Pakar Buat Blog Dot Com Dilancarkan

rafix

Newbie
Joined
Jun 5, 2010
Messages
277
Points
16
kena buat baru la nampak gayanya... nanti imabiz buat baru.. tapi sayangla.. yang lama nie semua maklumat banyak kat situ.. hayya.. dugaan,
macam mana leh kena block tu, cer citer citer.. imabiz ada buat spam ke :D
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
macam mana leh kena block tu, cer citer citer.. imabiz ada buat spam ke :D
nak kata buat spam.. rasa takde pun.. update status je.. sebab sibuk buat website tertangguh je nie.. jarang facebook.. facebook pun rasa balas2 pm.. atau ade link yang imabiz sent kat saudara tue lah kot yang die detect spam.. freeproxy.. huhu.. agaknyalah.. yang lain takde.. atau ade orang yang report pasal tak suka kat imabiz kot.. hehe..
 
Last edited:

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Promosi Membina Website :-

1. RM330 - Domain n Hosting kena sediakan
2. RM400 - Percuma Domain n Hosting selama setahun
3. RM450 - Percuma Domain n Hosting selama setahun + Promosi website selepas siap

laman web rasmi - pakarbuatblog.com
fanpage - facebook.com/PakarBuatBlog
 

David623

freshman
Joined
May 14, 2013
Messages
0
Points
0
tahniah imabiz...pakarblog dah muncul tu..nanti ada nak edit theme, saya calling2 lagi
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
tawaran hebat.. percuma nama domain n hosting.. harga mantap.. transfer website percuma... support percuma.. paparan website adalah seperti - halizaboutique.com ... ade yang berminat nak tempah lagi..?? tempahan masih dibuka.. RM235 sahaja..
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
~ Jangan Abaikan Tawaran Terhad Ini.. Sila Baca Dengan Teliti ~

Harga asal bagi perkhidmatan ini adalah RM400.. imabiz buka hanya untuk 10 pelanggan sahaja lagi dengan harga RM235 sahaja... selepas itu imabiz akan tutup tawaran ini..

Contoh website yang telah siap :-

http://www.xalora.com/
http://www.yonghaqimstore.com/
http://www.awanabakery.com/
http://www.sophieparis-onlineshop.com/

RM235 - percuma domain dan hosting selama setahun

Syarat-syarat :

1. Paparan website / theme tidak boleh ubah.. paparan adalah seperti website di atas kerana imabiz transfer / copy website dari http://halizaboutique.com. background / header imabiz akan design ikut ciri2 yang dikehendaki.

2. bayaran penuh diperlukan sebelum tugasan dimulakan.

3. imabiz akan design ikut turutan siapa yang tempah dahulu. Jangkaan siap adalah antara 7 hingga 14 hari.

percuma support teknikal selepas siap
percuma ajar menguruskan website

mesej fb imabiz untuk discuss atau pertanyaan jika anda betul2 berminat.. terima kasih kerana sudi mambaca..
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
Tinggal 8 slot lagi.. berminat boleh mesej imabiz..

~ Jangan Abaikan Tawaran Terhad Ini.. Sila Baca Dengan Teliti ~

Harga asal bagi perkhidmatan ini adalah RM400.. imabiz buka hanya untuk 10 pelanggan sahaja lagi dengan harga RM235 sahaja... selepas itu imabiz akan tutup tawaran ini..

Contoh website yang telah siap :-

http://www.xalora.com/
http://www.yonghaqimstore.com/
http://www.awanabakery.com/
http://www.sophieparis-onlineshop.com/

RM235 - percuma domain dan hosting selama setahun

Syarat-syarat :

1. Paparan website / theme tidak boleh ubah.. paparan adalah seperti website di atas kerana imabiz transfer / copy website dari http://halizaboutique.com. background / header imabiz akan design ikut ciri2 yang dikehendaki.

2. bayaran penuh diperlukan sebelum tugasan dimulakan.

3. imabiz akan design ikut turutan siapa yang tempah dahulu. Jangkaan siap adalah antara 7 hingga 14 hari.

percuma support teknikal selepas siap
percuma ajar menguruskan website

mesej fb imabiz untuk discuss atau pertanyaan jika anda betul2 berminat.. terima kasih kerana sudi mambaca..
 
Top