[PANAS!] Niche Lebatkan Rambut: Jemputan PPL & Wang Tunai Untuk Dimenangi! v4

Anas Asarani

Senior
Joined
Jun 24, 2009
Messages
1,500
Points
38
Assalamualaikum dan salam sejahtera warga WC,

Saya dengan rendah dirinya ingin menjemput rakan-rakan WC untuk menyertai program ini. Insyaallah permintaan niche kesihatan lebatkan rambut akan kekal sampai bila-bila. Bosanlah kalau niche buat duit online sahaja. :D

PPL LebatkanRambut.com v1
PPL LebatkanRambut.com v2
PPL LebatkanRambut.com v3

Apakah Produk LebatkanRambut.com?

Produk ini berbentuk ebook yang mengandungi tips percuma mengatasi rambut gugur dan cara melebatkan rambut. Lihat website/landing page di SINI. Pelawat yang berminat boleh masukkan nama dan alamat email untuk download ebook ini SECARA PERCUMA SAHAJA. Setiap download yang dihasilkan melalui link agen affiliate bernilai RM0.10 (sepuluh sen).Maklumat Program PPL

Tarikh bermula: 1 April 2014
Tarikh tamat: 1 Ogos 2014

Leads yang disasarkan: Sehingga program PPL tamat.

Minimum leads: 10 leads atau RM1.00.

Hadiah Top Agen Affiliate

3 agen affiliate yang membuat download terbanyak di antara 1 April 2014 sehingga 1 Ogos 2014 akan mendapat hadiah seperti di bawah:

Tempat pertama: komisyen + RM100
Tempat kedua: komisyen + RM50
Tempat ketiga: komisyen + RM30

Tempat 4 dan seterusnya hanya layak mendapat komisyen.

Hadiah istimewa: Jika anda tidak tersenarai sebagai pemenang tempat pertama hingga ke 3, jangan kecewa. Kami akan pilih secara rawak seorang daripada semua ahli affiliate (kecuali tempat pertama sehingga ke-3) untuk menerima saguhati berupa wang tunai RM100 dengan syarat anda membawa sekurang-kurangnya 10 download (RM1 komisyen). Jadi semua ahli berpeluang memenangi hadiah.

Alat promosi

Kami sudah sediakan 5 artikel mesra SEO yang anda boleh letak di blog/website. Ini bermakna 5 content baru untuk untuk blog update anda. Google akan index keyword dan pelawat akan datang ke blog melalui enjin carian. Berikut ialah artikelnya.

Keyword: Lebatkan rambut
Tips Lebatkan Rambut

Rambut yang lebat boleh menjadi aset kepada penampilan anda untuk nampak cantik dan segak. Oleh itu, bagi anda yang ingin dapatkan rambut yang lebat, saya sediakan tips lebatkan rambut di bawah:

Keyword: Jaga kesihatan rambut
6 Petua Jaga Kesihatan Rambut

Berikut adalah petua-petua bagaimana hendak jaga kesihatan rambut:

1-Keringkan rambut selepas mandi. Jangan biarkan rambut anda berada dalam keadaan basah selepas anda mandi. Sebaliknya, keringkan rambut anda. Jika anda ingin pakai topi, topi keledar, tudung atau apa sahaja yang bakal menutup kepala anda, pastikan rambut anda sudah kering sepenuhnya.

Keyword: Rambut gugur
7 Faktor Rambut Gugur

Berikut adalah antara faktor yang menyebabkan rambut gugur berlaku di kalangan lelaki & wanita:

1-Penggunaan bahan kimia secara berlebihan. Ada yang suka mewarnakan rambutnya dan suka menggunakan bahan kimia untuk meluruskan rambut mereka. Penggunaan bahan kimia akan merosakkan rambut sehingga ke akarnya. Akibatnya, rambut gugur terjadi.

Keyword: Cara merawat rambut
5 Cara Merawat Rambut Yang Tumbuh Jarang–Jarang

Ramai lelaki dan wanita mempunyai masalah rambut yang tumbuh jarang–jarang iaitu menghampiri keadaan botak. Jika anda mempunyai masalah ini, anda boleh cara merawat rambut jarang yang saya senaraikan di bawah:

1-Cara merawat rambut yang pertama adalah beli produk yang mampu melebatkan rambut anda. Gunakan produk tersebut mengikut arahan dan tunggu kesannya.

Keyword: Masalah rambut
4 Punca Timbul Masalah Rambut

Masalah rambut seperti rambut gugur, masalah kelemumur, rambut kering, dan sebagainya adalah terdiri daripada masalah kesihatan badan. Maknanya, anda tidak boleh memandang ringan pada masalah rambut kerana ia juga adalah antara perkara yang perlu anda jaga. Jika anda alami masalah rambut, diri anda cenderung untuk peroleh berbagai penyakit seperti demam, selsema dan sebagainya.

Contoh high conversion banner

Rakan-rakan WC dijemput untuk mendaftar di http://lebatkanrambut.com/affiliates/

Sebarang perkembangan terkini tentang PPL LebatkanRambut.com akan saya maklumkan kemudian.


Terima kasih.


Anas Asarani
Admin LebatkanRambut.com
 
Last edited:

belajar44

freshman
Joined
Dec 27, 2014
Messages
43
Points
0
Nanti obat penumbuh rambutnya aku tawarin ke kakekku dulu, kalau kakekku mau menggunakan obat penumbuh rambu, aku langsung beli 2 ya
 
Top