[PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

amrilmuidz

Senior
Joined
Oct 9, 2009
Messages
462
Points
0
Salam...

Kena tengok juga...kena tahu asal usul n kenapa harga begitu...mesti ada sebab.biasa kalau murah tu kastam lah..tapi waranty memang takde..

Tapi memg leh dapat murah n 1st hand. Sebab member penah offer.

Tengok TT punya feedback..

Salam
AmrilMuidz
 

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
33
better be carefull..mane mungkin leh dapat harge IPHONE N BLACKBERRY semurah tuh..confirm fake nih..china made ker nih?


huhu..pe2hal kite tunggu TT jelaskan..layan
 

nadieyaa05

Newbie
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,698
Points
36
huhu.... xsabar nak tau dari mana dapat tu sampai leh harga murah cmtu.. kalu reasonable, mmg nak sambar N97 satu.... keh keh.. :D
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
hurm bukan tak percaya, tapi just wonder. Boleh explain kan kenapa jadi murah?

Kalau AP pun, masih lagi murah gile ni.

Takut too good to be true je. Satu lagi, COD kat ne?

Yup, saya tau murah. Sebab ni harga terus dari pemilik kedai. Diorang dah nak bungkus dah. So nak jual mana yang ada, nak kasi habis. Pemilik kedai ni ada masalah dengan a***g. Paham-paham la ye.

So saya selaku internet marketer dan tau keberkesanan marketing online, cuba nak bantu dia ni. Lagi cepat stock habis, cepatlah die terlepas dengan si a***g tu.
 
Last edited:
Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
Sekarang ni saya kena tahu dahulu apa gambar yang rakan-rakan WC nak. Sebab stock tak de dalam tangan. Kena pergi kedai dulu untuk ambil gambar. Selalunya saya pergi kedai tu waktu malam.
 

ShahrulFahmy

Newbie
Joined
Oct 9, 2009
Messages
753
Points
16
Sekarang ni saya kena tahu dahulu apa gambar yang rakan-rakan WC nak. Sebab stock tak de dalam tangan. Kena pergi kedai dulu untuk ambil gambar. Selalunya saya pergi kedai tu waktu malam.

Klu boleh bro amiklah gambar2 tipon tu sebyk mungkin, mungkin stage pertama macam yg top2 nye phone... :)

N97, E71,iPhone & BB... tp yang penting close up gambor2 tu... last but not least COD is better...

Klu bro ingt, dulu2 kan pernah jadi, beli tipon kat kastam katanya, at last haprak kena tipu... thats why warga WC nk COD, termasuk saya...
 

nurjannah

Newbie
Joined
Aug 16, 2008
Messages
616
Points
16
Shahrul, cod tu apa ye? Kdai tu kt mana? G beli kat kedai boleh tk?minat juga ni.. Book iphone n blackberry.. Pm sy detail pls..

setuju! kalau nak lagi cepat bantu pemilik kedai tuh bayar hutang kat a***g..lagi baik bagitau terus lokasi kedai tuh..konpem sehari dah habis kena serbu..hehe
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
Klu boleh bro amiklah gambar2 tipon tu sebyk mungkin, mungkin stage pertama macam yg top2 nye phone... :)

N97, E71,iPhone & BB... tp yang penting close up gambor2 tu... last but not least COD is better...

Klu bro ingt, dulu2 kan pernah jadi, beli tipon kat kastam katanya, at last haprak kena tipu... thats why warga WC nk COD, termasuk saya...

yang tu jangan risau.. saya nak buat bisnes ni bukan sekejap. Lama nak buat bisnes ni, tak lama lagi produk baru akan launch, tak kan nak burukkan nama Betul tak? ;)

Nanti akan ada sorang dari shah alam nak beli. Nanti saya akan ambil gambar dan upload. Insyaallah esok saya akan jual. :D tapi kalau mana yang lambat tu saya minta maaf ya.
 
Top