Pakaian dan Aksesori Tren Nude-Toned 2019!

collectoffers

freshman
Joined
Dec 3, 2018
Messages
23
Points
3
Age
25
Suka melintasi aliran terkini dan masukkan ke dalam almari pakaian bergaya anda. tetapi memilih yang paling sesuai dan paling baik boleh menjadi tugas yang agak menakutkan untuk dilakukan. Memilih dari pelbagai koleksi landasan tidak begitu mudah, Jadi, di sini, panduan untuk semua wanita yang berkebun yang ingin menanam pakaian berwarna dan pakaian aksesori nada ke dalam almari mereka.

Jika anda suka menjaga gaya anda dengan gaya yang canggih, maka kemungkinan trend fesyen warna nude adalah untuk anda kerana nada ini kelihatan sangat bersih dan segar. Ia adalah trend yang besar hari ini yang memberikan anda keanggunan bersahaja dan sentuhan feminin.

Walaupun terdapat banyak variasi warna bogel termasuk warna kuning muda, coklat, krim dan segala sesuatu di antara, warna-warna semacam itu memberi anda gambaran yang kelihatan seperti wanita. Sama ada anda bosan dengan memakai warna putih, atau terang termasuk hitam, merah dan merah jambu, maka bogel adalah alternatif yang sempurna untuk memilih yang kelihatan serta berasa benar-benar menyegarkan.

Pakaian berwarna dan aksesori berwarna nude mempamerkan rupa monokromatik dan jika anda ingin bereksperimen dengan warna ini, maka semak imbas koleksi eksklusif staples telanjang bogel paling dalam talian di Shopee. Anda boleh merebut tawaran terbaik pada trend fesyen ini, maka anda tidak boleh lupa menggunakannya Farfetch promo code. Sekarang, tatal ke bawah mata yang diberikan di bawah untuk mengetahui bagaimana anda boleh menarik pakaian berwarna dan pakaian aksesori yang baik-

1 # Pakaian Hari Flowy!

4.-nude-dress-with-strappy-sandals-e1444651065223.jpg

Ini pasti akan menjadi bahagian yang paling serba boleh di dalam almari anda sebagai pakaian hari yang lumayan nada-nada boleh digayakan dengan pelbagai cara. Pakaian kasual dengan kain yang elegan ini agak mudah kerana ia boleh dipasangkan dengan hampir segala-galanya dan apa saja, dari jaket denim hingga kasut bertali tinggi ke beg keranjang coklat dan tentu saja cermin mata hitam hitam.

2 # bogel ending!
0e83c8f827dcd725631d416474f3b219.jpg

Tunjukkan kaki anda beberapa cinta dengan membuat mereka beberapa seluar nada lembut atau seluar atau celana yang mengilat untuk mengangkat pakaian anda ke peringkat seterusnya. Pergi untuk pakaian merah jambu bayi merah jambu atau serbuk berwarna pink dengan tali pinggang atau bahagian bawah belati Khaki untuk menambah daya tarikan 70-an ke arah anda. Pakaian bawah ini memberikan keanggunan yang lebih bersahaja kepada pakaian anda.


Baca lebih banyak gaya pakaian di sini: Pakaian dan Aksesori Tren Nude-Toned 2019!
 
Top