[PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
pakai prepaid lagi jimat ;)
Ayah saya dari tahun 1997 pakai maxis, sampai sekarang rate masih sama.
Kalau rate dulu, faham-faham lah, mahal nak ******
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
camne nak dapat corporate package bro noah? sy nak amek iphone sok kat maxis :D
company kena registered dgn maxis..usually big company...bro nak pergi amek esk try tanya camna nak dpt corporate package..kot2 bleh ka...hehe

bro lagi awai ..huhu...bila booking arr?..guanya ckp ritu sebulan now dah sebulan lebih daaa....sabarje laa...hikkk
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
Jom compare..

Ini TT tangkap.

10-12-09_1257.jpg


Ini hamizi kasi, compare dgn ori punya..

142312-iphone_fake_original.jpg

confirm fake nih.. korang perati betul2 yg ori dengan fake tu.. button dia and tempat speaker dia..
 

nemesis_5425

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
639
Points
0
company kena registered dgn maxis..usually big company...bro nak pergi amek esk try tanya camna nak dpt corporate package..kot2 bleh ka...hehe

bro lagi awai ..huhu...bila booking arr?..guanya ckp ritu sebulan now dah sebulan lebih daaa....sabarje laa...hikkk

wahaha, konfem la xleh amek corporate..student lagi ma..haha.. tempah last week, dia kate 2-4 mgu, p awal la plak..naseb bek..hehe
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
wahaha, konfem la xleh amek corporate..student lagi ma..haha.. tempah last week, dia kate 2-4 mgu, p awal la plak..naseb bek..hehe
ok la bro camtu...guanya ni lambat betui..booking dkt maxis taman tun...bro booking dkt mana ekk?..

p/s bsok2 kena join forum iphone la plak...heheh
 

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
ok la bro camtu...guanya ni lambat betui..booking dkt maxis taman tun...bro booking dkt mana ekk?..

p/s bsok2 kena join forum iphone la plak...heheh

dh jadi thread iphone 3gs maxis plak huhu

marah TT nnti
 

Nastrade

Newbie
Joined
Jan 5, 2008
Messages
403
Points
16
Daripada gambar yang di post pada #220, confirm FAKE! Bila saya bandingkan ngan iPhone saya, jelas perbezaannya. Skrin yang fake biasanya kecik berbanding Ori. Sesiapa yang pakai iPhone fake kejab je rasa keseronokannya, lepas tu akan boring (berdasarkan pengalaman member). Ini disebabkan touch skrin untuk iPhone fake susah nak function ngan smooth, berbeza ngan yang Ori yang sensitif pada touch screen dan loading yang tersangat cepat!!

Setakat ni, alhamdulillah kedua-dua iPhone yang saya beli tiada menimbulkan masalah. Saya pun beli melalui Maxis tetapi tanpa kontrak (pakai nombor celcom). Terus beli dua bijik waktu mula-mula launch kat Malaysia.
 

hellster

freshman
Joined
Dec 29, 2008
Messages
196
Points
16
Age
32
mntk2 iphone je fake.. henpon len AP.. wahahaha.. nak gk N97!
 

Faez

Newbie
Joined
Oct 11, 2009
Messages
1,787
Points
36
sy try pakai prepaid internet celcom kelmarin.
rm6 per day atau rm20 per week..

boleh la buat jenguk2 wc ngn tgk email.

amax wimax boleh dipakai di iphone?
cmne tu? byrn plak berape ye bro?

harap fon drp azrul ni ori.. boleh la berangan pakai internet di mana2 walaupn di dalam toilet.. err..

same la kite..aku pakai celcom prepaid je..hehe
 

hellster

freshman
Joined
Dec 29, 2008
Messages
196
Points
16
Age
32
jgn la..
sy ambil iphone tau..

huhu..

haha.. kk harap iphone pon ok..

N97 ni tgk demo die kt utube, amboih, animation menu die semua lagi hebat dari iPhone.. tapi tgk live pny, cehhh.. xde animation pon.. haha.. tp still looks cool laa N97..
 
Top