Pakej Video Blog Dilancarkan

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
Link video blog pembeli boleh tengok kat sales page bahagian testimonial
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
ade sape2 dah setup blog video ni... boleh letak link, nak tgk juga rupa blog nye...mcm menarik je pakej video ni
memang menarik bro.. pendek kata.. kalo beli, 1st month tu confirm dh balik modal (tapi kena take action la)..
 

pitt206

freshman
Joined
Mar 30, 2008
Messages
9
Points
1
salam..

wah, tgh semangat nak beli nih...tapi nak tnggu gaji dulu..dgr cite gomen dpt gaji 16hb nih kan? :D

setakat nih, pakej hasbulaqill paling menarik yek?
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
bro.gua nak tangkap satu..ada offer baik x maa??..hehe..

p/s now gua ada masa ckit ..hikk
perghh.. bro noah pn dh nk terjun.. tangkap je bro.. pasti berbaloi.. pape pn dh email bro..
 
Last edited:

pitt206

freshman
Joined
Mar 30, 2008
Messages
9
Points
1
wah, tahniah...just nak tau, da bape lame start video blog?

isk, xsabarnye nak buat... :D
 

HarimauMalaya

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
199
Points
18
dari awal smpai akhir aku baca thread nie buat aku xsenang duduk nie..confirm ujung bulan aku nak grab...ade sape2 na kasi offer menarik x??
 
Top