[ PAKEJ LENGKAP MRR ] Wordpress Know How Video Series: Product + Minisite + Banners

Joined
Sep 21, 2009
Messages
698
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Salam 1 Malaysia buat semua warga WC.

Saya nak offer satu pakej lengkap produk digital (English) dengan lesen MRR disertakan.


Kandungan Pakej:

  1. Video series yang boleh diakses secara online.
  2. Profesional minisite tersedia - download page, disclaimer page, policy privacy page & terms page.
  3. Profesional banners dengan various size.
  4. Download page dengan back end related offers (JVZoo dan Clickbank), cuma perlu masukkan affliate ID anda.
  5. 5 emel follow up + 2 emel broadcast.
  6. Lesen MRR

Contoh minisite yang dah saya setupkan di JVZoo, Klik Sini

So, apa tunggu lagi? Dapatkan pakej lengkap ini dengan harga yang cukup berpatutan!


Cuma RM15 atau USD5 sahaja!



BONUS TIME..!!


BONUS 1 : Collection Theme with Reseller Rights (RR)

Setiap pembelian juga akan disertakan dengan Collection Theme with Reseller Rights (RR).

Collection Theme demo, Klik Sini

Collection Theme is an eye catching portfolio/showcase/gallery theme that's built with of a lot of amazing features.


BONUS 2 : Pakej MRR Optin Surge Blueprint

Kandungan Pakej MRR Optin Surge Blueprint:

  • Optin Surge Blueprint (eBook)
  • Minisite, boleh tengok demo, Klik Sini
  • MRR Instruction
Page untuk affiliate tools juga tersedia, Klik Sini


BONUS 3 : Special Coupon Code Untuk Question & Answer Wordpress Plugin

Apa yang menarik dengan wordpress plugin ni?

  • Kemas, cantik and simple (but powerful).
  • Fungsi vote pun ada.
  • Soalan dan jawapan yang dicreate oleh visitors akan diemelkan kepada anda.
  • All in 1 management: manage soalan, jawapan, categories, tags dan sebagainya hanya di dashboard wp.
  • Boleh tambah subscriber blog anda sebab visitor yang nak tanya perlu register terlebih dahulu.
  • Latest version will be updated to customers for lifetime.

Untuk demo dan testing boleh ke blog, KLIK SINI UNTUK TEST

PENTING! Saya bukan reseller untuk plugin ni, saya cuma akan provide anda dengan Special Coupon Code yang membolehkan anda dapat plugin ni secara PERCUMA!

Harga Social Question and Answer adalah USD19. Boleh tengok kat original salepage, KLIK SINI




Harga cuma RM15 atau USD5 sahaja!
(cukup murah dengan kualiti produk yang akan anda dapat..)



Bagi yang berminat boleh buat pembayaran kepada salah satu akaun berikut:

Maybank (RM15) : Sila PM saya atau tinggalkan komen, I'll get back to you later.

Paypal (USD5) : zonkerden@gmail.com (sila buat personal transfer).

Sila PM saya details payment untuk pengesahan, dan saya akan hantarkan access link secepat yang mungkin.


Sebarang persoalan boleh tanya kat thread ni atau PM saya. :D
 
Last edited:
Joined
Oct 28, 2012
Messages
72
Likes
0
Points
0
Offline
#3
selain landing page, squeeze page,optin form , aweber dsbnya camna?sy berminat tapi i need a complete series..dari landing page hinggalah optinn form
 
Joined
Sep 21, 2009
Messages
698
Likes
0
Points
16
Offline
#6
selain landing page, squeeze page,optin form , aweber dsbnya camna?sy berminat tapi i need a complete series..dari landing page hinggalah optinn form
Squeeze page dengan optin form ade bos, integrated dgn aweber, blh tgk demo, Klik Sini

Untuk setup affiliate pn ade tapi sy xtau sgt nak edit (filenye dlm bentuk .php). anyway, manual tuk setup affiliate ade disertakan.

Include jgk dlm pakej ni msg autoresponders, ade 5 email follow up and 2 email broadcasts.

Ok bos? :D
 
Last edited:
Joined
Oct 28, 2012
Messages
72
Likes
0
Points
0
Offline
#8
Squeeze page dengan optin form ade bos, integrated dgn aweber, blh tgk demo, Klik Sini

Untuk setup affiliate pn ade tapi sy xtau sgt nak edit (filenye dlm bentuk .php). anyway, manual tuk setup affiliate ade disertakan.

Include jgk dlm pakej ni msg autoresponders, ade 5 email follow up and 2 email broadcasts.

Ok bos? :D
Ok.sy akan cuba.esok la bayar.harap tuan dpt bantu
 
Joined
Oct 28, 2012
Messages
72
Likes
0
Points
0
Offline
#11
paid oledi..tq

pm no hp boh. mudah nak berhubung mana tahu kekok nak install dsbnya..
 
Joined
Oct 28, 2012
Messages
72
Likes
0
Points
0
Offline
#13
dah download sesetengahnya. banyak betul benda sampaikan ambo pening lalat nak mula kat mana...:( dah lah ambo ni tahap darjah 3 je wordpress ni. errr..ada bantuan talian hayat ke? (malam ni akan cuba tengok video) :">
 
Joined
Sep 21, 2009
Messages
698
Likes
0
Points
16
Offline
#14
dah download sesetengahnya. banyak betul benda sampaikan ambo pening lalat nak mula kat mana...:( dah lah ambo ni tahap darjah 3 je wordpress ni. errr..ada bantuan talian hayat ke? (malam ni akan cuba tengok video) :">
Rilek bos. Pelan2 kayuh. Sy pn bermula dari xtau, bile dh lame sket otomatik nmpk mane tmpt nk ejas tu dan rs xde la ssh sgt nk edit html page. tapi sy x la terer pn.

Anything bos xphm blh komen kt thread ni atau pm sy. InsyaAllah yg mane termampu, sy akan bantu. :D
 
Top