[owner Pakar Ebook], Pakar Ebook Dilancarkan! Milikinya..

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Salam sahabat WC di pagi Isnin yang indah ini.

Setelah membuat pre launch hampir 2 bulan, akhirnya
Pakar Ebook berjaya dilancarkan tepat jam 8.00 pagi
Isnin 26 JULAI 2010.

[video=youtube;RHop74a1mk4]http://www.youtube.com/watch?v=RHop74a1mk4[/video]

Ini adalah produk terbaik yang pernah saya hasilkan
dalam dunia IM. Amazing....Ianya boleh dikatakan
panduan lengkap membuat ebook dan memasarkannya
di pasaran Malaysia mahupun di pasaran Brunei, Indonesia,
Singapura..


Seperti yang dijanjikan, panduan lengkap bagaimana
pelajari A-Z menjalankan bisnes ebook dilancarkan.


Iye ke...


Ya, Pakar Ebook telah dilancarkan! Setelah 2 bulan
menantikannya, ianya berjaya dilancarkan.Dapatkannya
SEKARANG juga di:

==>www.pakarebook.com



Di ruangan OTO, saya sediakan 100 tempat untuk hadiri
seminar Pakar Ebook.. Siapa cepat dia dapat. Dijangka
menjelang jam 2 petang, kuota 100 kerusi ini akan penuh.


Dapatkannya sebelum terlambat.

==>www.pakarebook.com


Terima kasih atas tenaga di belakang tabir yang bergiat
cargas membantu pelancaran Pakar Ebook. Kini "WAR is
BEGIN". Thanks buat:
1. Yoji - teknikal web
2. Zaizen Goro - minisite designer
3. Si Ka Lang - video designer
4. Bearnerd - yang menyumbangkan bahan dalam modul membina web jualan.
dan rakan-rakan JV seramai 50 orang yang akan memulakan
tindakan hari ini..

JaMaL
admin pakarebook.com
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
dah beli ebook ini.....

memang satu ebook yang benar2 lengkap dan terbaik dihasilkan oleh bro jamal

orang yang tak nak buat ebook, jual ebook pun boleh beli kerana konsepnya sama je... produk bukan ebook pun kena cari niche yang hot.. kena buat web jualan, kena pasarkan produk

terima kasih bro jamal kerana menghasilkan produk ini
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Wah, bestnya... :)
 

julius

Newbie
Joined
Feb 13, 2009
Messages
731
Points
0
Tahniah bro Jamal, ebook ni memang sangat baik dari segi penyampaian dan isi kandungannya :)

Saya juga turut menjadikannya sebagai rujukan...
 

Hakim Najili

Senior
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,813
Points
0
sebagai salah seorang anak asuhan bro jamal, saya pasti anda semua takkan menyesal dengan ilmu yg diperturunkan oleh bro jamal

kalau anda rasa tanak laburkan duit, google laah 7bulan 7malam untuk nak carik info satu2 yang belum tentu proven. Tapi kalau nak ilmu ekspress dan proven boleh jadik, sy advice anda semua dapatkan produk terbaru beliau. Memang boleh tahan sampai anak cucu punya.....
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Oh dasat strategi pemasaran untuk pakar ebook kali ni..
Cayalah TT.. :D
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38

Ad Muhammad

Newbie
Joined
Jan 4, 2009
Messages
153
Points
16
sy dah bli ari khamis lepas..memang produk yang mantap utk sesiapa yang nak blajar buat ebook..kualiti dijamin!

sape2 yg blom grab lagi tu cepat2 la grab..berbaloi-baloi org ckp..hohohohoho~

thanks bro jamal utk produk yg terbaik nih~
 
Top