[PANAS] 8 Sebab Munasabab Gagal Dalam Affiliate

wiraindrawan

freshman
Joined
Feb 13, 2009
Messages
76
Points
0
Age
33
8 sebab munasabab dari bro jamal memang munasabah..sampai sekarang saya masih belajar intenet marketing termasuk menggunakan social networking seperti facebook untuk mengumpul mailing list..setakat ini saya dapat 600 lebih mailing list dari facebook..tu belum guna teknik lain..apa2 pun..artikel ini patut disebarkan kepada mailing list masing2 supaya dapat memberi motivasi..
wow, hebat tu 600 mailing list.. sebagai newbie ia sesuatu yang membanggakan, congrats:)
 

AMIN413

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
112
Points
16
ada jugak yang suruh kita modalkan duit dulu baru dieorg nak join...kalau sikap macam ni mmg susah nak berjaya
 

MJais

Newbie
Joined
Jan 25, 2011
Messages
144
Points
18
Salam Bro JaMal..

Perkongsian yang bijak dari Bro JaMal.. Thanks a lot... bole buat panduan untuk rakan2 yang asyik spammmm aje nih..
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
hehehe..sory lama tak update...banyak tugasan, almaklumlah full time IM ni..banyak kena kejar masa..insyallah next week selepas habis seminar saya sabtu ni, saya akan update blog..
 
Top