Palmbux - PTC yg membayar!

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
Aku nk join pun dh byk sgt masuk PTC sampai terlupa yg mn aku masukk...huhu..moga berjaya..
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
aku da capai $2 tp xleh nk cash out..
sbb aku reg dr jepun..
kna upgrade premium br leh request payment..
:(
ala, upgrade je la bro..
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
aku da capai $2 tp xleh nk cash out..
sbb aku reg dr jepun..
kna upgrade premium br leh request payment..
:(

adeh, dari negara jepun atau china mmg kena upgrade pun sebab byk kat sana yg menggunakan tipu muslihat..by the way, upgrade je la bro, lepas tu cash out..mahal ke erk dia nya upgrade? aku pun xpenah tau..
 

uyis

freshman
Joined
Aug 25, 2009
Messages
29
Points
1
knp aku xleh register palmbux ek...dia bgtau ip dh register padahal mmg x penah register pn sblm ni
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
add la aku kat tagged, fs & fb..
aku pun tengah gila ngan PTC ni..cari pengalaman..:p
nak cari referral nanti..
if bro nk join PTC, jom join kiter..tengok kat signtre tue;)
 

mdsyah

Newbie
Joined
Sep 14, 2009
Messages
752
Points
16
PTC ni mmg best ke?
sy xbrp fhm konsep nye lg...
yg btl2 PTC
 
Top