Pakar Buat Blog Dot Com Dilancarkan

Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
selamat pagi semua.. kepada rakan2 berminat nak buat website boleh mesej imabiz.. nanti kita bincang.. walaupun masih ade lagi website tgh buat.. tempahan tetap dibuka.. tq..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Kedai Online Wordpress... Pakej Basic - RM330 || Pakej Advance - RM400 || Pakej Pro - RM450 ... jom tempah satu..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Perkhidmatan Yang Imabiz Tawarkan :-
1. Design Website
2. Design Blog
3. Design Blogshop / Kedai Online
4. Design Shoppingcart
5. Design Minisite
Dan lain-lain
kebanyakan guna platform wordpress.. sebab mudah diuruskan..
 
Joined
Jun 5, 2010
Messages
275
Likes
0
Points
16
Offline
kena buat baru la nampak gayanya... nanti imabiz buat baru.. tapi sayangla.. yang lama nie semua maklumat banyak kat situ.. hayya.. dugaan,
macam mana leh kena block tu, cer citer citer.. imabiz ada buat spam ke :D
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
macam mana leh kena block tu, cer citer citer.. imabiz ada buat spam ke :D
nak kata buat spam.. rasa takde pun.. update status je.. sebab sibuk buat website tertangguh je nie.. jarang facebook.. facebook pun rasa balas2 pm.. atau ade link yang imabiz sent kat saudara tue lah kot yang die detect spam.. freeproxy.. huhu.. agaknyalah.. yang lain takde.. atau ade orang yang report pasal tak suka kat imabiz kot.. hehe..
 
Last edited:
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
Promosi Membina Website :-

1. RM330 - Domain n Hosting kena sediakan
2. RM400 - Percuma Domain n Hosting selama setahun
3. RM450 - Percuma Domain n Hosting selama setahun + Promosi website selepas siap

laman web rasmi - pakarbuatblog.com
fanpage - facebook.com/PakarBuatBlog
 
Top