Pakej Video Blog Dilancarkan

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
Jika dalam tulisan sebelum ini saya memaklumkan tentang produk terkini saya yang diberi nama timangan Rahsia Zango 2 atau nama sebenarnya Pakej Video Blog. Akhirnya produk itu telahpun siap dan saya mengambil keputusan untuk melancarkannya pada hari ini iaitu hari Jumaat penghulu segala hari.



Walaupun Pakej Video Blog ini merupakan susulan kepada Rahsia Zango, tetapi ia lebih lengkap dan sesiapa sahaja yang memilikinya pasti dapat membina sebuah video blog dan menjana pendapatan.


Selain daripada ebook Panduan Lengkap Video Blog, saya juga turut menyertakan video tutorial, database wordpress yang boleh diimport terus dari Wordpress Admin, theme wordpress yang saya reka khusus untuk video blog dan juga hosting percuma selama 6 bulan.

Demo theme wordpress boleh dilihat di http://tvshowson9.com dan semua post di situ yang dimasukkan dalam database

Untuk maklumat lanjut dan melakukan pembelian, anda boleh melawat ke Pakej Video Blog
 
Last edited:

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,352
Points
38
akhirnya panduan ni dah kuar...

p/s yang dah beli masa prelaunch bila dapat.. tak sabar rasanya
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
Pakej ini akan dihantar kepada pembeli yg beli masa pre-launch mulai malam ini. Saya masih dalam proses upload video tutorial.
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
Ok semua proses upload dah pun selesai, tapi saya saya nak pegi mandi dulu. Kepada pembeli harap bersabar sebab saya akan mulai edarkan produk ini malam ni.
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38
1) Cara nak upload video files from Megaupload pun didedahkan dlm pakej ni?

2) dia dpt >$500 utk berapa Vblog?

testi
-------------
I learned from Alang on how to monetize from video blog about 4 months ago. The method taught by Alang on how to upload video files from Megaupload is very fast and effective. He has also guide me where to pick the contents and what are the monetizing methods to be used.
Today, I have earned more than $500 from the monetizing methods taught by Alang. I highly recommend this ebook to someone who would like to learn this method .

Alan Low
http://freesupertvseries.com
 
Last edited:

galadriel

Newbie
Joined
Jun 15, 2006
Messages
538
Points
18
Tahniah Alang sebab dah lancarkan pakej video blog.

Kak G adalah affiliate Alang so kalau berminat, boleh dapatkan dari link affiliate saya kat signature bawah tu.

Saya bagi rebate RM10 dan bonus. Rebate hanya untuk warga Wangcyber sahaja.
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
@chukai - saya dah jawab pm you kat F2R

@imabiz - affiliate utk pembeli shj

@alan 1) - Ada ditunjukkan. Berbeza sedikit dgn teknik yg pernah saya dedahkan dlm rahsia mega.

2) you kena tanya dia ler tu :p. Tapi Alan Low tu buat part time jer bkn full time.
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
kepada semua pembeli saya dah bagi akses utk anda masuk ke ruangan members only untuk download produk tersebut.

Affiliates hanya terbuka kepada pembeli sahaja sbb bagi saya jika anda tidak tahu apa isi kandungan produk tersebut, macam mana anda nak promote?
 

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
33
waa...bagusnye produk alang..saya dulu miss rahsia zango..menyesal lak..yg ni kne beli jgk...huhu...ok...

saya nak beli...so sesiape ader tawaran menarik ?..

sila post kat sini..kemungkinan hari isnin saya akan purchase produk alang..

Jadi siapa ader bonus mengancam buleh post sini..huhu..
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
setakat ni yg saya tahu ada buat tawaran menarik utk produk ni ialah galadriel dan mybee. So you boleh check post diorang utk tengok tawaran tersebut.

Kepada rakan jv & affiliates yg lain, sila postkan di sini tawaran anda di sini jadi bakal pembeli boleh lihat dan nilai.
 

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
33
bagus2..lagi ramai yg promote bonus lagi bagus..senang nak banding..hehe..
 
Top