Palmbux - PTC yg membayar!

fly2high

Senior
Joined
Aug 19, 2009
Messages
528
Points
18
ko klik ads kat palmbux, lembap tak loading time dier? aku tensen sebab lembap sangat loading.. last2 aku stop. kakaka
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
763
Points
0
V3 plambux banyak masalah, lagi pula banyak kali kena DDOS atack
 

fly2high

Senior
Joined
Aug 19, 2009
Messages
528
Points
18
Apa sebenarnya DDOS attack ni? Macam hantar spam banyak banyak ke palmbux ke?
DDoS tu, nak buat site to tak bleh d acces oleh member (or) admin tu sendiri, for memudahkan these hacker crack in admin account, curi duit dalam payment account, pasal PTC gen3 gunakan system instantpay,.

sasaran serangan DoS biasanya perkhidmatan yang di host dipelayan web seperti payment gateway (account admin) direct link (through Paypal or Alertpay IPN),
bahkan root nameserver.

these hacker, dengan ddos attack (bile admin takleh nak masuk site, or admin panel) , diorang ade masa yang lama utk bypass security, crack password admin.

Um, macam tu la ringkas nye,

ok wangfm? :rolleyes:
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
hmm..jom kita tya bro syedz..
 

wahyubiru

freshman
Joined
Dec 4, 2010
Messages
6
Points
0
ehm..program ptc ya..saya tak suka ni..lama sekali buat duit ni,sikit pula $ yg didapat.
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
PTC ni mmg slow dapat tapi kalau btoi2 buat byk2 ptc, cari referal ramai2 x mustahil boleh buat duit...referal ni nk kata susah nk cari x la jugak..kdg2 sambil2 sembg kat ym ajak ja..buat ebook satu bg free kt orang..tu terbaik..
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
PTC ni mmg slow dapat tapi kalau btoi2 buat byk2 ptc, cari referal ramai2 x mustahil boleh buat duit...referal ni nk kata susah nk cari x la jugak..kdg2 sambil2 sembg kat ym ajak ja..buat ebook satu bg free kt orang..tu terbaik..
yezza , salah satu tips dari bro hafiz....
 
Top