 6 Angka Sehari!

Ya! Jangan pandang rendah dengan kempen-kempen pemasaran yang dijalankan oleh pihak Lazada seperti Kempen 11.11 dan juga kempen 12.12 yang selalu dilakukan oleh pihak lazada setiap tahun!

Tahun lepas, sewaktu kempen 11.11 di jalankan, ada peniaga yang berjaya menjana jualan sehingga 6 Angka dalam tempoh sehari sahaja!


Ini adalah bukti jualan sebenar seorang peniaga di Lazada dalam tempoh 1 hari sahaja, iaitu semasa kempen 11.11 dijalankan!



Panduan Lengkap Menjual Barang Di Lazada!


Dapatkan Sekarang KLIK, Panduan Bisnes di Lazada.


tags:

panduan lazada,bisnes lazada, jual beli lazada, rahsia lazada, niaga lazada, income lazada, buat duit lazada
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,542
Likes
2
Points
38
Offline
#4


Bagaimana Saya Menjana Jualan Lebih RM10,000 Sebulan Di Lazada?
Mari Saya Tunjukkan Kepada Anda, Supaya Anda Juga Boleh Melakukannya!


Lazada adalah merupakan satu platform marketplcae yang terbesar di Asia!
Walaupun saya turut menjual di platform-platform marketplace yang lain seperti Shopee, Lelong dan juga di website sendiri... Lazada tetap menjadi penyumbang yang terbesar terhadap jualan produk saya sejak tahun 2015.


Setiap minggu, jualan yang saya perolehi adalah sekitar RM2,000 hingga RM3,000 seminggu.
Dalam tempoh sebulan.. dapatlah sekitar RM10,000 menerusi platform Lazada sahaja!


Oklah tu kan? Lepaslah nak bayar duit ansuran bulanan rumah, kereta , duit sekolah anak, duit makan-minum serta sedikit duit untuk menyimpan!

Itu baru dari Lazada sahaja.... tak campur lagi dari Shopee dan Lelong!
Maklumlah! Kita orang berniaga ni.. kena banyakkan channel / tempat jualan... baru boleh dapat hasil lebih banyak! Tak bolehlah bergantung dan berniaga di satu tempat sahaja!... Sebab, kalau jadi apa-apa kat tempat tu... dah susah kita nanti!


Jualan Mencecah 6 Angka Sehari!

Ya! Jangan pandang rendah dengan kempen-kempen pemasaran yang dijalankan oleh pihak Lazada seperti Kempen 11.11 dan juga kempen 12.12 yang selalu dilakukan oleh pihak lazada setiap tahun!

Tahun lepas, sewaktu kempen 11.11 di jalankan, ada peniaga yang berjaya menjana jualan sehingga 6 Angka dalam tempoh sehari sahaja!


Ini adalah bukti jualan sebenar seorang peniaga di Lazada dalam tempoh 1 hari sahaja, iaitu semasa kempen 11.11 dijalankan!



Panduan Lengkap Menjual Barang Di Lazada!


Dapatkan Sekarang KLIK, Panduan Bisnes di Lazada.


tags:

panduan lazada,bisnes lazada, jual beli lazada, rahsia lazada, niaga lazada, income lazada, buat duit lazada
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,542
Likes
2
Points
38
Offline
#5
7 Sebab Kenapa Anda Perlu Jual Produk Anda Di Lazada!

Lazada Mempunyai Bilangan Pengunjung Yang Sangat Ramai!
Seperti yang telah saya katakan tadi... bilangan pengunjung yang melawati Lazada sama ada menerusi website ataupun apps, adalah seramai 700,000 orang sehari! Ianya jauh lebih ramai dari bilangan pengunjung di KLCC mahupun mana-mana pasaraya terbesar di Malaysia.

Pasaran Luas, Seluruh Malaysia!
Jika anda membuka kedai di sesuatu kawasan, maka, pelanggan anda adalah orang-orang di sekitar kawasan tersebut sahaja! Tapi, apabila anda membuka "kedai maya" di Lazada.... potensi pasaran anda adalah dari seluruh Malaysia, orang-orang dari Kelantan, Perlis, Johor, Sabah & Sarawak pun boleh beli produk anda!

Jualan 24 Jam Tanpa Henti!
Ya! apabila anda meletakkan barang anda di Lazada, orang boleh beli produk anda 24 jam... tiada lagi waktu terhad, waktu buka & tutup kedai! Pukul 2-3 pagi sewaktu anda sedang lena tidur pun, ada orang yang beli produk anda!

