Pakej Reseller VTP MAWARDEE :(

Status
Not open for further replies.

XploR

freshman
Joined
May 1, 2006
Messages
388
Likes
0
Points
16
Age
36
Offline
#1
Assalamualaikum,

Saya ingin bertanya di sini siapa di sini sudah mendapat link download untuk versi reseller produk Video Tulisan Pro?

Saya adalah pembeli yang 'terkelabu mata' membeli pakej reseller ini pada 1 Feb 09 sehingga hari ini belum lagi menerima link download.

Boleh saya tahu siapa di sini yang membeli pakej ini dah sudah mendapat link download?

Saya mahu pastikan dulu adakah hanya saya sorang tidak mendapat link download atau semua reseller juga senasib dengan saya.

Yang Bosan,
XploR
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#2
bagi saya esok. semua material reseller VTP dah ada.
Maaf, saya hadapi musim mid term pertengahan semester.
Saya dah simpan semua nama reseller.
tinggal nak send seorang demi seorang je.
 

XploR

freshman
Joined
May 1, 2006
Messages
388
Likes
0
Points
16
Age
36
Offline
#3
Oh....respon juga akhirnya selepas 2 email ku seminggu yang lalu, 1 pm semalam dan selepas 1 komen ku di blog mu telah di delete.
Kenapa langsung tidak mahu respond sepatah dua kata? Malah setiap email saya, saya sediakan no telefon saya.
Tak kan nak kene tunggu expose macam ni baru nak bg respond.

Begini sajalah mawardee, bagi saja saya refund RM60 untuk pakej reseller tu. Saya sudah letih.

*Permintaan refund ini adalah atas dasar bisnes. Tiada kaitan dengan unsur2 lain
 

arm

Newbie
Joined
Sep 2, 2006
Messages
864
Likes
0
Points
16
Offline
#4
huhuhu... passkan kat aku laaaa lesen reseller tu... boleh mawardee?? :D

bayar pakai paypal boleh?


.
.
.
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#8
a`a... dah terang tue...

Refund pada bro XploR, jual pada bro arm...

selesai...
 

XploR

freshman
Joined
May 1, 2006
Messages
388
Likes
0
Points
16
Age
36
Offline
#9
bagi saya esok. semua material reseller VTP dah ada.
Maaf, saya hadapi musim mid term pertengahan semester.
Saya dah simpan semua nama reseller.
tinggal nak send seorang demi seorang je.
Seperti biasa, janji hanya tinggal janji... sudah lebih dari 24 jam namun tiada apa2..
Sengaja saya menunggu, bukan menunggu link download tapi menunggu saudara mawardee respond di sini...dan sudah tentu menunggu RM60 dimasukkan ke akaun saya.

Saya sebenarnya faham keadaan anda yang masih lagi belajar, lebih2 lagi dalam musim peperiksaan. Saya pernah merasa semua itu. Jadi saya amat faham. Tapi saya kurang faham bila anda ada pula masa untuk promosi laman2 affiliate. Sebagai peniaga jgnlah hanya fikir poket sendiri, fikir juga masalah pelanggan2 anda. Itulah resepi mendapat pelanggan yang setia atau yang membuat pembelian berulang.

Memandangkan saya bukan jenis berdiam diri, kaki kipas, penakut, terlalu bergantung dan lain2 yang berkaitan maka saya dengan tegas sekali lagi ingin menyatakan pulangkan RM60 saya. Itu sahaja.

Apalah sangat RM60 pada anda yang dah buat ratusan ribu.
Apalah sangat masa 5 minit, buat transaksi pemindahan wang online, berbanding menulis artikel2 promosi setengah jam.
Apalah sangat saya seorang, berbanding pelanggan2 'setia' anda. (jagalah mereka sebelum mereka lari)

Yang benar,
XploR

*saya dah pm anda sekali lagi no akaun bank saya
 
Joined
Dec 31, 2007
Messages
4,279
Likes
0
Points
36
Offline
#10
Seperti biasa, janji hanya tinggal janji... sudah lebih dari 24 jam namun tiada apa2..
Sengaja saya menunggu, bukan menunggu link download tapi menunggu saudara mawardee respond di sini...dan sudah tentu menunggu RM60 dimasukkan ke akaun saya.

Saya sebenarnya faham keadaan anda yang masih lagi belajar, lebih2 lagi dalam musim peperiksaan. Saya pernah merasa semua itu. Jadi saya amat faham. Tapi saya kurang faham bila anda ada pula masa untuk promosi laman2 affiliate. Sebagai peniaga jgnlah hanya fikir poket sendiri, fikir juga masalah pelanggan2 anda. Itulah resepi mendapat pelanggan yang setia atau yang membuat pembelian berulang.

