[PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
bro azrul..
try bnde ni, http://www.handphone2u.com/

mana tau dpt beli phone murah2, then boleh jual sini murah2 juga.
konfirm laku..

huhu..

ini semua fon ori punya.
so maybe thread ni boleh jadi panas blk..
:)

sy pernah jumpa pasal ebook nih. bagi thread ni panas balik?tak apa lah, saya nak fokus kat thread satu lagi. thread ni banyak berlaku misunderstanding. Saya ada bukak thread satu lagi kat sini:

http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/24159-new-hot-new-phone-for-sale.html

Now saya nak habiskan stock2 yang ada dalam tangan ni. saya nak bayar balik duit mereka2 yang nak refund.
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
Payment refund kepada bro RK settle. Kepada yang lain2, saya akan ikut nasihat bro RK. RK cadangkan saya untuk membayar kepada buyer yg nak refund mengikut percentage. Jadi saya akan buat begitu.

Setiap stock hp yang terjual, saya akan gunakan duit tersebut 100% untuk membayar refund kepada anda semua. Saya betul2 minta maaf di atas sebarang kelewatan.

Kepada yang masih berminat mahu mendapatkan iphone original, boleh rujuk thread ini:

http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/24159-new-hot-new-phone-for-sale.html
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
Senarai nama yang akan saya refund:

1. wanabdhafidz - RM550
2. yoji - RM585
3. Fid - RM550
4. mzm - RM550
5. aurora ice - RM550
6. nadeyaa05 - RM3275
7. hellster - RM1135

Kalau yang ada silap, tolong bagitau ya. Kalau saya terlebih kira, betulkan jugak k. ;)
 
Last edited:

wanabdhafidz

Senior
Joined
Nov 7, 2008
Messages
2,249
Points
38
Senarai nama yang akan saya refund:

1. wanabdhafidz - RM550
2. yoji - RM585
3. Fid - RM550
4. mzm - RM550
5. aurora ice - RM550
6. nadeyaa05 - RM2790
7. hellster - RM1135

Kalau yang ada silap, tolong bagitau ya. Kalau saya terlebih kira, betulkan jugak k. ;)

Duit yang kitaorg bayar tu, ko letak kat mane dulu ye?..pelik gak aku..banyak tu..aduii..dah seminggu nie bro..huhu
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
TT wat modal pusingan dulu ke apa ? hehehehe.. :D
 
Top