Kos Rendah!
Jika anda membina website sendiri, anda peru bayar kos domain dan hosting setiap tahun. Tetapi, di Lazada, tiada sewa bulanan atau tahunan yang anda perlu bayar! Anda hanya dikenakan caj 2% sahaja bagi setiap jualan yang terhasil! Kalau tiada jualan.. maka tiada sebarang caj!

Sistem Yang Canggih!
Sama ada dari segi sistem pengurusan produk, pengurusan tempahan mahupun sistem pembayaran, Lazada menyediakan sistem yang canggih yang memudahkan pembeli dan juga penjual! Anda tidak perlu lagi pening kepala memikirkan hal-hal teknikal berkaitan keselamatan sistem dan server apabila berniaga di Lazada!

Jimat Masa, Tak Perlu Layan Whatsapp!
Ah ha! Ini juga salah satu kelebihan utama apabila anda menjual di Lazada. Tak perlu lagi buang masa nak layan dan belai-belai prospek yang belum tentu lagi mahu membeli! Kalau mereka berminat, mereka akan terus klik butang order dan buat bayaran!

Promosi & Pemasaran Yang Hebat!
Setiap bulan, Lazada akan mengadakan promosi dan pemasaran yang hebat dan secara besar-besaran! Mereka akan membuat iklan di media massa, internet malah Lazada juga pernah menganjurkan konsert untuk kempen 11.11 dan 12.12 mereka. Promosi sebegini telah banyak melonjakkan jualan peniaga-peniaga di Lazada!

Lagi info Panduan Bisnes Lazada, Klik sini



tags:
panduan lazada,bisnes lazada, jual beli lazada, rahsia lazada, niaga lazada, income lazada, buat duit lazada
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,542
Likes
2
Points
38
Offline
#6


Bagaimana Saya Menjana Jualan Lebih RM10,000 Sebulan Di Lazada?
Mari Saya Tunjukkan Kepada Anda, Supaya Anda Juga Boleh Melakukannya!


Lazada adalah merupakan satu platform marketplcae yang terbesar di Asia!
Walaupun saya turut menjual di platform-platform marketplace yang lain seperti Shopee, Lelong dan juga di website sendiri... Lazada tetap menjadi penyumbang yang terbesar terhadap jualan produk saya sejak tahun 2015.


Setiap minggu, jualan yang saya perolehi adalah sekitar RM2,000 hingga RM3,000 seminggu.
Dalam tempoh sebulan.. dapatlah sekitar RM10,000 menerusi platform Lazada sahaja!


Oklah tu kan? Lepaslah nak bayar duit ansuran bulanan rumah, kereta , duit sekolah anak, duit makan-minum serta sedikit duit untuk menyimpan!

Itu baru dari Lazada sahaja.... tak campur lagi dari Shopee dan Lelong!
Maklumlah! Kita orang berniaga ni.. kena banyakkan channel / tempat jualan... baru boleh dapat hasil lebih banyak! Tak bolehlah bergantung dan berniaga di satu tempat sahaja!... Sebab, kalau jadi apa-apa kat tempat tu... dah susah kita nanti!


Jualan Mencecah 6 Angka Sehari!

Ya! Jangan pandang rendah dengan kempen-kempen pemasaran yang dijalankan oleh pihak Lazada seperti Kempen 11.11 dan juga kempen 12.12 yang selalu dilakukan oleh pihak lazada setiap tahun!

Tahun lepas, sewaktu kempen 11.11 di jalankan, ada peniaga yang berjaya menjana jualan sehingga 6 Angka dalam tempoh sehari sahaja!


Ini adalah bukti jualan sebenar seorang peniaga di Lazada dalam tempoh 1 hari sahaja, iaitu semasa kempen 11.11 dijalankan!



Panduan Lengkap Menjual Barang Di Lazada!


Dapatkan Sekarang KLIK, Panduan Bisnes di Lazada.


tags:

panduan lazada,bisnes lazada, jual beli lazada, rahsia lazada, niaga lazada, income lazada, buat duit lazada
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,542
Likes
2
Points
38
Offline
#7


Bagaimana Saya Menjana Jualan Lebih RM10,000 Sebulan Di Lazada?
Mari Saya Tunjukkan Kepada Anda, Supaya Anda Juga Boleh Melakukannya!


