[PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
kepada semua, insyaallah esok malam saya akan post gambar BB n i-phone tu. Tapi saya cakap awal2, sapa cepat dia dapat. Kalau rasa nak lagi cepat, bank in dulu. dan PM detail. sapa yang tak dapat, saya akan pulangkan balik duit.

Bukan apa, biasa la hot produk. Untuk sapa2 yang kurang yakin, boleh datang ke rumah saya untuk berbincang. ;)

**alamat saya tarik balik. Hanya diberi kepada mereka yang betul-betul nak beli secara by hand
 
Last edited:

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
398
Points
0
klu btol2 nak tempah N97 2 bijik.. klu n97 abis nak iphone..

tp kan.. klu tolak kat kedai second hand pon da dpt lebih dari ni dah.. btol ke ni? hmm..
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
Azrul The Great , byk citer takde ... PM aku N97 + Iphone punya details..
PM sekali alamat ko .. nak beli FACE to FACE ( cash on delivery ) ..
 

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
398
Points
0
klu x btol same2 r warga WC kite carik si azrul ni smpai dpt.. hehe.. xde r gurau je..
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
blackberry model apa yang ada?

miss, saya tak pasti apa model yang ada. Sebab tokey kedai just bagi model je, esok saya boleh confirmkan.


Azrul The Great , byk citer takde ... PM aku N97 + Iphone punya details..
PM sekali alamat ko .. nak beli FACE to FACE ( cash on delivery ) ..

Orait, no problem. Tapi kita deal malam ya. Sebab siang saya ada kerja luar, ada bisnes lain. Saya dah PM dah.


klu x btol same2 r warga WC kite carik si azrul ni smpai dpt.. hehe.. xde r gurau je..

boleh je, no hal la. Saya ada bagi scan IC saya pada bro raja kamil.


weh bro..aku pun nak....jumpe kat uitm nanti....

Wan, kalau ko dapat pun kire nasib je la. Hehehe. Member aku ni nak cepat.. (hazwan ni kawan kat uitm) :D
 

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
398
Points
0
bro RK mane? ade on9 x? bg komen skit.. :D
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
stok da tinggal sket erk bro...cpt2 sape cpt die dpt

nak kata tinggal sikit tu agak sikit la. Biasa la hot produk, lagi-lagi iphone. Berdesup je orang mintak. Insyaallah esok malam pergi amik handphone bagi sapa-sapa yang dah bank in.

Kepada bakal pembeli sekalian, saya akan cuba respon seawal boleh nanti. sebab ada urusan lain pada siang hari.
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
bro.. pm details n97.. macam minat nih.. btw.. n97 yg warna putih 2 kan?
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
PM ko ke yg disable ke PM aku? Ko sent la kat email aku. titan1[at]earncent.com

malam ni saya insyaallah saya akan bagi..
semua detail pasal jenis, color dan gambar..
insyaallah..

tapi bagi mereka yang tak sabar2 dan takut terlepas..
boleh bank in dahulu, tiada masalah..
please refer 1st post saya, JAMINAN wang tidak akan hilang..
saya ubah hampir keseluruhan 1st post saya dalam thread ni..
so harap anda semua dapat lihat balik..thanks..
 
Top