Pakej Video Blog Dilancarkan

aleque

freshman
Joined
Nov 24, 2009
Messages
7
Points
0
Dear Alang n members,
Nak tanya, apa nama plugins stats yang dipakai dalam ebook/salespage yang boleh menunjukkan no of Unique Visitor per day tu?
Tq
 

aleque

freshman
Joined
Nov 24, 2009
Messages
7
Points
0
yep, web dah up , try a few stats but cant seem to display unique visitor. Thanks
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
macam yg aks cakap, kat salespage tu saya letakkan screenshot yg diambil dari awstat.

Di sini juga saya ingin mengumumkan yg jumlah jualan sekarang adalah 286 dan apabila jumlah jualan sampai 300, saya tidak akan memberikan lagi hosting percuma selama 6 bulan.

Walaubagaimanapun, harga RM150 akan dikekalkan.

@aleque - utk nak membincangkan pasal stats, rasanya lebih baik you buka thread baru.
 
Last edited:

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
macam yg aks cakap, kat salespage tu saya letakkan screenshot yg diambil dari awstat.

Di sini juga saya ingin mengumumkan yg jumlah jualan sekarang adalah 285 dan apabila jumlah jualan sampai 300, saya tidak akan memberikan lagi hosting percuma selama 6 bulan.

Walaubagaimanapun, harga RM150 akan dikekalkan.
ala..x sempat nak beli..:(
 

Likexise

freshman
Joined
Apr 18, 2009
Messages
430
Points
18
Age
30
berminat la nk bli..sapa ada diskaun da best...???
 

Likexise

freshman
Joined
Apr 18, 2009
Messages
430
Points
18
Age
30
hehe..xtw la bro..time wat account kat sini xtw pon ada nama bro..xtiru pon...juz amek dari email saya ja
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
eh bukan affiliate tu dah buka utk publik ke? hehe..

tu la terkejut jugak tadi, bila masa saya reply topik ni? takkan akaun kat WC dah kene hack..dua kali pandang baru perasa, nick tu ada sikit lain .:D
 

taqi5007

freshman
Joined
Feb 3, 2009
Messages
483
Points
16
Age
35
Salam sume.. Dah lame xmasuk WC skg..huhu..Ok la.. Dengan ini saya menawarkan rebet yang leh dikatakan tinggi gak la dari saya pada sesape yang berminat nak beli PVB ni.. korang sume Leh tgk kat signature saya tawaran yang saya maksudkan..
 

Likexise

freshman
Joined
Apr 18, 2009
Messages
430
Points
18
Age
30
alang..book satu ea ngan free hosting..sok wat payment..insyaallah=)
 

Likexise

freshman
Joined
Apr 18, 2009
Messages
430
Points
18
Age
30
lom grab g..tp td dh bli domain baru..sok baru nk grab..
 
Top