Lazada adalah merupakan satu platform marketplcae yang terbesar di Asia!
Walaupun saya turut menjual di platform-platform marketplace yang lain seperti Shopee, Lelong dan juga di website sendiri... Lazada tetap menjadi penyumbang yang terbesar terhadap jualan produk saya sejak tahun 2015.


Setiap minggu, jualan yang saya perolehi adalah sekitar RM2,000 hingga RM3,000 seminggu.
Dalam tempoh sebulan.. dapatlah sekitar RM10,000 menerusi platform Lazada sahaja!


Oklah tu kan? Lepaslah nak bayar duit ansuran bulanan rumah, kereta , duit sekolah anak, duit makan-minum serta sedikit duit untuk menyimpan!

Itu baru dari Lazada sahaja.... tak campur lagi dari Shopee dan Lelong!
Maklumlah! Kita orang berniaga ni.. kena banyakkan channel / tempat jualan... baru boleh dapat hasil lebih banyak! Tak bolehlah bergantung dan berniaga di satu tempat sahaja!... Sebab, kalau jadi apa-apa kat tempat tu... dah susah kita nanti!


Jualan Mencecah 6 Angka Sehari!

Ya! Jangan pandang rendah dengan kempen-kempen pemasaran yang dijalankan oleh pihak Lazada seperti Kempen 11.11 dan juga kempen 12.12 yang selalu dilakukan oleh pihak lazada setiap tahun!

Tahun lepas, sewaktu kempen 11.11 di jalankan, ada peniaga yang berjaya menjana jualan sehingga 6 Angka dalam tempoh sehari sahaja!


Ini adalah bukti jualan sebenar seorang peniaga di Lazada dalam tempoh 1 hari sahaja, iaitu semasa kempen 11.11 dijalankan!



Panduan Lengkap Menjual Barang Di Lazada!


Dapatkan Sekarang KLIK, Panduan Bisnes di Lazada.


tags:

panduan lazada,bisnes lazada, jual beli lazada, rahsia lazada, niaga lazada, income lazada, buat duit lazada
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,542
Likes
2
Points
38
Offline
#8


Bagaimana Saya Menjana Jualan Lebih RM10,000 Sebulan Di Lazada?
Mari Saya Tunjukkan Kepada Anda, Supaya Anda Juga Boleh Melakukannya!


Lazada adalah merupakan satu platform marketplcae yang terbesar di Asia!
Walaupun saya turut menjual di platform-platform marketplace yang lain seperti Shopee, Lelong dan juga di website sendiri... Lazada tetap menjadi penyumbang yang terbesar terhadap jualan produk saya sejak tahun 2015.


Setiap minggu, jualan yang saya perolehi adalah sekitar RM2,000 hingga RM3,000 seminggu.
Dalam tempoh sebulan.. dapatlah sekitar RM10,000 menerusi platform Lazada sahaja!


Oklah tu kan? Lepaslah nak bayar duit ansuran bulanan rumah, kereta , duit sekolah anak, duit makan-minum serta sedikit duit untuk menyimpan!

Itu baru dari Lazada sahaja.... tak campur lagi dari Shopee dan Lelong!
Maklumlah! Kita orang berniaga ni.. kena banyakkan channel / tempat jualan... baru boleh dapat hasil lebih banyak! Tak bolehlah bergantung dan berniaga di satu tempat sahaja!... Sebab, kalau jadi apa-apa kat tempat tu... dah susah kita nanti!


Jualan Mencecah 6 Angka Sehari!

Ya! Jangan pandang rendah dengan kempen-kempen pemasaran yang dijalankan oleh pihak Lazada seperti Kempen 11.11 dan juga kempen 12.12 yang selalu dilakukan oleh pihak lazada setiap tahun!

Tahun lepas, sewaktu kempen 11.11 di jalankan, ada peniaga yang berjaya menjana jualan sehingga 6 Angka dalam tempoh sehari sahaja!


Ini adalah bukti jualan sebenar seorang peniaga di Lazada dalam tempoh 1 hari sahaja, iaitu semasa kempen 11.11 dijalankan!



Panduan Lengkap Menjual Barang Di Lazada!


Dapatkan Sekarang KLIK, Panduan Bisnes di Lazada.


tags:

panduan lazada,bisnes lazada, jual beli lazada, rahsia lazada, niaga lazada, income lazada, buat duit lazada
 
Top