Palmbux - PTC yg membayar!

zee

freshman
Joined
Oct 6, 2009
Messages
56
Points
0
tak letih ker main PTC? hehehe.. penat o0o.. skrg aku dah tak minat dah layan mende nih..
 

zirbad

freshman
Joined
Aug 10, 2008
Messages
18
Points
1
Kalau letih tak dapat la nak merasa. Memang la dapat sikit je sehari. Tapi kena sabar dan konsisten la(istiqomah). Hasil dia mungkin bukan hari ni. Tapi akan datang. Bila dah samapi saat tu, baru kita akan ingat,"oh..aku ada duit dalam paypal".

Aku plak, hehe..tak tahu la sampai bila aku akan kekal dalam keadaan "ketidakletihan" ini. Harap dapat lama la macam ni.:D
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
Aku pun dh join..
Secara sambilan aje..
at least dapat sikit income..
jadi la..

tu la pasal, buat sambilan je..
sekurang-kurangnya ada la duit dalam paypal tu..
kita klik-klik tak keluar peluh pun, xsampai 2 minit setiap hari..
ni asyik main fesbuk @ friendster jer, 1 sen pun xdpt..
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38

ni asyik main fesbuk @ friendster jer, 1 sen pun xdpt..
main fb ng fs bleh gak. letak iklan affiliate kat profile, pastu carilah org. untung2 org lawat profile ko, ada yg membeli ke. tp jgn main game kat situ membuang masa dh la.
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38

owh, yer ke? aku xtau pon..thanks for da info..huhu, aku mmg xmain game kat situ..cam busan jea
Itu cadangan aku. mmg fs, fb dan tagged adalah antara tmpt advertising aku.
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
hmm..

memng selamat tp lambat la nk dpt income..

pepun..sikit2 lama2 jd bukit..

biar LAMBAT asalkan DAPAT..
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
hmm..

memng selamat tp lambat la nk dpt income..

pepun..sikit2 lama2 jd bukit..

biar LAMBAT asalkan DAPAT..
btol cakap ko himira, aku setuju, walaupun lambat, tapi still dapat..kira better la dari join program yg nak kita labur beribu-ribu, tapi income lom tentu leh dapat pulang modal..
 
Top