[PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

fid

Senior
Joined
Mar 18, 2008
Messages
881
Points
18
Age
36
bukan mslh murah ni...lain2 hal lg ngn mamat ni...
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
owh i see..harap2 boleh settle dengan aman damai
 

safuan

Newbie
Joined
Mar 21, 2008
Messages
179
Points
16
Moral of the story:(based on true experience):

1.Dalam dunia nie jgn cepat percaya kpd apa-apa produk TOO GOOD TO BE TRUE
2.Tak ada sesiapa pun org bisness yg nak kasi barang FREE-FREE
 

laser

Newbie
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,031
Points
38
tu la padahnya buat bisness tanpa selidik..

bace cerita kat first page pon macam ragu2..supplier cakap takda duit sebab nak bayar hutang along..tapi dalam masa yang sama ada stock baru sampai..kalau takde duit camne bleh amik stock??

taktik supplier nak tipu TT supaya beli henpon cina dan jadi agen jualan..
 

a3d

Senior
Joined
May 17, 2009
Messages
739
Points
18
To Admin:
Sila update thread ni, kalau boleh edit part Maybank akaun dia..
takut ada orang masuk dr search engine mcm google and yahoo dan terus bank in tanpa baca keseluruhan thread..
sy tgk kt bawah thread ni bahagian "Visitors found this page by searching for:" dah terlampau banyak orang yang masuk.

Kepada buyer:
Kalau dah terlampau lama tak dapat refund,
buat je report polis.. Gambar IC semua ada kt album gambar TT...
Aku check kt album gambar dier, TT siap boleh tersenyum riang sambil pegang duit + gmbr iphone 3GS + PheroX ...
website dier pun ada siap No pendaftaran syarikat untuk jualan PheroX dier tu... gi check k
 

Lamanutama

freshman
Joined
Dec 5, 2009
Messages
682
Points
16
aah saya pon nk ckp psl ni.. sy ade iphone, n mmg nmpk cm fake dari gmba tu, x same ngn iphone sy.. tp iphone sy 2G, bukan 3G yg mcm dijual ni so sy xtau la kot design len ke ape.. or mgkn gamba tu je nmpk mcm len.. papepon mntk TT check btol2 wokeh!

Assallammualikum dan Salam Satu Malaysia,

Saya nak tanye sikit.. ni model apa? 3G ke? sebab saya membuat kajian
bahawa jika ianya 3G dia mempunyai camera dihapan..
Dan Butang dia Kita dapat bezakan :)..
Cuba Perhatikan betol2 sebelom wang anda semua hangus..​
 

Amirul Hafiz

Newbie
Joined
Jun 9, 2008
Messages
5,205
Points
38
Kes sebegini pernah terjadi kat saya...

dah bayar tapi barang x dapat pastu buat senyap...

saya buat report polis terus...

dan aduan kat tribunal pengguna....

turun naik mahkamah....

tp sampai sekarang senyap jer kes tu...

jadi moralnya beli secara face 2 face lg bagus... :D
 
Top