[PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

Santanere

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
118
Points
16
Erm tu la..mmg akan sold outnyer kalau ori....nak cari mane harga cmni ntuk brg ori...ni pn kalau dapat sebijik jadila.. :D
 

Santanere

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
118
Points
16
Pergh....canggih jgk mak hang yer, tau jgk dia pasai gadget..:D

kalau bleh biar tepon tu ada dgn tt...jgn tt amik gambar dkt towkey kedai ja plak...kalau tepon ada dgn tt senang kalau nak soh tt bukak casing pastu zoom satu pic kat body..pastu kasi upload kat cni...kan..kan

p/s mak gua pesan nak beli gadget ni kena cek betui2...hehe
 

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
aku just nk bagi pendapat aku je,kalau salah aku mintak maaf

aku tgk harga Sony Ericcson mahal gler,iphone n BB n nokia murah,seperti yg kita tau iphone,BB and nokia model tu sume ada fake punyer,so aku pun xtau nk simpulkan cmne.

kepada TT sorry kalau salah



ps:kalau betul AP nk bli gak satu hehe:D
 

Santanere

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
118
Points
16
Mak dah pun canggih pasai gadget2ni.. anak tatau la :idea: :D

hehe..hang tak tau bro..mak gua ajar gadget2 ni...

p/s 1st gadget gua mak gua beli kat madinah game n watch casio race keta time gua darjah 3...hehehe..
 

hamizi

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
243
Points
16
Age
42
Firasat aku mengatakan other then Sony Ericson = MIC (made in Ch)

Takpe kita tunggu RK atau sesiapa yg dah pegang nanti.
Kalau AP, aku pun nak beli 5 biji N97. kui.kui
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
huhu~ mna tt neh xsbr da neh..
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
huissshhhhh.... murah giler ni... macam pelik jer

ade stok lagi ker?
 

noah

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
831
Points
0
tamau judge2 itu macam..
kami da byr maa..

iphone..
erm.. harap2 jgn cina la.. nk ori punyaaa..

mana azrul ni, sms dia pn tak berbalas..
penat kut..
hehehe...towkey kata nak ori punya mana boleh ini harga loooo.....kui3...tt mana ni...letih kot gi pick up tepon semalam...
 

Nastrade

Newbie
Joined
Jan 5, 2008
Messages
403
Points
16
Nak jugak la iphone, walaupun dah pakai. :)

p.s: Kalau ikut logik, apsal tuan kedai tak jual kat kedai telefon yang lain. Kalau barang macam ni kejab je penjual yang lain ambik. Lagipun barang baru dalam kotak.
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
1. Semua handphone masih belum digunakan (1st Hand) dan masih dalam kotak beserta dengan charger.
2. AP Phone.
3. Gambar handphone atas permintaan. Sila nyatakan model. (gambar akan diupload sewaktu tengah malam)


* Boleh refund kalau handphone yang sampai tak elok dan bukan dalam keadaan asal. Tapi insyaallah semuanya ok sebab masih ada dalam kotak lagi

kalau bukan dlm keadaan asal? aku anggp ni sbg bukan dalam keadaan asal yg betul2 ori. kalau tak ori, refund je la..

tt kata boleh refund kn..
huhu..
 

ahelaz

freshman
Joined
Jan 1, 2009
Messages
12
Points
1
aku pun musykil gak macam mana harga boleh murah gila. harga dealer Nokia (yang ori le..) pun tak dapat muram camni..

kalau TT boleh jual murah, maknenya TT dapat dengan harga yang lagiii murah, tul tak?

Maaf ye TT, hanya menyuarakan kemusykilan...rasenye saya pun nak gak 1 sony ericson..pepehal, tunggu review sape-sape yang dah dpt henpon tu dulu.
 

Muhammad Fie

Senior
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,512
Points
38
aku pun musykil gak macam mana harga boleh murah gila. harga dealer Nokia (yang ori le..) pun tak dapat muram camni..

kalau TT boleh jual murah, maknenya TT dapat dengan harga yang lagiii murah, tul tak?

Maaf ye TT, hanya menyuarakan kemusykilan...rasenye saya pun nak gak 1 sony ericson..pepehal, tunggu review sape-sape yang dah dpt henpon tu dulu.

Bro cuba baca mula post.Tokey kedai ada masalah Along sbb tu jual enset murah untuk bayar hutang.
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
mana TT neh? huhu~ nk tgk gak pic2.. pe review dr yg da dpt? brO rk ke?
 
Top