[PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

Joined
Dec 16, 2007
Messages
805
Points
16
UPDATE : THREAD INI SCAM - SILA BACA SAMPAI HABIS SEBELUM BUAT SEBARANG BAYARAN (MOD)

Hanphone 1st Hand Termurah!

PLEASE!! HOLD YOUR PAYMENT 1ST.


Saya nak lepaskan dahulu payment yg telah dibuat pada 9/12. bila mereka2 ni dah dapat hp masing2, baru saya buka balik pembelian. Apa2hal PM me for details.

Jenis-jenis:

Nokia N95 - RM500
Nokia 6300 - RM400
Nokia 6700 - RM430
Nokia 6500 - RM490
Nokia 5610 - RM485
Nokia N83 - RM500
Nokia 5800 - RM530
Nokia E71 - RM495
Nokia E66 - RM485
Nokia E75 - RM550
Nokia N96 - RM485
Nokia N85 - RM490
Nokia N97 - RM585
SONY ERICSSON k530 - RM550
SONY ERICSSON w910 - RM710
SONY ERICSSON k770 - RM625
SONY ERICSSON k810 - RM625
SONY ERICSSON c510 - RM700
SONY ERICSSON 902 - RM710
SONY ERICSSON 850 - RM700

Hot Product!
Iphone - RM550
Blackberry - RM540


*Selagi Stock Masih Ada*

*Waktu terakhir pembelian diproses pada pukul 9.00pm. Jika terdapat pembayaran selepas waktu tersebut, ia akan diproses pada keesokan harinya.


Ciri-ciri:

1. Semua handphone masih belum digunakan (1st Hand) dan masih dalam kotak beserta dengan charger.
2. AP Phone.
3. Gambar handphone atas permintaan. Sila nyatakan model. (gambar akan diupload sewaktu tengah malam)


Sebab-sebab Handphone Dijual Murah:

- Pemilik handphone (tokey kedai) ada masalah dengan ah long. minggu ni kena settlekan, dalam RM30k (last day 13/12/2009).
- Jadi pemilik kedai tiada pilihan selain jual mana yang ada bagi mendapatkan duit tersebut secepat mungkin.
- beberapa orang 'kaki' telah dilantik bagi membantu menjual handphone ni dijual secara murah.
- saya sebagai wakil yang jual secara online.
- sekian terima kasih. ;)



Cara-cara Untuk Membeli:

1. Bergantung kepada stock yang ada.

2. Disebabkan booking yang terlampau banyak, saya tak mampu untuk menerima tempahan. Sebab cash money tak cukup banyak untuk ambil handphone dahulu. Tokey kedai tak mahu bagi handphone dulu, bagi duit baru dapat handphone. Biasa la orang terdesak. :( (kesian kat die)

3. bank in duit ke acc saya terlebih dahulu, mengikut nilai handphone yang anda mahukan. Bank in ke acc berikut:

Jenis Bank: Maybank
No Akaun: 162218485631
Penama: Muhammad Azrul bin Mustapa
Email: pengesahan[at]gmail.com


4. PM detail pembayaran kepada saya dan jenis handphone yang anda mahukan. Saya tidak menerima siapa yang PM dahulu, dan bayar kemudian. Saya HANYA akan terima siapa yang bayar dahulu (ada tarikh dan waktu pembayaran pada transaction history acc saya).

Katakan anda dah buat bayaran untuk pembelian N97, selepas tu stock habis dan anda mahukan SONY ERICSSON w910 pula yang lebih mahal sedikit. Saya akan buka peluang itu kepada anda terlebih dahulu sebagai orang yang dah buat bayaran lebih awal. Saya akan utamakan serius buyer terlebih dahulu.

5. Pemberian handphone secara by hand sangat diutamakan (tak payah saya susah-susah nak pergi pos) :D

6. Bagi yang jauh, Handphone AKAN DIPOS dalam tempoh max 48 jam. Handphone di pos dengan menggunakan poslaju. Kos penghantaran adalah PERCUMA.

* Boleh refund kalau handphone yang sampai tak elok dan bukan dalam keadaan asal. Tapi insyaallah semuanya ok sebab masih ada dalam kotak lagi



IMPORTANT NOTES:

- Bagi sesiapa yang dah bank in duit, tapi tidak berkesempatan sebab stock habis, duit akan dipulangkan 100% seperti anda bank in. DIJAMIN!!

- saya ada beri detail peribadi saya kepada saudara Raja Kamil melalui YM beliau. KALAU saya buat hal (penipuan), sila hubungi beliau untuk dapatkan maklumat. (saya serahkan gambar scan IC saya)

- Kepada Raja Kamil, saya pohon agar maklumat peribadi saya itu dirahsiakan selagi saya belum buat hal (dijamin ia tidak akan berlaku). Bro raja kamil boleh download dan save dulu gambar IC saya tu dalam komputer bro. thanks a lot. (
SILA BACA POST INI DAHULU - Sini)

- Kepada sesiapa yang dah bank in duit dan mahukan COD (cash on delivery), kita akan lakukan pada keesokan harinya. Sebab saya akan ambil handphone2 tersebut pada sebelah malam.

- No handphone dan tempat perjumpaan saya akan saya berikan kepada mereka yang telah membuat bayaran sahaja (serius buyer). bukan apa, ni hot produk. Dan buat masa ni ada sedikit tugasan yang saya kena selesaikan pada siang hari, jadi takut mengganggu tugasan saya tu nanti
 
Last edited by a moderator:

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
hurm bukan tak percaya, tapi just wonder. Boleh explain kan kenapa jadi murah?

Kalau AP pun, masih lagi murah gile ni.

Takut too good to be true je. Satu lagi, COD kat ne?
 

xuuhairi

freshman
Joined
Jan 13, 2009
Messages
33
Points
6
TT bagi la details ckit..sume berminat ni..skali dgn screenshots lagi bagus..sume curious..:confused:
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
betul ke nie? macam to good to be true..
nampak macam "modus operandi penipuan" di mudah je..
hmm..
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
IC tu takde.. tapi kalau ahli wc premium buat hal "tak betul"..
rugi la.. status tu tetap boleh ditukar kepada "scammer"..
hilanglah status, wang dan kelebihan sebagai wc premium.. :)
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
komfem aku sambar iphone tu 10 bijik kalau boleh COD.
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
hehehe.. mana mungkin iphone apple original leh dpt RM550..
hehehe.. kalau iphone china yg ada tv tu pun dah RM400 .. kekekeke... alahai... meh COD ... aku amik 4 biji Iphone .. :D
just PM/YM aku ..
 

xuuhairi

freshman
Joined
Jan 13, 2009
Messages
33
Points
6
hehehe.. mana mungkin iphone apple original leh dpt RM500..
hehehe.. kalau iphone china yg ada tv tu pun dah RM400 .. kekekeke... alahai... meh COD ... aku amik 4 biji Iphone .. :D
just PM/YM aku ..

hahaha..btol tu..yg china nye iphone alike pon dh 400 ratus..kalo btol murah ni aku sambar je..kekeke
 
Top