Memandangkan saya bukan jenis berdiam diri, kaki kipas, penakut, terlalu bergantung dan lain2 yang berkaitan maka saya dengan tegas sekali lagi ingin menyatakan pulangkan RM60 saya. Itu sahaja.

Apalah sangat RM60 pada anda yang dah buat ratusan ribu.
Apalah sangat masa 5 minit, buat transaksi pemindahan wang online, berbanding menulis artikel2 promosi setengah jam.
Apalah sangat saya seorang, berbanding pelanggan2 'setia' anda. (jagalah mereka sebelum mereka lari)

Yang benar,
XploR

*saya dah pm anda sekali lagi no akaun bank saya
Memang kesian aku dengar kes ni . Rintihan seorang pengguna .

"Hallo , Persatuan Pengguna Pulau Pinang ".
 
Joined
Oct 16, 2008
Messages
84
Likes
0
Points
6
Offline
#11
Seperti biasa, janji hanya tinggal janji... sudah lebih dari 24 jam namun tiada apa2..
Sengaja saya menunggu, bukan menunggu link download tapi menunggu saudara mawardee respond di sini...dan sudah tentu menunggu RM60 dimasukkan ke akaun saya.

Saya sebenarnya faham keadaan anda yang masih lagi belajar, lebih2 lagi dalam musim peperiksaan. Saya pernah merasa semua itu. Jadi saya amat faham. Tapi saya kurang faham bila anda ada pula masa untuk promosi laman2 affiliate. Sebagai peniaga jgnlah hanya fikir poket sendiri, fikir juga masalah pelanggan2 anda. Itulah resepi mendapat pelanggan yang setia atau yang membuat pembelian berulang.

Memandangkan saya bukan jenis berdiam diri, kaki kipas, penakut, terlalu bergantung dan lain2 yang berkaitan maka saya dengan tegas sekali lagi ingin menyatakan pulangkan RM60 saya. Itu sahaja.

Apalah sangat RM60 pada anda yang dah buat ratusan ribu.
Apalah sangat masa 5 minit, buat transaksi pemindahan wang online, berbanding menulis artikel2 promosi setengah jam.
Apalah sangat saya seorang, berbanding pelanggan2 'setia' anda. (jagalah mereka sebelum mereka lari)

Yang benar,
XploR

*saya dah pm anda sekali lagi no akaun bank saya


Betol aku mmg sokong. Plik gak aku. Kalau nak promosi, buat dwet,ada pulak ms. Spend ms ngan pelnggan xde plak. Dah jual pastu nak lepas tangan. Neway banyk gak ye masalah c Mawardee nie...:rolleyes:
 
Joined
Jul 6, 2006
Messages
948
Likes
4
Points
18
Offline
#12
customer always come 1st.

jutawan ke billionaire mane ke, kalau xjage customer, xkemane nyee..
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#13
a'aa. support after sales ni memang penting.
kadang2, aku sengaja tanya banyak soalan dekat saler untuk mengetahui samada support dia bagus atau tak sebelum turunkan testimoni tentang produk.

customers always rights :)
 
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,619
Likes
2
Points
38
Age
29
Offline
#15
walaupun i bukan customer you. but now, my tanggapan toward
mawardee totally change..your support teruk.ni ape yang i observe
kat wc ni laa.sorry to say.but semua ni will affect your bisnes in the
future..

peace!! ^_^

 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#16
aku pun rasa yang sama macam ramzy0.
tadi masa aku check thread pasal satu lagi produk dia pun banyak jugak orang complain. hmmm...
 
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,530
Likes
12
Points
38
Offline
#17
Kesian kesemuanya..si mawardee dan customer nya...mawardee terus menyepi diri,....sapa2 ada no hp dia pls tlg sms dia ker..sian gak..takut reputasi jatuh...orangnya dah terkenal dalam dunia im ni
 
Joined
Sep 24, 2008
Messages
635
Likes
0
Points
16
Offline
#19
hurm, mungkin dengan pendedahan ni je kita dapat lahirkan
para IM yang betul2 jujur, berkaliber and bukan niat nak kaut
untung semata2. Harap para newbie termasuk aku juge, celik mata skit.
hehe. aku pun mementingkan support. Kalau support die org mantap,
even aku tak beli produk die org pn, aku akan promote.
Aku tlg aspek viral marketing die org. Sebab aku respek skit orang yang
bagi support pantas ni. Menunjukkan die org take care kat pelanggan n
ikhlas membantu pelanggan as aku juga mempunyai pelanggan. So, take care ke tidak seseorang pembekal produk terhadap pelanggan, bergantung kepada support die org.
just my 50 sen :D
 
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,669
Likes
0
Points
36
Offline
#20
hukhuk....bila ada saingan baru terhegeh-hegeh nak buat update utk produk sendiri.....selama ni senyap...xde update lgsung.. (kata-kata untuk umum ye)
 
Status
Not open for further replies.
Top