Pakej Cruise Libra 4H3M (Penang-Krabi-Phuket-Krabi)

Joined
Jan 17, 2017
Messages
23
Likes
1
Points
1
Offline
#1


JOM NAIK STAR CRUISE LIBRA ( PENANG -PHUKET-KRABI-PENANG)
= Promosi harga pembukaan terhad!!!

Wah, atas permintaan ramai , Cruise Star Libra kini kembali untuk pakej perjalanan cruise ke destinasi terindah di Laut andaman , kita akan melawat Phuket dan Krabi !!

Kenapa best sangat naik cruise ni ??
1)
Konsep perjalanan tanpa penerbangan tetapi dapat melawat ke Phuket dan Krabi dalam satu percutian , hebat bukan ?? Kalau beli tiket dah berapa banyak kos lagi tu nak kejar flight lagi . Tempoh masa 4Hari 3malam ni memang rileks dan tersusun je .
.
2)
Konsep santai dan tidak terkejar-kejar dalam kapal persiaran ,makanan pula di hidang 5 kali sehari ( biar betul ni?) yee, sarapan/ makan tengahari/minum petang/makan malam/Supper ---eh ,kalau lapar juga tak tahulah ye.
.
3)
Dah tanya pasal makan , Halal ke? mestilah sebab kelebihan kapal ni adalah satu-satunya yang ada dapur Halal dan pernah masak untuk pelayaran islamik pada satu masa dulu..ingat tak ni?
Makanan mestilah sedap dan terbaik , dengan resipi antarabangsa untuk tekak semua kaum dalam kapal ni , masa ni la nak rasa rempah dan resipi dari benua lain yang pastinya banyak pilihan makanan termasuklah makanan untuk tekak orang Malaysia ni
.
4)
Dah atas kapal pelayaran ni , semuanya di jaga oleh staff bertaraf antarabangsa, kalau nak aktiviti atas kapal ada macam-macam boleh buat , ada swimming pool , bilik karaoke, bilik sukan indoor, ada jacuxi, ada Jogging Track,ada Gymnasium , Kedai membeli belah mestilah ada untuk kak jah tu, lepas tu aktiviti harian dah siap jadual akan dikendalikan oleh staff termasuklah kelas aerobik,kelas tarian ,kelas lipat tuala, aktiviti keluarga pun disediakan..So , kalau tak join aktiviti ni kira rugilah peluang tu sebab dah tak dapat di darat nanti.
.
5)
Persembahan harian ni memanglah wajib hadir ye..ada persembahan lawak,persembahan silap mata,pertunjukan bakat,akrobatik pun ada..Siap bawak captain kapal untuk meraikan semua tetamu yang ikut dalam pelayaran tersebut.Hari terakhir ada jamuan perpisahan istimewa untuk semua.memang menarik.
.
6)
Kapal ni menggunakan matawang Ringgit Malaysia.barulah rasa macam orang tempatan je kan?..Tapi passport kena bawa ye sebab kita akan masuk ke Thailand dan pulang ke Penang
.
6)
Rasanya pakej ni mahal tak?? jeng jeng, Kalau admin cakap dalam anggaran RM 1,400 je seorang korang percaya tak?? takpelah kat bawah admin bagi harga pakej 4hari 3malam ni ..Harga sangatlah mampu bagi sesiapa yang teringin , kalau berminat nak duduk bilik dengan tingkap kami ada harga dia, yang paling rendah adalah Kabin tanpa tingkap ,tapi jangan risau ,semua keistimewaan dalam kapal tetap lah sama ye..
.
7) Pelayaran kita akan berlepas setiap hari Ahad dan kembali pada hari Rabu , Pelepasan dari Jeti Swettenham Pulau Pinang ( George Town) , Tempoh pelayaran selama 4 Hari dan 3 Malam sahaja.
.
Oklah , Dah berminat ke belum ni? Promosi pembukaan ni - Admin bagi 100 peserta terawal sahaja ok ( kira habis kat sini je tau -janji dulu)
FREE - Tour Krabi ( Melawat Krabi) Bernilai RM180
FREE - Tour Phuket ( Melawat Phuket) Bernilai RM180
FREE - Cukai Pelabuhan / Sea Port Bernilai RM 130
Pilihan pakej dengan transfer pergi dan balik dari Kuala Lumpur (Bas / penerbangan) ,wah ini sudah terlebih bagus
.
SIAPA CEPAT DIA DAPAT , TERTAKLUK KEKOSONGAN KABIN
.
Tarikh Pelayaran ( tertakluk kekosongan Kabin)
➡ Feb 5, 12, 19 & 26
➡ Mar 5, 19 & 26
➡ Apr 2, 9 & 16, 23 & 30
➡ May 7, 14 & 21
➡ Jun 11 & 18
➡ Jul 2, 9, 16, 23 & 30
➡ Aug 6, 13 & 20
➡ Sep 3, 10, 17 & 24
➡ Oct 1, 8, 15, 22 & 29
➡ Nov 5, 12 & 19

http://www.jomhoneymoon.com/pakej-cruise-malaysia
http://www.jomhoneymoon.com/pakej-cruise-malaysia
http://www.jomhoneymoon.com/pakej-cruise-malaysia
.
Oklah , Dah berminat ke belum ni? Promosi pembukaan ni - Admin bagi 100 peserta terawal sahaja ok ( kira habis kat sini je tau -janji dulu) Banyak dah free ni ..kena book segera melalui admin ,
.
1) call /whatsapp 0106000300 (Jabir)
2) email kami , jabir@shahmietravel.com.my
3) Balas komen di bawah , kami akan balas massage anda berkenaan tempahan
.
Jom kita belayar ke Phuket dan Krabi , Book segera untuk dapatkan cabin anda sekarang !!
#MohonSharePasangan ,mana tahu rezeki kawan-kawan nak naik cruise tahun ni , dapat juga pahala kongsikan informasi ni .terima kasih ..
.
#ABSShahmieTravel
#PakejCruise
#StarCruiseLibra
 

Attachments

Top