[PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
woohh sy pn cadang nk amek stu.. tggu bonus kot.. bajet yg ni nk buat duit jek hehee..
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
kalau biasa dia kasi paling tinggi 3 gig jer data tapi kalau corporate nyer dia kasi unlimited data ...charge sama rm 99 sebulan..tu yg syokk tu..hehe

eh2? bleyh instalment ke brO ngn mxs? huhu~ igt cash..
cerah bulan cmneh..
 

mazlie nadzri

Senior
Joined
Jan 23, 2008
Messages
1,686
Points
38
member ada ambil, bulanan bayar RM100 untuk setahun...deposit RM2k...

entah betul ke tak saya cakap tu sebab dengar dia cakap camtu... :D
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
member ada ambil, bulanan bayar RM100 untuk setahun...deposit RM2k...

entah betul ke tak saya cakap tu sebab dengar dia cakap camtu... :D

dia detul deposit 2k?? kalu cmpur2 da jdi bape tu..
bape sbnarnyer hege iphone ori kt kedai neh??
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
dia detul deposit 2k?? kalu cmpur2 da jdi bape tu..
bape sbnarnyer hege iphone ori kt kedai neh??
kat kedai takdak yg ori..kalau yg ori hanya boleh dpt di maxis dgn kedai mac...kalau utk hotlink harga iphone sahaja 16gig punya RM2490 n 32 gig RM2990...
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
kat kedai takdak yg ori..kalau yg ori hanya boleh dpt di maxis dgn kedai mac...kalau utk hotlink harga iphone sahaja 16gig punya RM2490 n 32 gig RM2990...

Ooo yeke.. mxs je yg ori ek.. tpi mmg bleyh instalment ek brO?
bkn pe ade iphone ni sng skit nk bertenet kt mna2..
send email ke bli tu bli ni.. post kt WC pn kt mna2 jek.. huhu~
yg bro ckp tu iphone 3g ke 3gs?
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
Ooo yeke.. mxs je yg ori ek.. tpi mmg bleyh instalment ek brO?
bkn pe ade iphone ni sng skit nk bertenet kt mna2..
send email ke bli tu bli ni.. post kt WC pn kt mna2 jek.. huhu~
yg bro ckp tu iphone 3g ke 3gs?
now semua yang kuar 3gs ja...3g dah tak main....bb je dok pakai 3g lagi...hehe...

yg gua amik corporate package ni tak leh installment .dia charge skali terus..tak tau kalau utk personal user leh installment...bro kena cek dgn maxis centre ada installment ke tak?..

betui2..nnti dah pakai iphone nnti leh terminate maxis broadband...nak try amax wimax plak...
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
now semua yang kuar 3gs ja...3g dah tak main....bb je dok pakai 3g lagi...hehe...

yg gua amik corporate package ni tak leh installment .dia charge skali terus..tak tau kalau utk personal user leh installment...bro kena cek dgn maxis centre ada installment ke tak?..

betui2..nnti dah pakai iphone nnti leh terminate maxis broadband...nak try amax wimax plak...

sy try pakai prepaid internet celcom kelmarin.
rm6 per day atau rm20 per week..

boleh la buat jenguk2 wc ngn tgk email.

amax wimax boleh dipakai di iphone?
cmne tu? byrn plak berape ye bro?

harap fon drp azrul ni ori.. boleh la berangan pakai internet di mana2 walaupn di dalam toilet.. err..
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
now semua yang kuar 3gs ja...3g dah tak main....bb je dok pakai 3g lagi...hehe...

yg gua amik corporate package ni tak leh installment .dia charge skali terus..tak tau kalau utk personal user leh installment...bro kena cek dgn maxis centre ada installment ke tak?..

betui2..nnti dah pakai iphone nnti leh terminate maxis broadband...nak try amax wimax plak...

huhu~ tu r.. mxs bb cam h***m je... iphone tu bleyh jdi mOdem ? cam bb bleyh kn? ok ke speed dia bape kali
ganda 3gs dr 3g?
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
sy try pakai prepaid internet celcom kelmarin.
rm6 per day atau rm20 per week..

boleh la buat jenguk2 wc ngn tgk email.

amax wimax boleh dipakai di iphone?
cmne tu? byrn plak berape ye bro?

harap fon drp azrul ni ori.. boleh la berangan pakai internet di mana2 walaupn di dalam toilet.. err..

hah! kantOi disitu.. wt pe nk bertenet dlm tOilet weh~
hohooooo....:rolleyes:
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
sy try pakai prepaid internet celcom kelmarin.
rm6 per day atau rm20 per week..

boleh la buat jenguk2 wc ngn tgk email.

amax wimax boleh dipakai di iphone?
cmne tu? byrn plak berape ye bro?

harap fon drp azrul ni ori.. boleh la berangan pakai internet di mana2 walaupn di dalam toilet.. err..
amax wimax bukan untk iphone la bro...tu guna utk rumah...skrg gua guna maxis broadband...iphone hanya utk maxis 3gs shj...kalau yg bukan under licence punya takder 3g dia cuma gprs ja ...yg tu boleh la guna selain maxis...
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
bz bangat nmpknye tt neh.. penin xmnang tgn kot.. nk test stu2 lagi.. huhu~
msg pn xberbalas.. adehh~
 
Top