Pakej Blog (Domain+Hosting) Murah Tahap Dewa!! RM47/Year!!

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
ScreenHunter_01Jan232116-1.jpg


JANGAN FIKIR LAGI TENTANG MASALAH BLOG PERCUMA ANDA

BISMILLAH.

Salam dan Hye pada warga WC sekalian. Di sini saya ingin menawarkan perkhidmatan DOMAIN DAN BLOG HOSTING
yang TERAMAT MURAH sekali jika dibandingkan dengan sebijak-bijaknya. Memandangkan ini projek hosting saya yang
pertama maka saya akan memastikan para CLIENT saya akan mendapat perkhidmatan yang terbaik dan berpuas hati
dengan segala support yang diberi. Web hosting saya masih lagi dalam pembinaan, namun saya harus memulakan dahulu
penjualan PAKEJ BLOG ini. Sesuai untuk semua blogger. Di bawah adalah details untuk PAKEJ BLOG ini:

RM47 SAHAJA


• FREE one .com domain
• FREE one .com email with unlimited space
• UNLIMITED Disk Space
• UNLIMITED Bandwidth
• FREE Wordpress Setup
• FREE Instant Setup
• 99.9% Uptime Guarantee
• Instant Backups
• FREE Site Builder
• 24/7/365 Upgraded Support
• NO Contracts or Hidden Fees

** Transfer domain RM30 sahaja
** Tambah subdomain RM10 sahaja
** INGAT YA - Semua ni berserta hosting UNLIMITED :)



Bagi KAKI BLOGGER/NEW BLOGGER yang berminat, boleh melakukan pembayaran sebanyak RM47 SAHAJA ke :

Maybank2u - 155015066260
Muhammad Ridzuan
Masukkan email - [email protected]

Kemudian KAKI BLOGGER/NEW BLOGGER wajib emailkan kepada saya ke [email protected] butir-butir berikut :

Subject - Pembelian Pakej Blog
Nama : Nama Anda
No Telefeon : 0123456789
Email : Email Anda
Domain Dihajati : ParitSonto.com (Pastikan Available)

Selewat-lewatnya 24 Jam Diperlukan
.
Sekian. Wassalam dan Bye.

P/S : Menggunakan blog percuma mungkin AKAN menjadi satu MASALAH BESAR kepada anda. DAPATKAN PAKEJ BLOG dan kuasai blog anda sepenuhnya.
 
Last edited:

nurjannah

Newbie
Joined
Aug 16, 2008
Messages
616
Points
16
saya nak cop satu..tapi b4 that nak tanya,RM47 ni untuk setahun ke?maksud saya tiap2 tahun just kena byr RM47 ataupun RM47 ni untuk tahun pertama sahaja?pastu,camne kita nak tahu domain kita tu available ke tak?huhu
 

|rShah|r

freshman
Joined
Sep 29, 2008
Messages
345
Points
16
Age
33
Berminat..tapi perlukan details lagie! untuk setahun ke?
 

|rShah|r

freshman
Joined
Sep 29, 2008
Messages
345
Points
16
Age
33
Owh...terlupa baca xhabis..untuk setahun..Hmmm!! Bagusnie..Rugie kalau lepaskan...Hehe...murah tapi xda laman web rasmi ke?

_________________________________________

What is Umami??
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
Salam.. sorry2 pada semua.. maaf lambat reply.. Leka main PS2 :p

syuxx > sorry.. cpanel tak dapat control.. Tapi segala details di atas.. Awak dapat control.. Saya jamin support dengan baik untuk memuaskan hati client.

nurjannah > pakej ini untuk setiap tahun. RM47 dibayar setiap tahun. Mudah, awak boleh check domain di sini http://www.checkdomain.com/ atau di sini http://www.whois.net/

