Palmbux - PTC yg membayar!

Zairi Zaidi

Newbie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,254
Points
38
Age
28
isabelmarco pun scam???
alamak...
berapa ads kat palmbux ade dalam sehari?
kalau 2 3 iklan takbest la
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Berapa lama hasil PTC tu? Klu makan masa lama, x berbaloi la.
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
la..sy igtkn ptc ni spam.sbb rmai org kte cm2.die byr gk rpe ne..
mmg ada yg byr, tp site PTC ni bersepah2. mungkin kurang drpd 10% site yg betul2 membayar.
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
palmbux ads tetap ada 4, kalo sesetengah masa ada 7..tapi yg tetap dia byr usd0.008 satu ads..
Jadi click per ads kurang pada Neobux la yer..Ada tak yang klik tinggi pada Neobux dan ada bukti pembayaran
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
Jadi click per ads kurang pada Neobux la yer..Ada tak yang klik tinggi pada Neobux dan ada bukti pembayaran
click per ads dia sama ngan neobux, ada 4 ads sehari..tapi kenkadang palmbux dia ada 6 ads sehari..tgk waktu gak..tapi neobux kita leh dpt sehari usd0.04, palmbux laks usd0.036..lebey kurang je sebenarnya..semuanya bergantung kpd berapa byk downline kita dan berapa kerap dorang klik..huhu
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
Berapa sen per klik ni Palmbux?
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
Nak tanya skit, aku dh daftar palmbux
tapi kenapa takl boleh nak klik ad? dia kata 'you were not credited for this ad'.

semua ad pun ada tanda pangkah.
firstly ko kena login dulu..jgn trus klik advertisement..dah login, dia tros pi 'my account', then dari situ baru leh klik 'VIEW ADS'..
 
Top