IrShahIr > Web rasmi masih lagi dalam pembinaan. :) namanya macam nama awek.. hehe

zyan > hehe.. order jangan tak order
 

nurjannah

Newbie
Joined
Aug 16, 2008
Messages
616
Points
16
macam berminat jer..hmm..tapi kalau ada web rasmi lagi best..bile nak siap web rasmi?
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
dalam bulan ni juga :)
boleh tempah sekarang dan rasa blog dot com sendiri.. NurJannah.com ok tak?
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
alan > yes.. ini sever US

syuxx > yes bro.. boleh create blog lain under subdomain. Tapi saya charge hanya RM10 untuk ONE TIME set up fee per subdomain. REALLY NICE :)
 

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
Richzuan,

nak tanya beberapa soalan pasal domain+hosting+blog ni, kalau saya langgan, maka:

1) Setahun saya hanya perlu bayar RM47 sahaja untuk domain + hosting dan segala yang dinyatakan?
2) Kalau takda cpanel, bagaimana saya nak upload theme & plugin sendiri tanpa menyusahkan Richzuan? Boleh? :D
3) Unlimited bandwidth? Betul ni? boleh buat banyak project blog ni... hehehe..
4) Katakan saya nak buat flipping, hak milik akaun boleh dipindahkan kepada pemilik baru tak?

Kalau semua jawapan kat atas tu YA, kompom nak amik 5 package untuk project adsense!
 

|rShah|r

freshman
Joined
Sep 29, 2008
Messages
345
Points
16
Age
33
Richzuan,

nak tanya beberapa soalan pasal domain+hosting+blog ni, kalau saya langgan, maka:

1) Setahun saya hanya perlu bayar RM47 sahaja untuk domain + hosting dan segala yang dinyatakan?
2) Kalau takda cpanel, bagaimana saya nak upload theme & plugin sendiri tanpa menyusahkan Richzuan? Boleh? :D
3) Unlimited bandwidth? Betul ni? boleh buat banyak project blog ni... hehehe..
4) Katakan saya nak buat flipping, hak milik akaun boleh dipindahkan kepada pemilik baru tak?

Kalau semua jawapan kat atas tu YA, kompom nak amik 5 package untuk project adsense!

Ye Ye...encik richzuan yang segak lagie bergaya, bertambah hensem la....CPANEL macam mana pula???
 

|rShah|r

freshman
Joined
Sep 29, 2008
Messages
345
Points
16
Age
33
Saya berminat...tapi saya nak pakai domain lama...just nak tukar hosting? boleh kah?kalau boleh, saya xtau nak tukar hosting?boleh tolong ajarkan?hehe!!
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
Richzuan,

nak tanya beberapa soalan pasal domain+hosting+blog ni, kalau saya langgan, maka:

1) Setahun saya hanya perlu bayar RM47 sahaja untuk domain + hosting dan segala yang dinyatakan?
2) Kalau takda cpanel, bagaimana saya nak upload theme & plugin sendiri tanpa menyusahkan Richzuan? Boleh? :D
3) Unlimited bandwidth? Betul ni? boleh buat banyak project blog ni... hehehe..
4) Katakan saya nak buat flipping, hak milik akaun boleh dipindahkan kepada pemilik baru tak?

Kalau semua jawapan kat atas tu YA, kompom nak amik 5 package untuk project adsense!

Salam sifu syed..
Bangga ada sifu berminat produk ni :)

1) YA! Hanya RM47 SAHAJA!
2) YA! Tiada masalah. Walaupun tiada Cpanel, bro syed boleh install plugin dan theme amcam biasa dengan gunakan PLUGIN ISTIMEWA saya dah setkan :)
3) YA! Unlimited, maksudnya tiada batasan. Hehe.. Buatlah berapa banyak projek blog pun bro suka.
4) YA! Hak milik akaun anda boleh dipindahkan. Moga projek flip website anda berjaya. Hehe..

- Harap puas hati ya bro.
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
IrShahIr > Bro boleh tukar hosting sahaja.. Tapi saya charge RM30 SAHAJA setiap tahun... Saya guna Maybank2u saja buat masa ni :)
 
Top